Overskuelig hjemmeside, fandt dog ikke ingrediensliste i mg, så man kan sammenligne med andre produkter. Mangler også at kunne betale med mobilpay. Derfor kun 4 stjerner.
At tabletterne kommer fast og til tiden og jeg tror de virker. Grunden til jeg ikke giver 5 er, at jeg gerne ville at bonuspointene kunne bruges til at betale vitae pro med
Jeg er glad for den Hurtige levering men føler ikke den store virkning endnu men der er Nok forskel på hvor hurtig det virker
Jer er godt til Freds med vitaepro. Det er godt for min ben, og jeg kan ikke onde være piller. 😊😊😊
NutraQ ApS, Østbanegade 123, Blok 6.1,, 2100, København Ø, Danmark

Pillerne kom med dao i min postkasse og det plejer at fungere super.
Er godt tilfreds

Svar fra VitaePro Danmark
Tabletten - har ingen bevislig virkning på andet end firmaets overlevelse - doner heller pengene til tx Røde Kors eller tag en Multitabs fra oktober til april, hvis du er gammel og småt spisende.

Svar fra VitaePro Danmark
Det er for dårligt I først skriver man ikke skal forvente bedring før efter 3 måneder når man har købt til 40 dage
Er kun for at sælge 2 mdr. til den fulde
Pris

Svar fra VitaePro Danmark
Pakken kom i postkassen så det var nemt og bekvemt😊

Svar fra VitaePro Danmark
Det har hjulpet meget på mine ømme led, men det er et dyrt produkt

Svar fra VitaePro Danmark
Hjemmesiden fungerer perfekt- nem at bestille samt nyttig info. 🌸

Svar fra VitaePro Danmark
Gode forklaringer vedr produktet og det at det er veldokumenteret.
Det virker seriøst .

Svar fra VitaePro Danmark
Har det godt med min slidgigt i knæ og hofte .Fint man kan få fat i jer på telefon 👍🏼

Svindlere!
I forbindelse med en kundes dødsfall, så nektet de (i motsetning til ALLE andre selskaper) å kansellere purre- og forsinkelsesgebyrer etter at vedkommende døde.
Sier noe om hvilket type selskap dette er og hvilken folk som jobber her!

Svar fra VitaePro Danmark
Enkel og meget overskuelig website som gjorde bestillingen uhyre enkel.

Svar fra VitaePro Danmark
Det virkede som forventet ,ved bestillingen. Der kom det som skulle med posten til tiden