The delivery of my order (order no. #2447 from 27.09.2024) was not complete. The item "1L wurmfutter mehl" was missing from the package. I complained about this using the contact form. However... Vis mer
Prima ingepakt ,100%levend, snel bezorgd en ook de juiste hoeveelheid.
Snelle levering,wormen waren in super conditie,gebruik ze voor karpervissen Bestel hier zekers weer Frans
Snel geleverd en zeer goed verpakt. Alle wormen levend.
Op viswormen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige viswormen, perfect voor elke visserijavontuur. Ontdek onze verscheidenheid aan aasopties en koop de beste viswormen voor een gegarandeerde vangst. Van klassieke regenwormen tot meelwormen en meer, wij bieden het allemaal tegen betaalbare prijzen. Koop vandaag nog jouw ideale aas en verhoog je kansen op een grote vangst! Met snelle levering en uitstekende klantenservice maken wij het kopen van viswormen eenvoudig en probleemloos. Waar wacht je nog op? Bestel nu en bereid je voor op een succesvolle visdag!
Braakweg 7, 7635 LX, Lattrop-Breklenkamp, Nederland
- 0541-229298
- info@viswormen.nl
- viswormen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
geen instructie erbij
er zat geen instructie bij hoe je de wormen een paar dagen kan bewaren

Svar fra Viswormen.nl Dendrobena Wormenkwekerij Groener