Mimo zupełnie innego wykształcenia postanowiłam wziąć udział w kursie i uruchomiłam znów wyobraźnię i myślenie przestrzenne. Wspaniale prowadzony kurs i wsparcie techniczne ułatwiają zdobywanie... Vis mer
Se hva andre synes
Bardzo polecam kurs - mnóstwo materiałów do nauki. Osoby zaczynające od zera ( tak jak ja), są w stanie nauczyć się tworzyć zaawansowane wizualizacje. Pomoc techniczna stara się pomagać przy każdym zg... Vis mer
Kurs który od podstaw prowadzi jak docelowo tworzyć kompleksowe wizualizacje. Zawiera lekcje teoretyczne, które są połączone z praktycznymi, przez co na bieżąco opanowujemy cały program. Sam ku... Vis mer
Kus Visual360 pozwala poznać 3ds Max w oparciu o proste lekcje. Poziom zaawansowania wzrasta z każda lekcją. Kurs prezentuje szybkie lecz nieintuicyjne sposoby realizacji zadań co zdecydowanie skraca... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
SERVICES • 3D Visualization Courses • Obtaining a new profession - 3D visualizer • Interior 3D Visualization Studio 3D Interior Visualization Training • Practical training from scratch for the profession of a 3D visualizer • Guaranteed job placement • 12+ years of experience • 13500+ successful graduates ________ USŁUGI • Kursy wizualizacji 3D • Zdobycie nowego zawodu - wizualizatora wnętrz 3D • Agencja tworzenia wizualizacji wnętrz 3D Kursy wizualizacji 3D wnętrz • Praktyczne szkolenie od podstaw zawodu wizualizatora • 3D Gwarantujemy zatrudnienie • Ponad 10 lat doświadczenia • Ponad 12000 zadowolonych absolwentów
Kontaktopplysninger
Aleksandra Fredry, 30-605, Kraków, Polen
- +48579775139
- pr@visual360-studio.com
- visual360-studio.com
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wiedzą i jeszcze raz wiedza
Zaczynam przygodę z wizualizacja 3d od zera i dzięki wam bardzo dużo można się nauczyć, co prawda materiału jest tyle że ciężko ogarnąć w 4 miesiące, no chyba że skupiasz się wyłącznie na kursie, ale i tak bardzo się cieszę ile z tego wyniosłam i ile jeszcze będę mogła się nauczyć, Polecam

Opinia o Visual 360
Bardzo dobrze ułożony kurs wizualizacji 3D. Każda osoba, która nie ma doświadczenia w projektowaniu wnętrz, ale chce się nauczyć, dostanie tutaj wskazówki krok po kroku, moduł po module, jak robić profesjonalne Rendery i do tego jeszcze na tym zarabiać. W bardzo przystępny sposób pokazane jak uruchomić social media oraz jak pozyskiwać klientów. Wsparcie techniczne działa bez zarzutu.
I pomyśleć, że kiedy decydowałam się na ten kurs, miałam wiele obaw przez niektóre komentarze w internecie. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Jeśli ktoś naprawdę chce się nauczyć projektować i ma w sobie wystarczająco dużo motywacji i samozaparcia, polecam skorzystanie z oferty Visual 360.

Bardzo polecam ten kurs
Bardzo polecam ten kurs. Został on stworzony w taki sposób, aby nawet osoby nietechniczne mogły bez problemu poradzić sobie z nauką i pracą z programem. Wiedza jest przedstawiona przystępnie, zaczynamy od podstaw, a wraz z nabywaniem nowych umiejętności stopniowo poznajemy bardziej skomplikowane zagadnienia. Na każdym etapie nauki możemy liczyć na pomoc techniczną, która jest życzliwa i zawsze gotowa wesprzeć, dzięki czemu nauka przebiega w dobrej atmosferze i nie zostajemy sami z bieżącymi trudnościami. Jestem bardzo zadowolona z uczestnictwa w kursie i nie żałuje tej decyzji to świetna inwestycja w rozwój i pasje. Jeżeli masz mnóstwo pomysłów na zmiany wystroju i ciągle przestawiasz meble w domu nie ograniczaj się tylko do własnego otoczenia tutaj możesz zrobić użytek ze swojej kreatywności i czuć z tego satysfakcje. Szczerze polecam ten kurs każdej osobie która ma w sobie potencjał twórczy i chce go wreszcie wykorzystać to naprawdę dobre miejsce żeby się rozwijać.

Bardzo merytoryczny kurs
Zdecydowanie ciężko byłoby na własną rękę pozyskać umiejętności obsługi oprogramowania 3ds MAX na takim poziomie, jak umożliwia to ten kurs. Mowa tu przede wszystkim o profesjonalnych założeniach w pracy z oprogramowaniem, które przyspieszają pracę nad zleconymi projektami, względem bardziej intuicyjnej, ale jednak drogi na około, na którą zwykły człowiek na pewno by zboczył, a tutaj uczysz się dobrych nawyków.

Polecam kurs Visual360
Polecam kurs Visual360, merytoryczne, wszystko pokazane krok po kroku i sam decydujesz kiedy robisz i ile czasu poświęcasz.

Świetny kurs dla przyszłych wizualizatorów 3D
Polecam kurs dla osób, które chcą zostać wizualizatorami 3D. Lekcje zawierają dużo praktycznej wiedzy i są przystępne nawet dla osób, które nie miały wcześniej doświadczenia z podobnymi programami. podczas kursu konsultanci są bardzo pomocni i szybko odpowiadają na pytania.

Polecam kurs
Polecam kurs, jest obszerny ale daje dużo wiedzy technicznej jak poruszać się w programie 3ds Max, od podstaw po zaawansowane rzeczy, jak dla mnie nie do ogarnięcia w 4 mc, raczej około 10 ale każdy ma inne tempo nauki i przyswajania wiedzy. Jeśli podoba Ci się ten zawód to polecam. Zobaczymy co będzie dalej jestem dopiero na 9 module z 15 😊pozdrawiam

Bardzo polecam ten kurs
Bardzo polecam ten kurs. Filmiki bardzo konkretne, przekazują dużo istotnej wiedzy odnośnie programu i jego funkcji. Wiele można się nauczyć i wyciągnąć z tego kursu, tym bardziej osoby, które nigdy nie miały styczności z 3dsMax - tak jak ja :)

Szczerze polecam kurs
Szczerze polecam kurs , wszystkim niezdecydowanym. Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad zmianą profesji , jednak obawiałam się ilości wiedzy i czy dam radę . Nie jestem informatyczna i nigdy wcześniej nie miałam styczności z wizualizacją 3D, oglądałam innych prace i ze zdumieniem podziwiałam, ile czasu potrzebne jest,żeby tego się nauczyć.Lekcje są krótkie, nie zawsze łatwe( jak dla mnie), uczą cierpliwości. Obecnie jestem na panelu IX, i żałuję,że tak późno zaczęłam swoje doświadczenie z kursem. Pomoc techniczna jest niezawodna, przy problemach łączą się zdalnie i pomagają. Dziękuję za to szczególnie. Kurs rozpoczęłam 6.06.2025r. i uczę się w swoim tempie. Miałam po drodze kilka przerw, więc uważam,że można go skończyć w 4 miesiące, mając zerową wiedzę i doświadczenie tak jak ja. Dla niezdecydowanych...tak warto, nie trać czasu na rozkminki czy warto , czy się uda, czy dam radę. Jeżeli interesujesz się tematem to warto.

Najlepszy kurs Visual 360
Dzieki kursowi Visual 360 moglam sie przekwalifikowac, z mozliwoscia zarabiania w domu. Lekcje prowadzone sa przejrzyscie i zrozumiale.Atutem jest szybka i zyczliwa pomoc techniczna, dostepna w kazdym momemcie nauki, dzieki ktorej nauka przebiega mniej stresujaca, szczegolnie dla osob ktore dopiero wchodza w swiat projektowania. Kurs pozwala na zdobycie nowych umiejetnosci, zmiane pracy, dodatkowy zarobek i poznanie ciekawych ludzi. Serdecznie polecam ten kurs, w sczegolnosci dla osob kore poraz piewszy zetknely sie z programowaniem w 3D!!

Gorąco polecam ten kurs
Gorąco polecam ten kurs. Lekcje sa prowadzone bardzo przejrzyście. Mimo, że z poczatku dla mnie nie bylo to proste, to dzieki temu, że kazda funkcja jest dokladnie wytłumaczona to, idac krok po kroku, wszystko zaczyna być klarowne.

Svar fra Visual360: 3D Visualization & Training Services
Super skonstrułowany kurs I swietny…
Super skonstrułowany kurs I swietny support ktory pomaga w całym procesie nauki;) polacam

Svar fra Visual360: 3D Visualization & Training Services
Profesjonalny kurs, który zamienia pasję w umiejętności
Dzięki Visual360 mogłam zamienić swoją pasję do projektowania wnętrz w realne umiejętności. Kurs jest przejrzysty, inspirujący i daje ogromną satysfakcję, bo efekty widać już od pierwszych modułów. Ogromnym atutem jest szybka i życzliwa pomoc techniczna, dzięki której nauka przebiega bez stresu. To idealny wybór dla każdego, kto chce wejść w świat wizualizacji i od razu zobaczyć efekty swojej pracy.

polecam serdecznie
polecam serdecznie
Mega wsparcie i pomoc

Svar fra Visual360: 3D Visualization & Training Services
Szczerze polecam ten kurs wizualizacji.
Szczerze polecam ten kurs wizualizacji 3D. Prowadzony jest przez doświadczonych praktyków, a do tego uczestnik otrzymuje bardzo duże merytoryczne wsparcie. Nawet jeśli nie masz zbyt dużego doświadczenia w grafice 3D z pomocą kursu możesz nabyć szerokie kompetencje. Zdecydowanie polecam.

Svar fra Visual360: 3D Visualization & Training Services
Nie polecam bo mi się nie spodobało w webinarze było to tak dziwnie opisane że pracuj po 4 godzin dzienne i zarobki wysokie praca 100 procent gwarantowana i tak dalej przereklamowany dany kurs i tyle co można powiedzieć a w efekcie to takie sobie nikt nic nie gwarantuje jabym nie polecał nikomu to moje zdanie .Jeszcze bym dodał że kurs kosztuje więcej niż 1000 dolarów te pieniędzy można w lepszy sposób wydać i nie rezydować można samodzielnie kupić licencji edukacyjną lub indigo każdy może kupić nawet bez waszego kursu wy wprowadzacie nas w błąd i oszukujecie tym

Visual360Шпигуни #Кіберзлочин`
Visual360Шпигуни #Кіберзлочин`
- Текст:
"Visual360 не лише шпигували за мною, але й ховалися через румунський VPN! Докази: [файли]. Поліція вже порушує справу."
Bardzo szczegółowa nauka
Bardzo szczegółowa nauka, na początku myślałem że to czarna magia a z każdą kolejną lekcja było to coraz łatwiejsze , jestem bardzo zadowolony
Polecam z czystym sumieniem ten kurs
Cześć.
Jestem w trakcie kursu. Początkowo bałam się w to wejść ale teraz nie żałuję. Kurs jest prowadzony jasno i zrozumiale . Po każdej lekcji jest zadanie domowe ,które jest sprawdzane przez wsparcie techniczne. Gdy czegoś nie wiem czy nie mogę wgrać wystarczy że napiszę do wsparcia technicznego i po krótkiej chwili mam pomoc 🙂 Wszyscy są bardzo mili i pomocni. Jest bardzo dużo nauki do przyswojenia dzięki której na prawdę zaczynamy coś tworzyć.
Polecam z czystym sumieniem.
Jeśli jeszcze się wachasz to przeczytaj komentarze. Wartość zainwestować w siebie i nauczyć się czegoś nowego.
Kurs godny polecenia
Kurs godny polecenia. Przygotowany na wysokim poziomie.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.