1. Solbrillebutikk
  2. Butikk for motetilbehør

Visora is opgericht met één duidelijke missie: mensen helpen hun focus, productiviteit en welzijn te verbeteren in een wereld die steeds digitaler wordt. Onze blauwlichtfilter brillen combineren hoogwaardige bescherming met een stijlvol, modern design – zodat je er niet alleen beter uitziet, maar je ook écht beter voelt tijdens het werken, gamen of scrollen. We geloven dat een goede bril meer moet doen dan alleen je ogen beschermen. Daarom richten we ons op comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke Visora-bril wordt zorgvuldig samengesteld met premium materialen, transparante lenzen zonder gele waas, en een lichte pasvorm die je de hele dag moeiteloos kunt dragen. Wat ons uniek maakt, is onze aandacht voor detail en de ervaring van onze klanten. We leveren snel, persoonlijk en met een focus op service. Bij Visora staat de gebruiker altijd centraal — van het eerste contact tot de levering en aftercare. Of je nu lange dagen achter een computerscherm werkt, regelmatig last hebt van vermoeide of droge ogen, of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en functionele bril: Visora biedt een oplossing die past bij jouw lifestyle. Wij helpen je helder zien, elke dag opnieuw.

4,2

Bra

Snelle werking

Echt een aanrader! Ik merkte al binnen de eerste week, dat ik minder last had van droge ogen achter mijn scherm. Voor mij werk het top! Service en levering waren ook top, dus zeker een aanrader!

1. desember 2025

Aanrader

Geweldige service! De kwaliteit van de brillen is werkelijk top, precies zoals ik had gehoopt. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ook de communicatie verliep soepel, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Ik ben supertevreden en raad Visora zeker aan!

11. desember 2025

Een goede ervaring met de bril tot nu…

Een goede ervaring met de bril tot nu toe minder snel last van vermoeide ogen. Ook een goeie deal gekregen waarbij ik mijn geliefde blij kon maken met een mooie transparante blauw licht filter bril. Het is ook vlot verzonden.

4. desember 2025

Top bril

Mooie bril, alles was netjes binnengekomen en ook snel. Niks op aan te merken 👍

11. desember 2025

Snelle verzending!

Snelle verzending!
Nadeel is wel dat de transparante montuur blauwlichtfilter bril (VXRC- purpose) met vlekken op de glazen binnenkwam. Krijg ik niet weg
En de zwarte (VXRC-vision) heeft geen blauwlichtfilter glazen terwijl dat wél in de beschrijving stond
Veder wel mooie brillen

4. desember 2025
Logoen til Visora

Svar fra Visora

Goedenavond! Zou je ons wat foto’s kunnen sturen op support@visora.nl van de bril met vlekken dan lossen we het graag met je op want dit hoort natuurlijk niet! Daarbij heeft de VXRC-Vision wel een blauwlichtfilter. Subtiel zodat je geen last hebt van verkleuringen, dit geldt voor al onze brillen.

Mvg.
Team Visora