1,7

Dårlig

Scammiest of the scammiest people

Scammiest of the scammiest people I’ve ever bought anything from, the jacket looks nothing like the picture. They took the picture directly from Maison Maia’s listing and are selling the most disgusting, shit quality straight from China that looks nothing like the picture. I’ve been chasing a refund since January, I’m not letting up until that money is back in my account.

14. oktober 2025

Besteld

Besteld, betaald en nooit wat ontvangen. Mail gestuurd bestaat de mailadres niet website is ineens uit de lucht. 2 paar schoenen besteld het is geen 5 euro wat ik ervoor betaald heb maar vind het laailichters afmaken die handel.

15. mars 2025

If i could give no stars I would

If i could give no stars I would. I ordered a white Kensington coat and they gave me the wrong colour. After multiple attempts to email them regarding this issue they said they will replace my order with the correct order. Now when I email them they won’t reply back and would not even issue a refund. Worst customer service ever.

16. mars 2025

Oplichters

Bestelling sandalen nooit ontvangen. Oplichters! Hielden mij eindeloos aan het lijntje per mail, totdat ze niet meer bereikbaar waren. Ik ga aangifte doen

27. juli 2023

scam

Besteld, betaald en nooit ontvangen... inderdaad website bestaat niet meer!

4. september 2023

100% een internetscam, doe aangifte!!

100% een internetscam. Besteld en betaald via een instagram advertentie voor sandalen. Site bestaat ook niet meer. Ik heb aangifte gedaan en adviseer iedereen om online aangifte te doen voor internetoplichting. Het bedrijf staat bij de bank op naam SP VILOVA DEVENTER. Als er veel meldingen binnen komen doen ze er vaak pas wat mee, dus mensen doe online aangifte het is super snel geregeld!!

2. september 2023

Sandalen besteld genaamd 'De Rome…

Sandalen besteld genaamd 'De Rome sandaal'. Van 100 euro naar 50 euro afgeprijsd maar nooit een bevestigingsmail gehad alsook nooit de sandalen gekregen. Website is ook nergens meer te vinden, lijkt opgedoekt te zijn.

1. september 2023

Via Instagram reclame sandalen gekocht.

Via Instagram reclame sandalen gekocht.
Automatische bevestigingsmail gekregen, daarna geen contact meer. Sandalen niet geleverd en de site ligt eruit. Het voelt als een scam..

25. august 2023

OPLICHTING Bestel hier NOOIT iets

Sandalen besteld op 13 augustus.
Betaling gedaan en bevestiging van bestelling gekregen.
23 augustus. Nog steeds geen schoenen. De shop lijkt opgedoekt want de link van het product bestaat niet meer.
OPLICHTING!
ADVIES: bestel nooit iets via deze website!

13. august 2023

Niet ontvangen

Ik wacht nog steeds op mn sandaaltjes. Ik heb al 5 mails gestuurd maar geen reactie tot op heden (bestelling 11 augustus).

11. august 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis