Viking Footwear Anmeldelser 44

1,9

1. Skobutikk
  2. Barneklesbutikk

Viking Footwear is a Norwegian footwear brand founded in 1920, known for durable and comfortable shoes designed for Nordic weather and outdoor life. Through our online store, customers can shop a wide range of footwear for kids and adults, combining quality, functionality, and Scandinavian design. Viking Outdoor Footwear official online store. Shop high-quality footwear for kids and adults designed for outdoor life and Nordic weather. We offer a wide selection, a two-year warranty against production and material defects, and a 30-day return policy. We currently ship to Scandinavia, Finland, Germany, Austria, and Estonia. If you need help with product questions or returns, please contact our Customer Service at webshop@vikingfootwear.com.

1,9

Under middels

Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Kundeservice? ERROR 404

Først: Ingen mulighet til å kansellere ordre. Dette er i strid med forbrukerkjøpsloven §41.
Deretter: Når omsider varen er mottatt i retur, klarer de ikke å få refusjonen utbetalt. Masse dill-dall der de ber om å få tilsendt kontoutskrifter m.m. for å "bevise" at jeg ikke har mottatt refusjon - som det påstår at de har betalt.
Etter dette, og etter et par runder på telefon der de lover å fikse, så kommer det fortsatt ingen penger.

Retur bekreftet mottatt for 2 måneder siden. Fortsatt ingen penger i retur.

Heldigvis ordnet MasterCard opp.

Til slutt:
Til "kundeservice" hos Viking: Ikke skriv et platt, intetsigende, falskt svar på denne anmeldelsen. Skjerp dere istedet.

18. juli 2025

Kjøpt denne støvelen 2 ganger på rad.

Kjøpt denne støvelen 2 ganger på rad.
Viking Touring III gummistøvel

Etter ca 6 mnd sprekker gummimaterialet opp i oversålen med påfølgende vannlekkasje. Det er åpenbart benyttet materiale med for lav kvalitet i oversålen. Jeg kommer ikke til å kjøpe gummistøvler av dette merket flere ganger.

20. april 2025

Rå kundeservice!

Rå kundeservice!
Skoene til sønnen min ble ødelagt veldig raskt.Selv om de mente det kunne være at han hadde kommet borti noe, så fiksa de rabattkode på 99% så jeg fikk nye sko. En annen modell som var enda mer slitesikker. Helt rått!! Og supertakknemlig. Sånn burde servicen være💜

1. september 2023

Skjerpings kundeservice!

Skjerpings kundeservice!
Hadde hatt mine sko i litt over 2 mndr og var strålende fornøyd- inntil jeg ble våt på bena etter å ha plumpet i en bekk.-skoene ble satt til tørk ute på terrassen, i solen- Dette tålte ikke skoene og resultatet ble en deformasjon/klump innvendig over tærne på den ene skoen, ubehagelig stor nok til at jeg parkerte skoene og tok meg tiden til å sende inn en skriftlig reklamasjon til kundeservice..
Etter intet mindre enn 5 e-poster senere, samtlige med en hel masse med, hva jeg antar er, «standard beklagelser» og avvisning av reklamasjonssansvar, så skriver kundeservice sitat:

«Etter en nøye vurdering av din situasjon, er det dessverre slik at de problemene du har opplevd med skoene ikke er ansett som en fabrikasjonsfeil. Selv om våre sko er laget for å tåle ulike værforhold, kan endringer i form etter eksponering for ekstreme forhold, som kraftig sollys etter at skoene har blitt våte, være utenfor det vi kan dekke i henhold til vår garanti.»

Kundeservice: jeg er dypt skuffet- ekstreme forhold har da aldri skoene blitt utsatt for- normal tørking ute på en terrasse.. skoene hadde vel blitt utsatt for akkurat det samme sollyset om de hadde vært på beina eller om de stod der å lufttørket..

Fikk til slutt et tilbud om 50% rabatt på et nytt par, men her er det mer verdt å advare andre forbrukere om at Deres hikingsko ikke bør bli våte og settes i solen- og for all del; å kontakte kundeservice er jo kun å kaste bort verdifull tid..

Som de sier i forsvaret: Prøv igjen!

Takk for meg.

3. august 2023
Logoen til Viking Footwear

Svar fra Viking Footwear

Hi Nomis,

Thank you for leaving a review. Sorry to read you were not completely happy with our Customer Service support and offer of -50% off a new pair of shoes. We offer a two year warranty against any production and material defects on every pair of shoes. The policy can be found here https://vikingfootwear.com/warranty-and-claims. Unfortunately, non-production and material defects do not qualify for the warranty.

Kind regards,

Viking Customer Service Team

Vis anmeldelser på alle språk. (44 anmeldelser)