Informasjon om virksomheten

1. Butikk med sykkeltilbehør
  2. Mekaniker

Skrevet av virksomheten

Cykelværksted og webshop – vi sender cykeldele ud til hele Danmark Vi er en cykelforretning med værksted og webshop — og vi sender cykeldele og tilbehør ud til kunder i hele Danmark, hver eneste uge. På webshoppen finder du et bredt udvalg af cykeldele, reservedele og udstyr. Vi fører blandt andet mange dele fra Søndergård og Sønner, som vi har valgt at samarbejde med, fordi deres sortiment matcher det, vi selv bruger og sælger i butikken. Deres brand som BBB og Bikepartner er kendt af mange cyklister. Vi er en mindre virksomhed, hvor det ofte er den samme person, der både pakker din ordre, svarer på dine spørgsmål og står ved arbejdsbænken på værkstedet. Derfor er vi ikke blandt de hurtigste netbutikker, men vi gør os altid umage for at overholde den leveringstid, der står på hjemmesiden. Til gengæld får du personlig service og en webshop, hvor vi rent faktisk kender de varer, vi sender ud. Tak fordi du vælger at handle hos os og dermed støtter en mindre, passioneret cykelforretning.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

dæk til kørestol

Jeg mangler dæk og slanger til min kørestol og de er lidt svære at finde.

Fik fat i Vig cykler via anden forhandler, og ja oplevede en super service, både med at finde de rigtige dæk, 22" x 1" men også med at finde dem på hjemmesiden.

Bestilte så 2 dæk og 2 slanger, og fra mail om ordre betalt og til mail om ordre afsendt, gik der kun 6 minutter.... det er super hurtigt og dejligt

Tak for en fantastisk service

4. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vig cykler har det åbenbart dårligt med…

Vig cykler har det åbenbart dårligt med service en der har købt knallert har haft problemer lige siden købet og de fralægger sig ansvaret og løber fra problemerne….jeg ville ikke købe noget af dem og heller ikke anbefale til andre….fået svar fra Vig Cykler og det kan jeg ikke bruge jeg anderkender at i har gjort meget men den knallert burde været taget retur og sendt tilbage til producenten fordi fejlen vil blive ved…

17. oktober 2024

Hej Knud-Erik
Det er hvis ikke helt rigtigt. jeg vil langt fra sige at jeg fralægger mig et ansvar.
jeg ved ikke hvor mange forhandlere der kommer hjem til kunden 3 gange gratis i weekenden og tjekker op på problemet og giver kunden 2 gratis batterier. og som du nok ved har jeg haft den her siden i går og målt på den uden at finde nogle fejl gratis igen.

men tak for beskeden

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Varen er som den skal være

Varen er som den skal være, men lad være med at sige, at den kommer i løbet af 2-4 dage, når den først kom efter 8 dage.

27. september 2024

Svar fra Vig Cykler

hej. tak for din besked. Det er også noget rod.
Vi har har haft udfordringer med fragten. Det skulle meget gerne værre rettet op nu.
Mvh. Brian

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering af varen.

23. september 2024

Svar fra Vig Cykler

Hej Harry.Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med hurtig behandling af din ordre hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god og effektiv service, og vi gør altid vores bedste for at levere dine varer så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, og hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fantastisk service

Jeg har de seneste 2 år brugt Vig Cykler når min elcykel er punkteret eller skulle have et eftersyn. Senest skulle baghjulet skiftes,men det skulle først bestilles hjem. Det fik Brian klaret i en fart og jeg kunne hente cyklen igen efter 3 dage og endda til en god pris. 5 stjerner til Brian for hans hurtighed og service.

10. juli 2024

Svar fra Vig Cykler

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og at du sætter pris på vores service. Vi ved, hvor vigtigt det er at få cyklen hurtigt tilbage på vejen, og det glæder os, at vi fik skiftet baghjulet i en fart. Det betyder meget for os, at du har valgt Vig Cykler gennem de seneste to år, og vi sætter stor pris på din tillid. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden – og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp eller et eftersyn! 🚴‍♂️😊

God hjemmeside

God hjemmeside. Varen som beskrevet
Alt i orden

24. august 2024

Svar fra Vig Cykler

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside, og at varen levede op til dine forventninger. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alt forløber glat, og det betyder meget for os at høre, at alt var i orden. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Vig Cykler

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv