videsignersmil.dk Anmeldelser 8

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marie er fantastisk til børn

Min datter går til tandlæge hos Marie i stedet for skoletandlægen.
Det er altid en god oplevelse, med tid til at fortælle hvad der skal ske, tålmodighed og en legende tilgang som gør at min datter altid glæder sig til at komme til tandlæge. Samtidigt får vi forældre det råd og vejledning vi har brug for til tandbørstningen og nye tænder.

17. september 2025

Jeg vil gerne sige tak til Tandlægerne i Ans

Jeg vil gerne sige tak til tandklinikken i Ans for hjælpen med at redde mine tænder, jeg havde mange syreskader og nedslidninger fordi jeg skærer tænder, næsten alle mine tænder har fået plast fyldninger og fjernet de gamle sølv tandfyldninger, det var en ret omfattende det tog næsten 9 timer af flere omgange, og det er bare blevet så flot, der ud over fik jeg super god vejledning til at melde mig ind i Sygesikringen Danmark, hvilket har gjort at jeg har fået en stor del af mine udgifter dækket. kæmpe tak jeg er så glad for mine nye tænder

28. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dahl hævning - minimal invasiv behandling med et super godt resultat

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse hos Rikke, hvor jeg fik lavet en Dahl hævning. Et minimalt invasivt inddgreb i forhold til mit behov, for at få rettet op på de tænder, jeg har slidt ned. Alt forløb som planlagt og tog sammenlagt ca. to måneder fra start til slut med kun tre besøg af kort varighed. Jeg har idag fået mit oprindelige smil tilbage. Meget stor anbefaling herfra. Jeg er særligt tilfreds med tilgangen til behandlingen, hvor man laver minimale indbreb og opnår maksimal effekt. Både til gavn for holdbarheden af tænderne - og til gavn for pengepungen. Tak :)

Mvh. Frederik Holmgren

26. juni 2025

Dygtigt og rart personale

Jeg har efterhånden prøvet det meste hos Ans tandlæge.
Jeg har både fået lavet huller, fået genoprettet en tand og fået lavet fyldninger på slidte tænder. Hver eneste gang er jeg blevet mødt af et rart, kompetent og kønt personale, som i samtlige situationer har udført et upåklageligt stykke arbejde.
Jeg kan kun give min absolut varmeste anbefaling til Tandlægerne i Ans.

24. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tandlægerne i Ans er ekstremt dygtige

Tandlægerne i Ans er ekstremt dygtige og profesionelle. Jeg har været igennem en bøjlebehandling, og resultatet er blevet vildt flot - så de får de bedste anbefalinger herfra.

11. februar 2025

Fra rodebunke til perlerække

Mit bid har altid været optimalt, men kosmetisk havde jeg ekstremt skæve fortænder og hjørnetænder i både over og undermund. Clear Smile brace system bøjlen har rettet mine tænder til et resultat, som jeg aldrig har turde håbe var muligt. Og så er det endda en bøjle, der ikke er ligeså synlig, som den metalfarvede togskinne man oftest forbinder bøjler med.
Det tog godt og vel 1,5 år og et par tandudtrækninger inden pga. for lidt plads. Til trods for, at jeg var et af de sværer tilfælde, har Rikke og Pia stadig formået at få det flotteste smil frem. De er meget grundige og stopper ikke før slutresultatet er helt perfekt.
Hele forløbet har været meget trygt og de har mine varmeste anbefalinger.
Nu her 3 måneder efter, kan jeg stadig ikke gå forbi et spejl uden lige at have lyst til at nærstudere de fine tænder😄

10. august 2024

Bøjleforløb og implantat

Jeg har været igennem et bøjleforløb og efterfølgende fået et implantat isat. Hele forløbet har været ganske trygt ( omend jeg er noget af en pivskid) og alle spørgsmål er blevet besvaret professionelt. Resultatet er blevet superflot og lige som jeg ønskede. Rikke er pertentlig og perfektionist og efterlader ikke noget som hun ikke kan stå inde for. Jeg kan kun anbefale videsignersmil 😊

1. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv