1. Interiørbutikk

Salg av Interiør, pynte gjenstander, tekstiler mm. Design og produksjon av dekaler. Produksjon av reklameartikler. Laser gravering.

4,4

Enestående

Kjapt levert og flotte produkter med…

Kjapt levert og flotte produkter med det lille ekstra.
Anbefales!

11. mars 2026

Tusen takk <3
Vi setter stor pris på din tilbakemelding :)
Dette er også til hjelp for nye kunder som ønsker og benytte seg av våre produkter.
Igjen, Tusen takk :)

Julekule

Jeg bestilte julekule med skrift og fjær i- og den kom kjapt men manglet en bokstav. Klaget samme dag jeg fikk den i posten og fikk en ny kule uten ekstra kostnad sendt til meg dagen etter. Strålende service, lett å få kontakt med- og bare til å anbefale!

17. november 2025

Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding <3
Denne er også til hjelp for andre som ønsker og benytte seg av vår nettbutikk.

God kvalitet

Bestilt personlige servietter til dåpen til begge barna mine (2023 & 2025), samme kvalitet begge rundene, god kommunikasjon for å sørge for at man blir fornøyd med produktene man kjøper, rask levering, enkel nettside(mannen jobber i mystore så alle nettsider fra dem liker jeg😅), man får det man bestiller.

12. mai 2025

Svar fra Videco

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding :)
Vi setter stor pris på dette og håper det kan være til god hjelp for dem som tenker og bruke vår nettbutikk!
Igjen, 1000 Takk <3

Akkurat bestilt servietter herfra

Akkurat bestilt servietter herfra. Kjempe fornøyd. Har bestilt fra dere mange ganger og fornøyd med alt jeg har bestilt fra dere. Kjempe service og når jeg klarte å trykke feil med levering. Kan absolutt anbefales!

10. februar 2025

Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding <3
Dette setter vi stor pris på og det vil også være til hjelp for nye kunder som vurderer oss :)

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd! Rask levering, og hyggelig kontakt med de som jobber i Videco. Handlet mye og alltid bra produkter! Anbefales!

30. juli 2024

Tusen hjertelig takk for så fin omtale Marianne <3
Dette setter vi stor pris på og håper kan være til hjelp for andre :)

Fantastisk serviceorientert!

Fantastisk serviceorientert! Bestilte servietter med trykk, fikk bilde med forslag på forskjellige trykk for å se hva som var finest.
Vil absolutt bruke dem igjen hvis dem har noe jeg skal ha. Kjapp levering var det og.

25. april 2024

Tusen takk for kjempefin omtale av servicen vår og mottatt produkt <3
Dette setter vi stor pris på og det kan være til god hjelp for nye kunder :)

Fornøyd

Rask levering og produktet var som forventet. Kom i hyggelig innpakning.

15. april 2024

Tusen takk for fin omtale :) Det setter vi stor pris på :) Mvh Veronica

Så fornøyd 😊😊 en super nettbutikk😊

Her finner du alt du trenger ,både interiør ,tekstiler,klær og masse annet til fine priser
Rask service super betjening.
Her er det verdt å sjekke ut nettbutikken VIDECO.😊😊

8. februar 2024

Tusen takk for så fin omtale <3
Dette setter vi stor pris på Ina.

Har handlet flere ganger

Har handlet flere ganger, veldig godt fornøyd ! 😊

7. desember 2023

Svar fra Videco

Såå hyggelig tilbakemelding Sissel :)
Dette setter vi enormt stor pris på samt at det kan være til hjelp for andre som leter etter nettbutikk med god service <3
Takk!

God kundeservice

Norsk nettbutikk, rask kontakt og avklaring om en liten misforståelse angående frakt.

22. januar 2024

Åhh så hærlig og høre <3