ViaTim Anmeldelser

1 063

4,7

Wat is het elke keer een feestje om bij deze vrolijke dame mijn Pakketjes op te halen. Of te kunnen versturen. Nog nergens zo'n goede, behulpzame en vriendelijke service gehad als hier. Weer... Vis mer

Altijd super geholpen bij dit pakketpunt! De service is echt top: vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Of ik nu een pakket kom ophalen of iets moet versturen, ze staan altijd klaar om mee te denk... Vis mer

Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag... Vis mer

Ontzettend goede service van een hartstikke vriendelijke man. Waar een normaal pakketpunt stopt gaat deze man verder om je te helpen. ik ben met volle verbazing en opluchting vertrokken omdat ik niet... Vis mer

1. Logistikk
  2. Leveringstjenester
  3. Frakt- og posttjeneste

Ontvang en verstuur jouw pakketje wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel via jouw ViaTim Punt!

Enestående

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 063)

101 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ViaTim locatie in Dordrecht

ViaTim locatie in Dordrecht hangt gewoon een briefje met 'Gesloten' op als het geen zin heeft open te zijn, ook wanneer de website aangeeft dat ze open zijn.

29. april 2026

Svar fra ViaTim

Dat is vervelend om te horen.. Wij duiken daar eens in. Bedankt voor het doorgeven.

Al 3 keer achterelkaar voor de dichte…

Al 3 keer achterelkaar voor de dichte deur gestaan in Nieuwolda. Telefoon nemen ze ook niet op Zeer klantonviendelijk.

15. april 2026

Svar fra ViaTim

Dat is uiteraard nooit de bedoeling. Als wij weten welke locatie dit is, dan zullen we er eens induiken.

niet open tijdens openingstijden

Al twee keer geweest tijdens de aangegeven openingstijden maar er werd niet opengedaan. Rij er speciaal voor om dus krommende tenen. Niet voor herhaling vatbaar.

30. mars 2026

Svar fra ViaTim

Dat is heel frustrerend.. Als we weten om welk punt dit ging, dan duiken we daar eens in. Excuses voor het ongemak.

Nooit meer met viatim

Drama, pakketje ligt klaar om op te halen op een privé adres.
Niemand aanwezig al 4 keer.langs geweest, adres ziet er niet uit. Eerste en laatste keer met Viatim.

24. mars 2026

Svar fra ViaTim

Dat is heel vervelend om te horen. Als wij weten om welk punt dit gaat, dan nemen we actie. Onze excuses.

Viatim& Dewy Haaksbergen

Viatim& Dewy Haaksbergen super vriendelijk denkt altijd met je mee ook als er een probleem is met je pakket duidelijk aangeven dat het punt zich bevindt op de begane grond van een flatgebouw zowel op facebook als op google heel duidelijk aangeven maar ook op de voordeur en op het raam
Netjes de pakketjes in de gang zodat de kat en de hond er niet bij kunnen en de opvang katjes kunnen er ook niet erbij en ideal dat je voor meerdere bedrijven terecht kunt zoals voor DHL DPD UPS GLS en je kunt er sinds kort zelfs je Statiegeld flessen en blikjes inleveren

18. mars 2026

Svar fra ViaTim

Heel fijn bericht, dankjewel!

Super pakketpunt

Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag werken!

13. februar 2026

Fijn, bedank!

Zeer vriendelijk pakketpunt laat er…

Zeer vriendelijk pakketpunt laat er altijd alles bezorgen en is altijd netjes op orde ze maakt altijd een gezellig kort praatje en het is altijd de sfeer bij haar

Echt een aanrader!😉😄

13. februar 2026

Goede vriendelijke service

Nog nergens zo'n goede, behulpzame en vriendelijke service gehad als hier.

Weer of geen weer warm of koud je word altijd even vriendelijk geholpen

Manuela super bedankt
Het gaat hier om viatim & Chez Weel

12. februar 2026

ViaTim en Dewy in Haaksbergen

ViaTim en Dewy in Haaksbergen, pakket wordt door ups niet op aangegeven tijdstip bezorgd en 2 kilometer verderop gedumpt. Betreft een flat, geen herkenbare markeringen, geen instructie. Hal vol paketten, hele sterke weeïge geur van zieke huisdieren en kattenpis. Pakket ruikt er nog steeds naar. Dit aub nooit meer.

26. januar 2026

Svar fra ViaTim

Dat is frustrerend. Wij duiken hier zeker in. Bedankt voor het doorgeven.

Perfect

Ik had niet goed naar beneden gescrold waarop de openingstijden te zien was .. meneer heeft me toch geholpen enorm vriendelijk dus voor de volgende x scroll ik eerst ff naar beneden 🤭

19. januar 2026