Toen ik bestelde deed de website vreemd (nu nog dus daar moeten ze wel iets aan gaan doen, er worden verkeerde producten in de winkelmand geplaatst), maar ik dacht dat het juiste artikel was besteld.... Vis mer
Heb nu 2x achter elkaar wat besteld waarbij ipv 2 potjes in de verpakking er 1 in zat. Vervelend omdat het de verpakking wel zo groot is dat er 2 in kunnen. Of er is iets misgegaan bij het verpakken... Vis mer
Ik ben ontzettend blij met de resultaten van ArthroShine van Vetathletics! Na twee weken gebruik bij mijn paard merk ik duidelijk verschil. Mijn paard had last van stijfheid en was soms wat traag bij... Vis mer
Supplementen ten behoeve van het welzijn van je trouwe viervoeter. Honden, katten en paarden. Ontwikkeld door dierenartsen.
Televisieweg 155, 1322 BH, Almere, Nederland
- info@vetathletics.nl
- vetathletics.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Snelle levering, direct resultaat
Snelle levering, direct resultaat bij onze oude niet zo mobiele hond. Ze lijkt alerter en wil weer naar buiten.
Binnen 4 dagen een enorme verbetering in lopen
Binnen 4 dagen is er een enorme verbetering in het lopen. In dit geval heb ik de Arthroshine Pro aan een zwarte labrador van 12 jaar gegeven die bij mij logeert (uiteraard in overleg met de eigenaar) het is een noodgreep. Als dit niet werkt is de toekomst van de hond onzeker. Zó slecht loopt hij en zo veel pijn heeft hij. De vierde dag zie ik al een enorme verbetering. Ik ben zoooo blij, hij heeft ook beduidend minder pijn. Hijgt niet meer tijdens het lopen en zette zelfs weer enkele draf pasjes 😍 Hij is niet de enige logeerhond bij mij bij wie de Arthroshine Pro zoveel positief effect heeft 🙏🏻
Prima op tijd geleverd en mogelijkheid…
Prima op tijd geleverd en mogelijkheid achteraf te betalen
Heel tevreden!
Sinds een paar weken gebruiken wij ArthroShine voor onze 6 jarig Labrador Pip die zware artrose heeft in haar voorpoten. En we zijn echt heel tevreden met het resultaat. Ze staat zoveel soepeler op en beweegt weer veel meer als voorheen en ze is echt een stuk vrolijker. Ontzettend fijn product.