1. Forhandler av kjøretøy
  2. Bilforhandler
  3. Billeasing

Vestjysk Bilhus er din gateway til en verden af luksuriøse biler og skræddersyede leasingmuligheder! Med over 20 års ekspertise i bagagen leverer vi uforlignelig kvalitet og service, der tilpasses nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Vores forpligtelse til kompetent rådgivning og ubetinget sikkerhed definerer hele din rejse med os.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

En tryg brugtbil handel

Købte brugt bil i Esbjerg, selvom jeg bor i Aalborg. Det skyldes primært at vestjysk bilhus vandt vores tillid fra første øjeblik vi trådte ind i butikken. Oliver har gennemført processen med stor professionalisme og nærvær hele vejen igennem. Jeg vil få svært ved ikke at inkludere ham i fremtidige overvejelser vedr. bil.

4. mars 2026

Ubeskrivelig god forhandler/sælger

Ubeskrivelig god forhandler, ikke mindst den mest kompetente sælger Oliver Segnitz, som fandt vores drømmebil Q8 E-tron 55 Sportback. I over 2 uger har han været tålmodig med os og har knoklet for at finde den helt rigtige bil med det ønsket udstyr til os. Man kunne skrive og man fik hjælp 24/7. Vi er glade for at vi fik sådan en professionel hjælp og rådgivning. Hvis vi skulle handle bil igen, så ville vi 110% tage fat i Oliver Segnitz. Han kan stærkt anbefales :)

25. mars 2026

Fremragende bilforhandler

Fra dag 1.. skrev jeg en privat e-mail til Vestjysk Bilhus A/S.. få minutter efter kontaktede Oliver Segnitz. Han forstod hver detalje, smag og behov og sørgede for at tilfredsstille os!! Fremragende dygtig ung sælger. Kan kun anbefale dette bilforhandler fra top til tå og 100% ikke glemme jer engang i fremtiden 😉😎

25. mars 2026

God køber oplevelse

Fed entré med en Ferrari holdene som noget af det første når man træder ind ad døren. Imødekommende sælger, og med et godt tilbud i ærmet.
Alt i alt, en super oplevelse.

12. desember 2025

Super godt bilhus med mange fede biler

Utrolig god oplevelse ved køb af en brugt bil. Oliver var rigtig god at snakke med, og var meget fair igennem hele købs forløbet. Jeg vil helt klart gå til dem igen når jeg i fremtiden går med tanker om at skifte bil igen!

11. november 2025

Du kan trygt lease din bil her!

Vi har leaset en bil gennem Vestjysk Bilhus A/S, og det har været en ubetinget positiv oplevelse. Spørg efter Oliver - så får du den bedst tænkelige behandling!
Og jeg bliver ikke betalt for dette 😂 - han er bare kompetent og imødekommende.

12. november 2025

Fantastisk sted at handle bil

Fantastisk sted at handle bil - underskrev for under 16 timer siden og nu er bilen på vej til mig :-)

Helt eminent at handle med Oliver Segnitz er knivskarp ærlig og meget jordnær - virkelig mange bilsælgere der kan lære noget af denne mand. Tusind tak for handlen glæder mig til min Audi

6. november 2025

Fantastisk service ifm. første bilkøb

Oliver Segnitz var utroligt hjælpsom, og gjorde oplevelsen forbundet med vores første bilkøb, så god som vi overhovedet kunne håbe på. Selv de mindre udfordringer vi oplevede, gjorde Oliver en dyd ud af at løse, så processen blev så gnidningsfri for os som muligt! Vi vil klart kigge forbi Vestjysk Bilhus næste gang vi skal købe bil.

23. september 2025

Fantastisk oplevelse har købt en bmw…

Fantastisk oplevelse har købt en bmw 420d gran Cupe i flot stand. Oliver som jeg blev betjent af, er en knivskarp sælger, der virkelig gør en ekstra indsats for sine kunder. Fik ny service samt ny poleret før afhentning super lækker vogn!

9. oktober 2025

Thursday at eleven

Oliver gjorde en kæmpe indsats for at finde den rigtige bil. Og fundet, blev den. Det spiller total. Meget tilfreds.

#thursdayateleven

9. oktober 2025

Kæmpe stor ros til Oliver.....

Kæmpe stor ros til Oliver...... I dag er god service, ærlighed samt.... et ord er et ord..... ikke noget jeg møder hver dag. Dette findes ABSOLUT i vestjysk bilhus.
Oliver hjalp med at finde den for mig helt rigtige Audi E - tron.
Et meget fint og ærligt forløb.
Stor ros fra mig

2. oktober 2025

Super god betjening

Det var en fantastisk oplevelse med god og hurtig betjening🤩 Vi følte os virkelig godt behandlet.
Tusind tak til Oliver som var sælger🤩

28. september 2025

Kanon service

Kanon service
Har lige leaset en bil hos Vestjysk Bilhus A/S med stor tilfredshed, fik en professionel og kompetent rådgivning og behandling. Stor ros til Oliver herfra som jeg handlede med for god service og ja det gavner jo også med lidt med Fynsk dialekt når man nu handler med en Fynbo :-) Kan varmt anbefale Vestjysk Bilhus A/S

28. august 2025

VGS - Virkelig God Service😎

God service, fandt bilen lige i min smag. Sød og imødekommende personale, og Oliver som solgte mig bilen, var virkelig god til at hjælpe omkring hvad jeg søgte.
Er der små problemer bliver de altid løst på bedste måde. Kan kun anbefale Vestjysk Bilhus på det varmeste.
Har virkelig fået professionel og kompetent behandling.

28. august 2025