Vest Energi Anmeldelser 2 085

3,7

I dag har jeg talt med zahra Og før har jeg talt med salg konsulent Peter svane Jeg synes det var behaligt og talte med dem Frem over vil jeg betale lavt elregning Tak

Er nu blevet ringet op for 5. gang indenfor de sidste 3 måneder. De fatter ikke, at et nej er et nej. De prøver med alle kneb at skaffe kunder, til et firma, startet op med 40.000 i kapital. Hold J... Vis mer

Jeg synes det har været en utrolig behagelig oplevelse at snakke med Martin. Han har utrolig god til at forklarer, hvordan forløbet kommer til at være. Han er fortjener et stor klap på skulderen her f... Vis mer

Salgskonsulent Emil Holm’s henvendelse var behagelig og tillidsvækkende. Han virkede velfunderet i hans metier, hvilket gav mig anledning til at takke ja til Vest Energi’ henvendelse/tilbud.

1. Strømleverandør

Om Vest Energi

Vest Energi er et dansk elselskab for private.

Vi tilbyder:

• Variabel pris der følger markedsprisen på strøm
  • Et enkelt og forståeligt produkt uden skjulte gebyrer
  • Ingen bindingsperiode for private kunder

Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.

3,7

Middels

2k anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

I dag har jeg talt med zahra

I dag har jeg talt med zahra
Og før har jeg talt med salg konsulent Peter svane
Jeg synes det var behaligt og talte med dem
Frem over vil jeg betale lavt elregning
Tak

28. november 2025

Hej Bünyamin.
Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at det har været rart at tale med både salgsafdelingen og kundeservice.

Mia Nielsen Det var en behagelig dame og snakke…

Det var en behagelig dame og snakke med. En dejlig grundig information

27. oktober 2025

Hej Søren.
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at Mia kunne give dig den information, du havde behov for.

Vh. Vestenergi

Nadja som jeg snakkede med var meget…

Nadja som jeg snakkede med var meget behagelig og sympatisk at snakke med. Meget faglig.

20. oktober 2025

Hej Lone,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Nadja – både hendes faglighed og imødekommenhed sætter vi stor pris på. Din ros giver vi naturligvis videre til hende.

Peter Hoffmann var meget behagelig at…

Peter Hoffmann var meget behagelig at tale med og tog sig den tid der skulle til.

15. august 2025

Hej Berit.
Vi er glade for at høre om din oplevelse med Peter.
Mange tak for din anmeldelse og rigtig god dag.

Samtalen med Andreas Heinz var…

Samtalen med Andreas Heinz var fremragende – han var venlig og forklarede alting. Jeg kan varmt anbefale ham.

24. juli 2025

Kære Amer.
Mange tak for din flotte feedback. Det glæder os at høre, at Andreas Heinz gav dig en god oplevelse med venlig og klar vejledning. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Det var Peter Hoffman der gjor det til en god oplevelse, han var høflig og presis at tale med.

O.P.V.Dyrholm.

17. juni 2025

Kære Viggo,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at Peter Hoffman gjorde oplevelsen god med sin høflige og præcise tilgang. Din ros er givet videre med stor tak.

Behagelig

Behagelig konsulent Peter Hofmann,

16. juni 2025

Hej Sten.
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en behagelig samtale med Peter.

Salgskonsulent Emil Holm’s henvendelse…

27. mai 2025

Hej Agnethe.
Det er godt at høre at du havde en behagelig samtale med Emil og at han kunne give dig den vejledning du havde brug for.

Martin var bare god til at forklare det…

Martin var bare god til at forklare det hele , så jeg besluttede at skifte til Vestenergi , 5 stjerner herfra

4. mars 2025

Svar fra Vest Energi

Mange tak for de flotte ord! Det glæder os at høre, at Martin kunne give dig en god og klar forklaring, så du følte dig tryg ved at skifte til Vestenergi. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde – og 5 stjerner tilbage til dig! ⭐️

Mega god service og rådgivning fra Lucas

Mega god service og rådgivning kan klart anbefale Lucas. Er rat at tale med. er god til at snakke med kunder.

30. januar 2025

Svar fra Vest Energi

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med Lucas. Vi sender dine ros videre til ham – han vil helt sikkert blive glad for at høre det!

Rikke

Snakker med Rikke

2. januar 2025

Svar fra Vest Energi

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god snak med Rikke.

Jeg snakkede med Mia Nielsen utrolig…

Jeg snakkede med Mia Nielsen utrolig sød at snakke sammen med og god til at forklare det hele så virkelig en god kundeoplevelse

22. oktober 2024

Svar fra Vest Energi

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre at Mia gav dig en rigtig god kundeoplevelse og fik det hele forklaret klart – vi sætter stor pris på rosen.

Det var en meget behagelig samtale,den…

Det var en meget behagelig samtale,den kunne ikke være bedre
Hilsen Birgit Madsen

11. oktober 2024

Hej Birgit,

Vi glade for du havde en god oplevelse, dog kan jeg se du nok med en fejl kun har givet os 1 stjerne :)

Professionel oplevelse

Jeg synes det har været en utrolig behagelig oplevelse at snakke med Martin. Han har utrolig god til at forklarer, hvordan forløbet kommer til at være. Han er fortjener et stor klap på skulderen her fra!

11. september 2024

Svar fra Vest Energi

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at Martin gav dig en god og tryg oplevelse – vi giver ham helt sikkert et klap på skulderen fra dig.

God pris

God pris, god service

30. juni 2024

Svar fra Vest Energi

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen og servicen. Vi sætter stor pris på din feedback!

Er nu blevet ringet op for 5

Er nu blevet ringet op for 5. gang indenfor de sidste 3 måneder.
Hold Jer langt væk fra dem.

4. april 2024

jeg har skiftet til vest energi

jeg har skiftet til vest energi, kom fra andel energi og sys det var ret dyrt og være kunde hos dem. Og på første regning fra vest energi har jeg allerede sparet 200kr

23. oktober 2023

Svar fra Vest Energi

Det altid dejligt med en god anmeldelse, og dejligt at høre du kunne spare nogle penge ved at skifte til os. Rigtig god dag :)