I dag har jeg talt med zahra Og før har jeg talt med salg konsulent Peter svane Jeg synes det var behaligt og talte med dem Frem over vil jeg betale lavt elregning Tak
Er nu blevet ringet op for 5. gang indenfor de sidste 3 måneder. De fatter ikke, at et nej er et nej. De prøver med alle kneb at skaffe kunder, til et firma, startet op med 40.000 i kapital. Hold J... Vis mer
Jeg synes det har været en utrolig behagelig oplevelse at snakke med Martin. Han har utrolig god til at forklarer, hvordan forløbet kommer til at være. Han er fortjener et stor klap på skulderen her f... Vis mer
Salgskonsulent Emil Holm’s henvendelse var behagelig og tillidsvækkende. Han virkede velfunderet i hans metier, hvilket gav mig anledning til at takke ja til Vest Energi’ henvendelse/tilbud.
Vest Energi er et dansk elselskab for private.
Vi tilbyder:
Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.
Lille Strandstræde 6 , 1254, København K, Danmark
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
I dag har jeg talt med zahra
Og før har jeg talt med salg konsulent Peter svane
Jeg synes det var behaligt og talte med dem
Frem over vil jeg betale lavt elregning
Tak

Svar fra Vest Energi
Det var en behagelig dame og snakke med. En dejlig grundig information

Svar fra Vest Energi
Nadja som jeg snakkede med var meget behagelig og sympatisk at snakke med. Meget faglig.

Svar fra Vest Energi
Peter Hoffmann var meget behagelig at tale med og tog sig den tid der skulle til.

Svar fra Vest Energi
Samtalen med Andreas Heinz var fremragende – han var venlig og forklarede alting. Jeg kan varmt anbefale ham.

Svar fra Vest Energi
Det var Peter Hoffman der gjor det til en god oplevelse, han var høflig og presis at tale med.
O.P.V.Dyrholm.

Svar fra Vest Energi
Martin var bare god til at forklare det hele , så jeg besluttede at skifte til Vestenergi , 5 stjerner herfra

Svar fra Vest Energi
Mega god service og rådgivning kan klart anbefale Lucas. Er rat at tale med. er god til at snakke med kunder.

Svar fra Vest Energi
Jeg snakkede med Mia Nielsen utrolig sød at snakke sammen med og god til at forklare det hele så virkelig en god kundeoplevelse

Svar fra Vest Energi
Det var en meget behagelig samtale,den kunne ikke være bedre
Hilsen Birgit Madsen

Svar fra Vest Energi
Jeg synes det har været en utrolig behagelig oplevelse at snakke med Martin. Han har utrolig god til at forklarer, hvordan forløbet kommer til at være. Han er fortjener et stor klap på skulderen her fra!

Svar fra Vest Energi
vi har i dag valgt og skift til og er godt tilfrest

Svar fra Vest Energi
Er nu blevet ringet op for 5. gang indenfor de sidste 3 måneder.
Hold Jer langt væk fra dem.
jeg har skiftet til vest energi, kom fra andel energi og sys det var ret dyrt og være kunde hos dem. Og på første regning fra vest energi har jeg allerede sparet 200kr