Attention abonnement en systématique et prélèvement de presque 40 euros apres avoir valider un papier a seulement 0.90 cents . C est écrit en minuscule dans les voudrions générale que personne ne lit.... Vis mer
Se hva andre synes
J’ai utilisé ce site pour obtenir un certificat de situation administrative (non-gage) en pensant effectuer un paiement unique de 1 € pour un document ponctuel. Je n’avais pas identifié clairemen... Vis mer
Vs voulez payer 0.99 pour 1 certificat non-gage mais en meme temps ils vs obligent a 1 abonnement de 39,90 que vs devez resilier au bout de 48heures ,j'ai refusé cet abonnement mais ils ont qd mm prel... Vis mer
Ich hatte bei verif-auto.com eine Plakette für französische Umweltzerstörung bestellt. Leider wurde von mir unbemerkt ein Abonnement über mtl. 29 Euro eingetragen und bereits 2 mal von meiner Visa Ka... Vis mer
Har svart på 43 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een milieuvignet in Frankrijk kost maar…
Een milieuvignet in Frankrijk kost maar enkele euro's. Dit bedrijf verkoopt je een vignet van €0.99 en smeert je verdoken een abonnement aan in de kleine lettertjes van €39,90 per maand!
Vind het heel jammer en ik voel mij bedrogen. Vraag beleefd een recht zetting.

Arnaque
Comme mentionné dans de nombreux avis, il s'agit bien d'une arnaque déguisée. Aucune information claire n'est donnée sur l'abonnement qui vous sera facturé par la suite.
Le procédé est volontairement flou pour inciter à l'achat sans que le client ne se doute de l'engagement réel.
Passez votre chemin, cette société mise sur la tromperie plutôt que sur la transparence.

Verif-Auto verkoopt illegale sluipabonnementen
Ook bij ons was zonder kennisgeving door dit malafide bedrijf een sluipabonnement afgesloten toen we een autobaanvignet kochten bij wat een officiële site leek . Via deze pagina een contactmail gevonden en uiteindelijk hebben ze het abonnement beëindigd. De 300 euro die ze het afgelopen jaar gestolen hebben willen ze niet terugbetalen. Dit zijn criminelen. Ik kan niet begrijpen dat deze site in de lucht kan blijven. Ze kunnen enorme aantallen mensen die nietsvermoedend een Frans milieu-vignet kopen blijven oplichten. Bij elk antwoord op een review zeggen ze 'transparantie' belangrijk te vinden. Toch is 99% van hun klanten zich er niet bewust van dat ze een duur en zinloos maandelijks abonnement afsluiten als ze eenmalig een vignet kopen. Het zijn kille oplichters.

Escroquerie
Pareille, j'ai voulu obtenir un certificat de non gage a 0.99 euro , et je me suis retrouvé contre mon gré, a devoir payé 39.90, ce sont des professionnels de l'escroquerie. Faire très attention.

Tres rapide et efficace.
Tres rapide et efficace.
Service client reactif
Je recommande

OPLI HTERS
Zelfs hier kan ik alweer negatief doen. Ik kan niet anders dan toch één ster geven. IK WIL EIGENLIJK GEEN ENKELE STER GEVEN.
Maar ga niet in zee met dit bedrijf. Zij spelen echt het spel van misbruik van vertrouwen. Je kunt je vignet niet bestellen vooraleer je hebt aangevinkt 'dat je de gebruikersvoorwaarden gelezen hebt' EN wellicht als velen onder ons lezen we niet voldoend en trappen we er dus in! En daar beroepen ze zich bij een klacht natuurlijk op, de valsspelers (laat mij andere woorden sparen).

Svar fra Verif Auto
Een milieuvignet in Frankrijk kost maar…
Een milieuvignet in Frankrijk kost maar enkele euro's. Dit bedrijf verkoopt je een vignet van €0.99 en smeert je verdoken een abonnement aan in de kleine lettertjes van €29 per maand! Onvoorstelbaar dat deze oplichterij kan blijven duren.

....
J'ai voulu un bulletin de situation administrative pour l'achat d'une voiture qui m'a coûté 0.99cts€ et je retrouve avec deux prélèvements de 39.90€. C est inadmissible ! En aucun cas lorsqu'on passe au paiement il n'a été spécifié que l'on s'engageait à un prélèvement mensuel supplémentaire. Je vois que beaucoup de personnes sont ma situation et je trouve cela scandaleux de voir ça. J'ai envoyé un mail et j'espère être remboursé. Je ne suis qu'un particulier et non une professionnelle.....
Malgré tout ils ont fait un geste commercial et accepté de me rembourser une mensualité. C'est mieux que rien

Svar fra Verif Auto
Zij baseren zich op de onwetendheid en…
Zij baseren zich op de onwetendheid en kleine lettertjes en mogelijks ongeletterdheid van hun klanten. Van een teruggave is geen sprake maar zeggen wel zonder moeite het bijbehorende abonnement op. Goed verdiend voor weinig tot niets te moeten doen. Maar op de afrekening van het bankafschrift staan natuurlijk geen details. Deze maand hebben ze 2x die 39.90€ afgehaald. Dankzij een corrupt beleid is dit mogelijk...
Het feit dat velen zich bedrogen voelen is een bewijs genoeg dan dat jullie u verbergen achter advocatenpraat... onduidelijke voorwaarden via de site... in feite zou het de praktijk moeten gaan na expliciete goedkeuring na de proefperiode... dus reinste oplichting waar menig persoon intrapt...

Svar fra Verif Auto
Onterecht belasten van je credit card
Ook bij mij werd er na een maand plots een bedrag van 39,9€ van mijn credit card afgeboekt. Ik heb nergens toestemming gegeven voor een abonnement want daar had ik goed opgelet en toch geef je blijkbaar zonder dat je het in de gate hebt toestemming voor een maandelijkse domiciliëring. Dus zeker niets bestellen op hun website!
In hun reactie hier staat dat zij op hun website duidelijk het abonnement vermelden maar dat is dus larie want blijkbaar ziet niemand dit staan en trappen we allemaal in hun misleidende website.
En waarvoor dient dit abonnement trouwens, wat krijg je voor die 40€????

C'est de voleurs!
C'est de voleurs!
Je ne comprends pas que ce site soit encore ouvert.
Ils jouent sur le fait que personne ne prend le temps de lire toutes les conditions générales, car on achète un "document à "1 Euros" et pas un abonnement!
C'est tout sauf explicite !!!!
Heureusement j'ai payé avec un compte Révolut ou il resté 8 Euros, donc le débit n'a pas été réalisé, mais ma carte bloqué et j'ai fait opposition au prélèvement.
Je n'imagine pas le nombre de gens, qui n'étant pas des As de l'informatique, doivent se faire prélever tous les mois sans le savoir.
Bien évidemment, l'argent perçu par la société doit bien fructifier même si ils remboursent avec courtoisie, et encore qu'une partie des sommes !!!!
Incroyable...
Ne surtout pas aller sur ce site.

Arnaque
Comme tous les autres commentaires, je me suis faite avoir avec l'abonnement de 40euros par mois ! Et qu'on ne vienne pas me répondre que c'est clair sur le site car si c'était si clair que ça il n'y aurait pas tant de personnes qui se feraient avoir !
C'est honteux d'arnaquer les gens ainsi !

Svar fra Verif Auto
Personnel à l'écoute de ses clients !
Personnel à l'écoute de ses clients !

oplichters
Let op. Ernstige misleiding. Je betaald eerst 0,99 cent in de verwachting dat je een milieusticker koopt. Vervolgens belasten ze je creditcard met 39,90 per maand. Zeker buitenlanders trappen er in. Ik dus ook. Voel me achteraf een beetje naief. Betalingen zijn gestopt en ik heb een nieuwe creditcard aangevraagd. Geld terug krijgen hoop ik via de creditcard maatschappij. Ik zie het maar als een leerproces.

Rechtzetting
Na een Kontakt met de dienst verif auto hebben we een overeenkomst gesloten waar ik tevreden over ben
Zodat ik kan zeggen dat ik een eerlijke rechtzetting van wat uiteindelijk m'n eigen fout was verkregen heb
Christian

Goede klantenservice
Ik had perongeluk een abbonement aangegaan door een vinkje te zetten bij het afrekenen. Nu tijdens de betaling liep er iets fout waardoor ik niet kon betalen. Na enkele mails over en weer te sturen met de super vriendelijke en begripvolle klantenservice hebben zij alles geannuleerd ook al was het mijn fout want ik had niet goed gelezen. Ook hebben ze mijn account volledig verwijderd op mijn vraag.
M.v.g
Wesley

Honnête
Auto vérif a tenu parole pour le remboursement des prélèvements faits à l'encontre de notre volonté.

Svar fra Verif Auto
Zoals zovelen een abonnement…
Zoals zovelen een abonnement gekregen bij aankoop weg vignet. Had blijkbaar de kleine lettertjes niet gelezen. Enfin ik krijg toch 1 maand terugbetaald. Beter dan niets.

Svar fra Verif Auto
Zoals vele verhalen hier heb ik ook…
Zoals vele verhalen hier heb ik ook gewoon een vignet besteld en betaal in nu blijkbaar ook 39,9 euro per maand . Ik hen hier nergens akkoord Voor gegeven en verwacht ook een terugbetaling. Ik heb een mail gestuurd naar het gevraagde adres zoals hier vermeld en wacht op reactie.

Svar fra Verif Auto
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.