Wat een dramatisch slecht bedrijf is…
Wat een dramatisch slecht bedrijf is dit! Wij hebben hen ingezet voor onze verhuizing naar Spanje (vanuit Nederland). Hen onprofessioneel noemen is nog een compliment, de woorden die ik zou willen gebruiken kan ik hier echt niet opschrijven.
Onze goederen zouden met twee dagen aankomen in Spanje, de eerste wagen kwam met 7 dagen aan, de tweede met 10 dagen. De communicatie wat schandalig slecht, van alles beloven, niets doen. Echt geen woorden voor.
En dan de schade, het personeel is zo incompetent dat muren, vloeren, trappen stevige schade hebben opgelopen. Zelfde geld voor onze spullen. Tafels, stoelen, onherstelbaar beschadigd, computerscherm stuk, etc.
Ik heb het bedrijf aansprakelijk gesteld en de 'grote' baas beloofde er bovenop te zitten en dit voor ons op te lossen. U begrijpt het al, nooit meer iets van gehoord! Aansprakelijk gesteld, digitaal aangetekend en op papier aangetekend, niet aangenomen.
Lieve mensen, het is niet aan mij om u te adviseren maar ga met deze partij NIET in zee. Ze zijn verre van goedkoop en leveren echt een onvoorstelbaar slechte kwaliteit.
24. juni 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring