Super service en héél erg rap! Mijn bestelling betrof een spuitbus in een door mij gewenste afwijkende (van het gangbare) kleur. Na telefonisch ondersteund te zijn, bestelling geplaatst. De dag erop k... Vis mer
Se hva andre synes
Sterke service en producten, maar... één krap puntje! Voor ruim € 200,- aan primer en verf gekocht bij Verfplaza. Het bestellen ging erg makkelijk en de levering was precies volgens de aangegeven... Vis mer
Sikkens Alphacryl Pure Primer SF Gisteren besteld vandaag in huis blijkt dat de post nl het met een Salto heeft afgeleverd dat vond de emmer niet fijn. Terwijl ze het zogoed verpakken Binnen 5... Vis mer
Bij verfplaza weten ze wat goede service/dienstverlening inhoud. De bezorger van post.nl die mijn dure Sikkens Alpha Resisto easy clean verf ( 10 liter) leverde, besloot voordat hij de doos verf ui... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ben je van plan te gaan schilderen en zoek je de juiste kleur en verf? Dan helpen we je daar graag mee! Bij ons heb je de keuze uit meer dan 50.000 kleuren van o.a Sikkens, Flexa, RAL en nog veel meer. Al deze kleuren mengen we in de beste verf van o.a Sikkens, Sigma, Flexa etc. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor al je vragen over je verfklus en geven we advies op maat.
Kontaktopplysninger
Asselbergsstraat, 8, 4815 AB, Breda, Nederland
- 085-1124328
- klantenservice@verf-plaza.nl
- verf-plaza.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top service en top kwaliteit spullen
Top service en top kwaliteit spullen. Ik kom hier al jaren!
Bruikbaar advies en scherpe prijs.
Bruikbaar advies, goede verf tegen scherpe prijs.
Goed geholpen in kleurkeuze
Goed geholpen in kleurkeuze! Is altijd moeilijk om keuze te maken🥴dus nu vol vertrouwen aan de slag🍀
Goede kwaliteit verf en goed geholpen
Goede kwaliteit verf en goed geholpen. Kom er zeker vaker langs.
Zeer tevreden over Verfplaza
Ik heb onlangs verf besteld bij Verfplaza en ben erg tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en het bestellen ging eenvoudig. Het assortiment is groot, met veel professionele merken en duidelijke productinformatie, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt.
De bestelling werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en precies zoals verwacht. Ook de kwaliteit van de verf is uitstekend en werkt prettig, met een mooi eindresultaat.
Kortom: betrouwbare webshop, snelle levering en goede kwaliteit producten. Zeker een aanrader voor zowel doe-het-zelvers als professionals.
Goed geholpen snel service
Goed geholpen snelle service
goede service Zeer goede service
Zeer goede service, grote selectie van goederen en gunstige locatie
Profesional and fast service
Altijd goed geholpen en vakkundig advies
Goed advies!
Na eerdere goede ervaringen ook vandaag weer uitstekend geholpen! Op basis van het advies nog geswitcht van type verf en materiaal, dus ik met het juiste spul aan de slag.
Hele vriendelijke en behulpzame service…
Hele vriendelijke en behulpzame service en goede prijzen
Aardige heren die je graag helpen en…
Aardige heren die je graag helpen en adviseren.
Mooie kwaliteit behulpzaam
Elke keer goed geholpen
Elke keer goed geholpen, heren weten waar ze t over hebben. Top.
Snelle en goede hulp
Erg vriendelijk personeel! Ik werd vlot en goed geholpen.
Verfplaza is altijd top in advies!
Goed advies
Altijd persoonlijk advies met veel…
Altijd persoonlijk advies met veel aandacht voor elke klus. Goede kwaliteit
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.