Verabeauty Anmeldelser

4,5

Väldigt snabb leverans och riktigt bra kundservice. Även väldigt bra skick på masken + bra packat. Upplever att beskrivningen på sidan om masken är väldigt bra och väll informativ. Enbart batteriet s... Vis mer

Försenad leverans pga högt tryck vid black friday men Evelina på kundtjänst var så snabb på att svara & gav den bästa servicen jag någonsin fått! Hon såg personligen till så att jag fick min lever... Vis mer

Har købt produkter på Vera Beauty to gange nu. Har begge gange fået et vildt godt produkt samt hurtig levering og god service hvis jeg har haft spørgsmål. Stor anbefaling fra mig hvis man godt kan... Vis mer

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Stor anbefaling!

Stor anbefaling fra mig hvis man godt kan lide produkter i god kvalitet :)

2. juni 2026

Mycket bra!

Bra duschandtag, vattnet blev mjukt känns bra på huden, har precis börjat använda fortsättning följer...

26. mars 2026

Otroligt lätt att kontakta företaget

Otroligt lätt att kontakta företaget. Servicemindade ! De svarade inom 10 minuter. Jag missade att se att 3 extra smådelar av min beställning låg längst ned i hörnet av paketet. När jag skrev om att de saknades erbjöds jag att få dem hemsända. Såg sedan att de trots allt fanns med i försändelsen.

31. mars 2026

Underbart

Upplever att beskrivningen på sidan om masken är väldigt bra och väll informativ. Enbart batteriet som är lite sämre men det är förståligt så den har 7 olika led ljus så de dras mer på batteriet.

28. mars 2026

Jättebra!

Allt var verkligen som jag tänkt mig, fick även med 2 gratis gåvor pga att det tog långt tid. Masken var till min mamma, som blev jättenöjd! Rekommenderar verkligen! 💕

16. desember 2025

Bästa servicen jag någonsin fått!

Hon såg personligen till så att jag fick min leverans!

Stort tack!!

11. desember 2025

Lash lift

Köpte en lash lift kit här och är väldigt nöjd med köpet. 👍🏻 Jätte trevlig tjej på kundservicen också!

24. november 2025