Bedankt voor de snelle service, gisteren besteld omdat ik de kleur van Neon FLIRT PINK in voorraad terug zag en vanuit België besteld en vandaag net al mogen ontvangen! Jullie producten zijn ook echt... Vis mer

2 dagen geleden besteld en nu al geleverd! Direct gebruikt en onder de indruk van de kwaliteit en het gebruiksgemak. Met de BIAB zijn mijn nagels beenhard - zo blij mee. Leuke kleurtjes ook - moeilijk... Vis mer

Besteld en de volgende dag reeds in huis. Heel gemakkelijk aan te brengen, geen extra kwastjes of penselen nodig. Zeer duidelijke handleiding met foto's die je via mail krijgt toegestuurd, wat het... Vis mer

eerste keer besteld en stipte en snelle levering. video met instructies ontvangen en eerste maal zelf biab gelegd en resultaat is redelijk ok voor een eerste keer bij mezelf. Product is makkelijk aa... Vis mer

1. Kosmetikkforretning

Velura® is een professioneel nagelmerk dat staat voor kwaliteit, transparantie en veiligheid. Geschikt voor gevoelige nagels en leveren salonwaardige resultaten, ook voor thuisgebruik. Snelle levering vanuit Nederland en een klantenservice die écht meedenkt.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Eerste maal de biab van Velura gebruikt…

Eerste maal de biab van Velura gebruikt voor mijn eigen nagels. Bestelling verliep zeer vlot, alles werd op tijd geleverd. Het product werkt makkelijk, hard goed uit, makkelijk te bewerken. Topcoat is makkelijk aan te brengen en geeft een mooie egale glans aan de nagels. Waarom ik geen 4 sterren geef is omdat ik nog niet weet hoelang de nagels zullen houden. Maar voor de eerste kennismaking zeker een aanrader!

24. februar 2026

Svar fra Velura

Hee Nataliev, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de producten tot nu toe goed bevallen. Mocht je ergens tegenaanlopen, laat het gerust weten ;)

Starterspakket

Ik heb de starterspakket gekocht en ik be positief verrast. Ik heb natuurlijke kleuren besteld, ook biab met kleur/glitters wat ik nooit eerder heb gezien. De kwaliteit is top en de valura lamp droogt goed! Ik ga zeker andere kleuren bestellen in de toekomst om te testen!

25. februar 2026

Svar fra Velura

Hee Amy, leuk om te horen, veel plezier met alle producten! :)

Nog niet uitgeprobeerd

Nog niet uitgeprobeerd, maar super snelle verzending. Netje een uitleg hoe alles gebruikt moet worden echt fijn!

23. februar 2026

Svar fra Velura

Hee Yenthe, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de producten!

Super mooie producten

Super mooie producten! Fijn aan te brengen en zien er precies zo uit als de afbeeldingen. Erg fijn dat er een handleiding wordt toegestuurd via de mail. Mega snelle levering. Ik had mijn pakket binnen 24 uur. Ik blij zeker voor de rest van mijn leven mijn nagelspullen hier bestellen!

5. februar 2026

Svar fra Velura

Hee Evi, Zo fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met de producten! 💅

Top product

Top product, makkelijk in gebruik en heel snel geleverd

4. februar 2026

Svar fra Velura

Wat leuk, dankjewel! 🙌 Fijn dat het product makkelijk is en snel geleverd werd 😊

Superstevig en prachtige kleuren!

Heel snel en duidelijk antwoord op mijn vraag via mail. Alles erna ook snel verzonden en toegankelijk voor een beginner. De lak blijft stevig zitten zonder probleem (ook al gebruik ik vaak mijn handen) en de kleur is prachtig, zeer goede kwaliteit! Ik hoop dat de andere uitverkochte kleuren snel terug in voorraad zijn want ik wil de andere ook proberen :)

3. januar 2026

Svar fra Velura

Hey Ann, wat fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie review! Veel plezier met de producten😊

Enorm tevreden met jullie service!

Enorm tevreden met jullie service!
Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst en er was 1 produkt niet zoals verwacht.
Heb toen een mail gestuurd en kreeg heel snel reactie en hebben jullie dit enorm netjes opgelost!

Zeker voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen.

4. november 2025

Tevreden Nagelstylist!

Als nagelstyliste ben ik supertevreden over de producten van Veluranails! De prijs/kwaliteitsverhouding is top en de producten werken heel fijn. Het wordt altijd netjes geleverd. Alles klopt precies met wat ik bestel en mijn klanten zijn er ook enorm tevreden over. Echt een aanrader voor elke (hobby)nagelstylist!

2. november 2025

Kleuren komen niet overeen

Biab voor nagels gekocht. Product werkt op zich prima, maar de kleuren komen totaal niet overeen met wat ik heb gekocht en de uitwerking op de nagels. De kleuren blijven doorzichtig. Op Website zijn kleuren anders. Heel jammer.

26. oktober 2025

Svar fra Velura

Hi Mirjam, bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat jammer dat de kleur niet overeenkomt met de verwachting. We nemen dit mee en kijken graag met je mee voor een passende oplossing!

Rosy Pink

De BIAB in de kleur Rosy Pink is echt prachtig! Het product laat zich gemakkelijk aanbrengen, blijft goed zitten en geeft een mooie, verzorgde afwerking. Mijn klanten zijn er ook helemaal weg van

30. august 2025