1. Dekkservice
  2. Bildeler

Vejgreb.dk – komplette hjulsæt med kvalitet og pasform i fokus Hos Vejgreb.dk gør vi det nemt at købe nye hjul til din bil – uanset om du kører elbil, SUV eller familiebil. Vi leverer komplette hjulsæt med dæk, fælge og TPMS ventiler, som er professionelt monteret og afbalanceret, så de er klar til at sætte direkte på bilen. Vi samarbejder med anerkendte leverandører i hele Europa og sørger for, at du får pasningsgaranti, høj kvalitet og en tryg købsoplevelse fra start til slut. Bag Vejgreb.dk står danske bilentusiaster, der brænder for godt vejgreb, flot design og personlig service – uanset om du shopper vinterdæk, sommerdæk eller helårshjul. Kort sagt: Vi leverer hjul, der passer – og service, der holder.

4,5

Enestående

Hurtig levering og skarpe priser

Med de nye regler om vinterdæk skulle det gå stærkt. Vejgreb leverede mine vinterdæk hurtigt og holdt mig opdateret hele vejen. Bestillingen var enkel, priserne skarpe og alt fungerede præcis, som det skulle – hurtigt og problemfrit.

18. november 2025

Svar fra Vejgreb.dk

Mange tak for de fine ord! Det betyder meget!

Virkelig en anbefaling værd.

Virkelig en anbefaling værd.
Meget professionel service, hurtig og tilfredsstillende levering og rigtig gode og fornuftige priser. Kan klart anbefale Vejgreb til andre 👏🏻

7. november 2025

Svar fra Vejgreb.dk

Vi bukker og takker for din fine anmeldelse :)

Vinterdæk og Fælge til Xpeng G6

Jeg købte vinterdæk og fælge til min XPeng G6 hos Vejgreb.dk. Patrick hjalp mig professionelt over mail og sammensatte et tilbud, der matchede mit budget og mine ønsker. Levering skete allerede to dage efter bestillingen. God kommunikation, konkurrencedygtig pris og hurtig levering — jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale dem.

15. oktober 2025

Svar fra Vejgreb.dk

Tak for anmeldelsen Kent! Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang :)

Vinterhjul til Lynk&Co o1

Vinterhjul til Lynk&Co o1 - Fik god rådgivning til valg af de rigtige vinterdæk (til prisen). Leveret til tiden. Intet at klage over ;)

9. september 2025

Svar fra Vejgreb.dk

Takker! Vi er glade for at kunne levere sættet til dig! Kør sikkert!

Lynhurtig levering af dæk

Bestilte helårsdæk godkendt til vinterkørsel hos Vejgreb.dk. Dækkene blev leveret lynhurtigt til min adresse. Super tilfreds med mit køb og god vejledning i hvilket produkt jeg skulle vælge.

30. oktober 2025

Svar fra Vejgreb.dk

I siger bare til en anden god gang, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe

Med de nye regler for vinterdæk der er…

Med de nye regler for vinterdæk der er kommet, så stod jeg og manglede et sæt hjul til min bil.
Jeg fandt vejgreb.dk, og fik kompetent og hurtigt hjælp og fik bestilt et sæt. Der var hurtig levering og de nye hjul er nu monteret på bilen. Kan varmt anbefale andre at bestille her.

23. oktober 2025

Svar fra Vejgreb.dk

Tak Søren, håber din taxa kommer sikkert gennem vinteren!