Vegan Food Tour Utrecht Anmeldelser

4,8

We had a great urban bike vegan tour of Utrecht. Patrick was our guide and he provided us with excellent culinary treats in 7 restaurants. We also got to know a lot about the history and geography of... Vis mer

We hebben de Vegan Food Tour Utrecht gedaan met ons commerciële team onder de bezielende leiding van Patrick. Na een nuttige introductie van wat we gingen doen (tip: kijk vooral ook naar boven, want d... Vis mer

Wat bijzonder om met de hele familie mijn 83e verjaardag te vieren met deze Vegan Foodtour. Met veel waardering voor al die jonge ondernemers die, soms vanuit het niets, een goed lopend bedrijf opzet... Vis mer

Gisteren liep ik de vegan food tour in Amsterdam West/oud Zuid. We hebben, ondanks de heeeeeeeele dag regen, echt een onwijs leuke dag gehad! Onze groep bestond uit een stel uit Panama, een stel u... Vis mer

1. Sightseeingbyrå
  2. Turistattraksjon

De Vegan Food Tour Utrecht is de leukste en lekkerste tour door de binnenstad van Utrecht. Laat je verrassen door inspirerende ondernemers die je laten proeven van hun huisgemaakte lekkernijen. Onderweg deelt je gids grappige weetjes, interessante feiten en leuke tips voor je bezoek aan de Domstad. Ben jij een echte vleeseter? Deze tour is ook voor jou! We beloven je dat de hapjes zo lekker zijn dat zelfs jij je vingers erbij aflikt.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een leuke verrassing!

Ons personeelsuitje was een verrassing en bleek deze ontzettend leuke tour door Utrecht te zijn. We hebben heerlijke hapjes en drankjes gegeten en gedronken en werden goed vermaakt met mooie verhalen en anekdotes. Een hele leuke tour, die je niet alleen naar bijzondere plekjes van de stad brengt, maar die je ook een mooie inkijk geeft in de vegan hotspots van Utrecht! Echt een aanrader!

19. juli 2021

Verrassend Vegan

Wat een verrassend heerlijke vega hapjes hebben wij gegeten!! Maar de Food Tour werd ook een succes door de fijne begeleiding van Patrick en Daisy. Ze hebben kennis van zaken, vertellen leuke weetjes, zijn humoristisch en zijn gewoon erg prettige mensen.

16. juli 2021

Ik wist niet dat Utrecht zoveel leuke…

Ik wist niet dat Utrecht zoveel leuke en lekkere eettentjes had! Dit smaakt naar meer. De gids vertelde met zoveel passie en humor over het eten. Mede door de gezelligheid van Patrick en Daisy had ik een hele leuke dag in Utreg. Ik voel mij verrijkt en heb bij meer dan 6 restaurants gegeten voor nog geen 50 EUR!

12. juli 2021

Toptour

Toptour! Heerlijk de plantaardige tourist uitgehangen in eigen stad. Ik was verbaasd dat ik een deel van de locaties nog niet kende. Ook tof dat de focus uitging naar ondernemers die iets beter hun best doen dan 'iets vegans op de kaart'. Patrick had leuke insights en tips over Utrecht, wat aanleiding is om zelf verder te gaan verkennen.
Oh en, niet ontbeten die dag, en daar was ik blij om. Alleen jammer dat er niet nóg meer van die bitterballen waren. Ah well- ik weet nu waar ik ze kan halen.

5. juli 2021