KWALITEIT IS PRIMA. Exhter ik vind de porijzen (te ) hoog
Makkelijk te bestellen, snel in huis! Jammer dat je als vaste klant geen punten kunt sparen om korting te verkrijgen, of een kortingcode voor je volgende bestelling.
Coolsingel 104, 3011AG, Rotterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Snelle levering en goede kwaliteit. Super blij met de supplementen!

Svar fra Vaud Supplements
Super blij mee. Gebruik al een paar jaar de multivitamine en ben heel tevreden. Normaal heeft een multi zo’n vieze nasmaak, maar deze helemaal niet. Top producten!

Svar fra Vaud Supplements
The products worked way better than expected!

Svar fra Vaud Supplements
Snelle levering, goed klantencontact. Ik gebruik de supplementen nu al een tijdje en heb het idee dat ze echt doen wat het moet doen en van hoge kwaliteit zijn!

Svar fra Vaud Supplements
Enorm tevreden met de supplementen! Snelle levering en het doet echt zijn werk! Mega blij hiermee!!!

Svar fra Vaud Supplements
Eindelijk bij Vaud een goede collageen gevonden.
Een goede dosering collageen in combinatie met vit. C.

Svar fra Vaud Supplements
I will use various products of Vaud . I noticed many improvements after using the vitamins supplements .
Delivery performance and packing is great

Svar fra Vaud Supplements
10/10. Great quality and friendly service! Definitely recommend.

Svar fra Vaud Supplements
The service and quality of Vaud products is unmatched - this is my go-to every time!

Svar fra Vaud Supplements
Ik ben zeer tevreden over de supplementen. Ik heb veel geprobeerd (vitakruid, Kruidvat etc), maar nooit echt verbetering gemerkt, en eindelijk met deze supplementen merk ik na een periode van structureel gebruik echt verschil. Ook erg fijn dat je zo goed geholpen wordt als je vragen hebt.

Svar fra Vaud Supplements
I am very satisfied with the products. everything arrived as expected. I also had a question and the customer service responded quickly and helpfully. I would definitely order again!

Svar fra Vaud Supplements
Ik ben goed geholpen bij vragen en snelle levering plus een product waar ik me beter door voel. Super

Svar fra Vaud Supplements
My main supplements, I usually get the basics, but the libido support one is honestly a game changes, it does exactly what it should be. Been ordering for months and I’ve gotta say, the Swiss quality really shows. Top tier stuff

Svar fra Vaud Supplements
Pakket zou geleverd zijn zegt dhl. Uiteraard niet bereikbaar, want dat klopt niet. Niet aan ons adres en zover wij weten ook nergens anders in de straat. Ook niet ergens rond het huis gedumpt.
Vaud gemaild en pakt dit met de grootste service op, gaat onderzoek starten en stuurt nieuwe in afwachting. Zodat de klant eens niet de dupe ervan is.
Zeer klantvriendelijk, neemt lastige logge dingen direct over
Product zelf kan ik nog niets over zeggen maar dit wel gekocht na horen zeggen zeer goed