Vastgoed Isolatie B.V. Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Isolatorleverandør
  2. Isolasjonsentreprenør

Skrevet av virksomheten

Ons team! Een jong, dynamisch en gedreven isolatiebedrijf waarbij het werk voor ons een hobby is geworden. Een leuk team met jonge professionals met jaren ervaring in de na-isolatie sector. Onze drijfveer? Uw woning te isoleren met de juiste materialen en conform de geldende voorschriften en eisen. Wie zijn wij niet? Geen ‘’sales tijgers’’ met de opdracht u wat te verkopen of op te leggen! Wie dan wel? Eerlijke en technische vakmensen die streven naar de beste isolatie oplossing voor uw woning. Product onafhankelijk advies Wij sturen niet op systemen die wij zelf verwerken. Indien wij een systeem of materiaal zelf niet verwerken dan sturen wij de opdracht door naar één van onze collega’s. Onze missie Onze bijdrage te leveren in de energietransitie voor een duurzamer Nederland en een beter klimaat voor de volgende generatie.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte communicatie

Ze stuurden nog geen 24 uur voor ze langs zouden komen een email, met de verkeerde datum. Ze stuurden deze om 15u, en toen ik om 17u klaar was met werken en hun email zag, kon ik hen niet meer bereiken. 's Ochtends vanaf werk gebeld dat ik niet thuis zou zijn en of de afspraak verzet kon worden (en of de dag/datum wel klopte, was een foutje). Dat zou gebeuren en ik zou nog gemaild worden (telefonisch slecht bereikbaar op werk)... Kom ik er bij thuiskomst achter dat ze alsnog langsgeweest zijn, maar niet overal bij konden omdat ik niet thuis was. Dus een nieuwe afspraak gemaakt, gezorgd dat de aannemer die een andere klus aan het uitvoeren was op de hoogte was zodat zij de poort voor hen konden openen. Niemand is langsgeweest... Die dag, een vrijdag, weer gebeld, ze kunnen vanaf dat callcenter niet in de planning kijken en kijken wat er mis was gegaan, dus zou teruggebeld worden. De week er op woensdag maar teruggebeld, en werd toen aangegeven dat er wat mis was gegaan en dat ik die dag nog teruggebeld zou worden voor een nieuwe afspraak. De dag er op werd ik pas gebeld. Dat ze die vrijdag langs zouden kunnen komen. Ik zou niet thuis zijn en vind het niet fijn om de tuindeuren van het slot te laten de hele dag (ben bijna 12 uur van huis en woon niet in de beste buurt), dus met hen afgesproken dat ik de tuindeur van het slot zou laten, de sleutel op een verstopplek zou leggen die ik aan hen doorgaf, zodat hij alleen de ochtend van het slot zou zijn (ze gaven aan in de ochtend langs te komen). Toen ik de voordeur doorging en geen sleutels op mijn deurmat zag... heb ik even zitten vloeken. Dacht dat ze niet langsgeweest waren weer. Maar nog erger, ondanks de aantekening die hij gemaakt had over de sleutel en ik nog eens extra bevestigd had waar ik deze neer zou leggen en dat zij deze door de brievenbus zouden doen, hebben ze na hun werkzaamheden de sleutel gewoon laten liggen en de deur van het slot gelaten. Het is dat het nu alleen nog om het natuurvrij maken ging, en het isoleren nog moet gebeuren, en ze voor de rest wel goede reviews hebben wat betreft het isoleren, anders had ik na deze ervaringen voor een ander bedrijf gekeken.
Doe alsjeblieft iets aan jullie onderlinge communicatie. Dit was alles behalve fijn.

5. desember 2025

Vloer isolatie

Wij hebben net onze houten vloer laten isoleren,
door Henk en Fuad van Vastgoed isolatie.
Ze gingen zeer vakkundig en zeer netjes te werk.
Aardige Jongens en goede uitleg over het geen wat ze doen.
Super tevreden.

2. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed, net en positief bedrijf.

Goed, net en positief bedrijf.
Eerste bespreking gaf al een goede indruk en uitleg over de mogelijkheden van isoleren.
Gisteren de spouwmuur geïsoleerd. Leuke en nette jongens, keurig gewerkt, bedankt. Alles volgens afspraak en netjes gewerkt. In april krijgen we nog vloerisolatie, zien we met vertrouwen tegemoet.

28. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en eerlijk advies…

Goed geholpen en eerlijk advies gekregen van de adviseur. Meerdere bedrijven over vloer geweest en dit bedrijf leverde echt advies op maat. Daarnaast ook na werkzaamheden super netjes achter gelaten.

16. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vastgoed Isolatie heeft mijn kruipruimte perfect geïsoleerd.

Vastgoed Isolatie heeft mijn kruipruimte perfect geïsoleerd met parels. Sindsdien heeft de vloer dezelfde temperatuur als die van de ruimte daarboven: geen warmteverlies, geen koudestraling meer. Bijkomende voordelen: na een vakantie hangt er geen grondlucht meer in de kamer en bij deze specifieke vorm van isolatie heeft ongedierte geen kans meer.

30. mars 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vastgoed isolatie heeft bij ons thuis...

Vastgoed isolatie heeft bij ons thuis het dak en de spouwmuur geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden. Het dak is echt super mooi geworden! Het product IsoVlas is de isolatie en de afwerking in 1, wat door de uitvoerders vakkundig werd aangebracht. Daarnaast waren het ook nog eens gezellige mannen. Dikke pluim!

21. januar 2021

Vakwerk

Vandaag onze Zoldervloer laten isoleren door Vastgoed Isolatie, al met al een zeer prettige ervaring van advies tot uitvoering. Dikke pluim!

27. november 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv