Vastgoedgeluk Anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

WAARSCHUWING: Maribold.nl, Mariovation en M.P. Polderdijk gebruiken valse gegevensReview:Doe absoluut geen zaken met de webshop Maribold.nl of met de achterliggende eigenaar, de heer M.P. Polderdijk. Deze persoon opereert onder verschillende handelsnamen en online platforms om het vertrouwen van consumenten en investeerders te winnen, maar maakt gebruik van ernstig misleidende bedrijfsinformatie.Let op de volgende controleerbare feiten voordat u ergens geld aan overmaakt:Nep KvK-nummer op Maribold.nl: Onder de bedrijfsgegevens op de webshop staat het KvK-nummer 92604011 vermeld. Na directe controle in het officiële Handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel blijkt dit nummer volledig niet-bestaand te serieuze misleiding.Failliete Holdings & Consortium: Hoewel hij zich via platforms zoals Mariovation en Vastgoedgeluk profileert als succesvol jurist, makelaar en ondernemerscoach, zijn al zijn zakelijke constructies eind 2023 gecrasht. Zowel de Nederlandse entiteit Polderdijk Investment Holding B.V. (KvK 85731776) als de Belgische vennootschap Horeca Polderdijk Consortium BV (ondernemingsnummer 0782.432.880, failliet verklaard door de rechtbank in Hasselt) zijn officieel failliet verklaard.Juridische procedures privé: Er lopen inmiddels actieve rechtszaken en dagvaardingen in persoon tegen hem en zijn partner om openstaande schulden en gedupeerden terug te betalen. Zelfs zijn eigen advocaten hebben de bijstand in de rechtbank gestaakt wegens onbetaalde nota's.Mijn dringende advies: Trap niet in de zogenaamde expertise of coaching van Mariovation of Vastgoedgeluk, en betaal niets aan Maribold.nl. Bent u al gedupeerd? Meld de webshop direct wegens misbruik bij het platform Shopify, doe online aangifte bij de Politie wegens internetoplichting en meld de accounts bij de Fraudehelpdesk.

25. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis