Vaskeladden Anmeldelser

4,0

Veldig fornøyd med denne bedriften! Veldig god kommunikasjon før vaskedag,og hyggelig personell.Vi er veldig fornøyd med denne flyttevasken!

Opp igjennom årene har vi hatt en del ulike vaske firmaer, men ingen har klart å gjøre det like bra som vaskeladden. Jeg må også legge til å si at alt fra punktligheten til firmaet og selve servicen v... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Flyttevask

2. september 2026

Jeg brukte Vaskeladden til utvask 30.juli 2026

Jeg brukte Vaskeladden til utvask 29.07.2026.
Har tidligere gitt tilbakemelding på google da vaskefirmaet ikke møtte til avtalt tid. Mye bråk frem og tilbake etter denne episoden, boe som medførte til at alle involverte måtte endre avtaler grunnet Vaskeladdens fravær, og forslag til løsning.
Det har gått ca 3 uker og jeg etterspør faktura for jobben. Burde strengt talt vært avslag i pris, men jeg betaler idag etter jeg fikk tilsendt faktura for 2 dager siden. Nå i ettermiddag mottar jeg purring og høyere beløp på faktura. Dette selskapet er et synkende skip. Jeg snakket med kundeservice etter fadesen fra forrige episode. Nå, idag, vil jeg helst slippe flere unnskyldninger. Folkens! Styr unna!

20. august 2026

Anbefales ikke - dårlig vask og tidkrevende kommunikasjon

Anbefales ikke – svært skuffende opplevelse

Vi tok kontakt med Vaskeladden for å få utført flyttevask av tre av våre utleieleiligheter. Dessverre ble dette en svært skuffende og tidkrevende opplevelse.

Ved første kontroll var vasken så mangelfull at det var vanskelig å se at leilighetene faktisk var vasket. Det var støv på overflater og listverk, skitne gulv og mangelfull rengjøring av bad. Vi tok derfor gjentatte ganger kontakt med kundeservice for å få vasken utbedret. Etter flere telefonsamtaler og e-poster ble det gjennomført en ny vask, men også denne var langt fra tilfredsstillende.

Etter tredje forsøk så leietakerne seg til slutt nødt til å fullføre rengjøringen selv. For oss som utleiere er dette spesielt uheldig, da vi bestilte profesjonell flyttevask nettopp for å kunne overlevere rene og presentable boliger til våre leietakere.

I tillegg kom det en faktura kort tid etter første vask, hvor prisene ikke samsvarte med tilbudet vi hadde godkjent på forhånd. Det tok over en måned, samt utallige telefonsamtaler og e-poster, før faktureringen til slutt ble rettet opp.

Det mest skuffende er derfor ikke bare kvaliteten på selve vasken, men også hvor vanskelig det har vært å få løst problemene i etterkant. Både kommunikasjonen med vaskerne og håndteringen fra kundeservice har fremstått som lite profesjonell og svært lite effektiv. Vi opplevde gjentatte ganger at telefonhenvendelser ikke ble besvart, og flere av e-postene våre forble ubesvart.

Vi sitter dessverre igjen med en opplevelse av at vi har brukt betydelig mer tid på å følge opp vasken enn det ville tatt å gjøre arbeidet selv. Som utleier er dette også svært uheldig, da kvaliteten på vasken og håndteringen av saken i praksis går ut over vårt forhold til leietakerne.

På bakgrunn av vår erfaring kan vi ikke anbefale Vaskeladden.

3. juli 2026

Fornøyd kunde.

Kjapp booking. Bra pris og god jobb på flyttevask. Anbefales.

17. august 2026

Sander, Vaskeladden

Dårlig utført flyttevask, men god kundeservice

Bestilte flyttevask dagen før overtakelse av huset, og renholderene skulle komme kl. 09. Vi var ikke tilstede i huset selv, så vi hadde avtalt på forhånd med en på telefon at de skulle låse seg inn selv da vi har kodelås. 09.45 ringer en av renholderene og sier han ikke kommer seg inn og at de sitter ute og venter. De hadde ikke fått noen kode som var avtalt, og ingen på kontoret tok telefonen. Heldigvis observerte en nabo dette, som ga de mitt nummer, ellers hadde de sikkert måttet dra igjen.
Jeg kom innom kl. 15 for å sjekke at alt gikk bra, og da sa de at de straks var ferdige, så jeg tok en befaring. Det tok ikke lang tid før jeg fant det ene etter det andre avviket. Omtrent samtlige lister var ikke tørket over og var fulle av støv, tjukt med støv på røropplegg og radiatorer, flekker i tak og vegger, sokkel på kjøkkenet var ikke rengjort, det var døde insekter i kriker og kroker, flekker på gulvet, mange av dørene var ikke vasket, og listen bare fortsetter etter hvert som jeg går rundt. Jeg sa i fra til de hva de måtte ta igjen, og de tok noe, men de mente at noen av flekkene ikke lot seg vaske bort. De begynte etter hvert å bli ganske oppgitte og ivrige på å komme seg av gårde. De var også utrolig vanskelig å kommunisere med så jeg ga det hele opp til slutt. Etter at de hadde gått fortsatte jeg å gå over og fant enda mer avvik. Jeg sendte reklamasjon samme dag, men i og med at dette var helg og overtakelsen var påfølgende dag kunne jeg ikke gjøre annet enn å bare ta det selv. Jeg brukte 2 timer før overtakelsen på å ta det slik at det så greit ut. Da jeg fikk svar på reklamasjonen sa de at de hadde garanti hvis man ikke er fornøyd i form av utbedring, men siden overtakelsen allerede hadde vært var ikke det mulig, så de tilbyr oss 20% avslag, noe som egentlig bare skulle mangle, burde vært mer, men siden jeg sa de kunne gå før jeg var fornøyd, så aksepterte jeg dette. Alt ble bare så ubehagelig, så jeg orket ikke stå i det mer.
Til tross for at de gjorde noe opp for seg vil jeg ikke anbefale dette firmaet videre, da dette ble veldig mye mer stress for oss i en allerede stressende flytteprosess.
De flekkene som de påsto at de ikke klarte å fjerne, fjernet jeg enkelt selv med mikrofiberklut og vann, så det hele virker veldig useriøst og renholdere lite erfarne. De kom i tillegg gående uten vaskeutstyr, så noen må ha kjørt det til dem, og når de skulle gå satte de fra seg dette på tomta til naboen. Veldig spesielt.

OPPDATERING 10. august 2026:

Etter jeg publiserte denne anmeldelsen tok COO i Vaskeladden kontakt med meg personlig. Han la seg helt flat på vegne av selskapet, beklaget opplevelsen og ønsket å rydde opp. Etter en god dialog valgte de å kreditere hele fakturaen! Jeg ønsker å trekke frem at Vaskeladden håndterte reklamasjonen svært godt. De tok tilbakemeldingen på alvor, undersøkte saken og fant en løsning som jeg opplever veldig ryddig og generøs. De har også opplyst at saken er fulgt opp internt og at rutinene er strammet inn. Det endrer ikke faktum at flyttevasken var svært dårlig, men samtidig kan feil skje, og for meg har det mye å si hvordan en bedrift håndterer det når noe først har gått galt. Vaskeladden tok ansvar, innrømmet av leveransen ikke var god nok og gjorde ordentlig opp for seg. Det har derfor endret totalinntrykket mitt av firmaet betydelig. Jeg endrer derfor vurderingen min fra 1 stjerne til 4 stjerner. Selve vasken får ikke 4 stjerner, men måten de håndterte feilen på fortjener det :-)

31. juli 2026

Hei,

Beklager – dette sviktet fra start. Koden dere hadde avtalt nådde aldri frem til teamet, ingen hos oss tok telefonen da det sto på, og uten naboen hadde dagen trolig endt med bomtur. Kvaliteten på vasken var heller ikke i nærheten av det dere betalte for, og at dere selv måtte bruke timer kvelden før overtakelse, er akkurat det en flyttevask skal spare dere for.

Vi ser at 20 % avslag ikke sto i forhold til opplevelsen. Jeg vil gjerne rydde opp i oppgjøret – send meg en e-post direkte på sander@vaskeladden.no. Saken er fulgt opp med teamet som hadde oppdraget, og vi har strammet inn rutinen for hvordan tilgangsinfo når teamet før oppstart. Jeg har forsøkt å ringe deg.

Sander Nytrøen, COO i Vaskeladden

Mangelfull og dårlig gjennomført flyttevask

Fikk dato for flyttevask bekreftet på forhånd, samt bekreftet bruk av nøkkelboks. Fikk et ugyldig nummer som kontaktinfo på teamleder. Dro innom leil. etter arbeidsdagen, og så at det var tydelig at ingen hadde vært innom. Allikevel fikk vi tilsendt faktura (på fullt beløp, ikke bomturgebyr) på kvelden.

Sendte epost med bilder, og ringte dagen etter og lurte på hva som hadde skjedd. Fikk da en haug av motstridende unnskyldninger, blant annet at vasketeamet ikke visste at de skulle bruke nøkkelboksen, ikke fikk opp nøkkelboksen (standard nøkkelboks), hadde ringt oss mange ganger (det hadde de ikke), og de hadde vært der og vasket 30 min. Fikk beskjed om at de skulle sende noen på nytt. Det gjorde de, men ikke noe av ekstravasken vi hadde bestilt ble utført, og ingen flater over armhøyde var tatt. Samtidig var gulvet på kjøkkenet og kjøkkenbenken klissete, trolig fordi de har brukt skittent vaskevann.

Vi fikk avtalt på nytt at de skulle komme igjen dagen etter, som de gjorde. Vi fant fortsatt støv på gulvet, og noen av hyllene var fortsatt ikke tatt. På det tidspunktet var det dagen før overtakelse, og vi endte opp med å bare vaske det siste selv.

Vi endte med å få avdrag på oppdraget, og slapp å betale for tillegget som ikke ble utført av de, men det tok 3 dager og masse energi og krangling fra vår side for å bare få en mangelfull flyttevask, og vil derfor ikke anbefale disse til noen (eller bruke de selv igjen).

29. juli 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen – og beklager. Dette oppdraget sviktet i flere ledd: nøkkelboksen ble ikke brukt som avtalt første dag, kontaktinfoen dere fikk var feil, faktura gikk ut før utført jobb var bekreftet, og utbedringene holdt ikke nivået de skulle. At dere selv måtte ta det siste dagen før overtakelse, er det motsatte av det dere bestilte.

Hele fakturaen er nå kreditert – dere skal ikke betale for et oppdrag levert på denne måten. Vi skulle også løst saken den første dagen, ikke etter tre. Den er fulgt opp direkte med teamet som hadde oppdraget, og vi bruker den til å stramme inn rutinene for oppmøtebekreftelse og fakturering.

Står noe fortsatt uløst, når dere meg på sander@vaskeladden.no.

Sander Nytrøen, COO i Vaskeladden

Flyttevasken ble ikke utført!

Det ble ikke vasket, hadde bestilt flytte vask. Måtte purre flere ganger og ble lovet vask 4 dager på rad, men ingen kom, og ingen tilbakemeldinger. Måtte ringe hver dag og purre om de kom. Fakturaen for flyttevasken kom også den dagen vasken skulle vært utført.

29. juli 2026

Hei,

Beklager – her sviktet vi fullstendig. Vasken ble aldri utført, du ble lovet oppmøte fire dager på rad uten at noen kom, og du måtte selv ringe og purre for å få svar. At det attpåtil gikk ut faktura den dagen vasken skulle vært gjort, gjør det bare verre.

Fakturaen er kreditert i sin helhet. Saken er fulgt opp med teamet som skulle hatt oppdraget, og vi strammer inn rutinen slik at faktura ikke sendes før utført jobb er bekreftet.

Ring eller skriv til meg direkte på sander@vaskeladden.no hvis noe fortsatt står uløst.

Sander Nytrøen, COO i Vaskeladden

Super fornøyd med utvasken av…

Super fornøyd med utvasken av leiligheten. Ny kjøper var også fornøyd og godkjente vasken uten problem. Ville absolutt anbefalt dette firmaet videre!

7. juli 2026

Svar fra Vaskeladden

Takk for super tilbakemelding Hanne!

Flyttevask.

Brukte dette firmaet for flyttevask.
Både huseier og jeg var kjempefornøyd med utførelsen.
Anbefaler dette firmaet med god samvittighet.

26. juni 2026

Sander
Vaskeladden

Skuffende flyttevask

De brukte 8 timer på en tom 43kvm leilighet som ikke ble godt nok. Hadde bestilt flyttevask. Det var ikke rent i dusjen, ovnen var ikke tatt og balkongen var heller ikke tatt. Damen som vasket kunne hverken norsk eller engelsk, så kommunikasjon var vanskelig. Synes helhetlig at opplevelsen var skuffende. De forsøkte å komme tilbake for å vaske på nytt, men klarte ikke avtale med ny eier av leiligheten. Rimelig flaut ved overtakelse ved salg. Resten av leiligheten var greit gjort. De gjorde avslag i prisen, det var positivt. Vil dessverre ikke anbefale dette selskapet…

28. mai 2026

Svar fra Vaskeladden

Takk for tilbakemeldingen — og beklager at utvasken ikke holdt mål. Dusj, ovn og balkong skulle selvsagt vært i orden, og det er vårt ansvar at kommunikasjonen på stedet fungerer, uansett hvem som utfører oppdraget.

Vi forsøkte å rette opp med ny vask, men fikk ikke på plass en avtale med ny eier i tide, og ga derfor avslag i prisen. Står det igjen noe hos ny eier, rydder vi fortsatt opp — det tilbudet gjelder selv om leiligheten er overtatt.

Takk for at du sa fra, dette gjør oss bedre!

Sander

Effektiv

Effektiv, enkelt og rent! 🧽

1. juni 2026

Flott arbeid!

Ekstremt effektiv kommunikasjon og velgjennomført vask av utleiebolig! I tillegg var vaskerne både høflige og punktlige. Vil absolutt anbefale Vaskeladden til noen som behøver deres tjenester.

21. mai 2026

Takk for super tilbakemelding!

Opplevde vasken profesjonelt og grundig

Opplevde vasken profesjonelt. God kommunikasjon og kontinuerlig dialog. Jeg ble kontaktet direkte for å planlegge tid ettersom at noe endret seg, som jeg satte pris på. Flyttevasken ble gjort grundig og med kvalitet. Nye eiere av bolig ble svært fornøyd. Vil anbefales

3. november 2025

Kjapt å ryddig gjort

Kjapt å ryddig gjort, hyggelige og til en rimelig pris. Fornøyd👍.

5. juni 2026

God utvask

God utvask, kan anbefales videre!

1. juni 2026

Anbefales

Sømløs opplevelse med flyttevask. Effektiv og god service!

5. juni 2026