2,0

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

prima toestellen maar service is KL*TE

prima toestellen, je moet alleen hopen dat je er nooit stukken aan krijgt. Ik kan de service van Vasco niet beoordelen...WANT DIE IS ER GEWOON NIET!!! het antwoord dat je krijgt (als je dat uiteindelijk krijgt) is 'zoek maar een installateur die je helpt' en een installateur zegt: 'je moet bij Vasco zijn' onderdelen zijn zo goed beschermd dat je geen goedkopere alternatieven kunt vinden. Vasco is echt de meest trieste fabrikant (zo mag je ze eigenlijk niet noemen want ze maken hun producten niet zelf) waar ik ooit mee te maken heb gehad. ik koop er nooit nog iets van

18. februar 2026

Waardeloze afstandsbediening…

De afstandsbediening in heel onduidelijk en ingewikkeld. Je moet er bijna voor gestudeerd hebben.
Na 3 jaar functioneren de plus en min knoppen en de draaiknop niet meer. De temperatuur kan ik dus niet meer hoger zetten dan 19 graden. Waardeloze dure rommel.

8. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

1 ster is nog zelfs te veel voor dit…

1 ster is nog zelfs te veel voor dit amateuristische clubje van radiatoren verkopers.
Men word niet gehinderd door enige vorm van kennis en daar zou je dan wel weer 5 sterren kunnen geven.
Dom, dommer en domst en begrijpend lezen is zelfs te moeilijk voor ze.
Koop vooral geen radiator van ze, zal je een hoop ergernis schelen ( en geld! )

20. mars 2025

Extreem slechte klantenservice

Bij Vasco is de kleur wit niet helemaal gelijk. Dus ik had vier witte radiatoren besteld, waarvan er 3 in 1 ruimte moesten komen. Die hadden dus niet dezelfde wittint. Denk dan aan verkeerswit vs gebroken wit. Vasco vind het binnen de marge, echt ongelooflijk. Alsnog heeft Vasco toegezegd 2 radiatoren te wisselen, maar na maanden van loze beloftes is dit NIET gebeurd. Echt een slecht en oneerlijk bedrijf.

14. mars 2025

Vasco radiator nu 1 jaar in gebruik

Vasco radiator nu 1 jaar in gebruik
Plots breekt het wieltje af van de afstandsbediening
Heb dit even nagekeken , blijkt het wieltje vast te zitten met een pinnetje van 2 mm dikte.
Heb nu gevraagd om het onderdeel te vervangen .
Prijs voor het onderdeel 250 euro terwijl een nieuwe afstandbediening 279 euro kost. Dit noemt men kwaliteit en service. NOOIT NOG VASCO mensen wees gewaarschuwd . Koop geen belgische rommel wat niet doordacht degelijk getest is.

10. mars 2025

Radiator lekt

Radiator gekocht, monteurs geregeld, radiator opgehangen en aangesloten. Na 0,5 bar water begint de radiator te lekken, vlak naast het stickertje waarop staat 'Gecontroleerd op 5 bar'. Niet dus. 2 maanden wachten op een nieuw exemplaar. Op de Vasco site staat een verhaal over dat je geen goedkopen radiatoren moet kopen omdat de kwaliteit minder zou zijn. Wat een arrogantie, Vasco is niet alleen slechte kwaliteit maar ook nog eens duur.

7. desember 2024

problemen electrische radiator

afgelopen jaar nieuwe electrische radiatoren gekocht waarvan er 1 via een app aangestuurd wordt.
In het begin werkte alles redelijk maar na een jaar is de bluetoot temperatuur zender stuk en hierdoor werkt de radiator niet meer. Via de leverancier ( warmte service ) getracht alles te regelen, zelfs VASCO Belgie aan de telefoon gehad. Die gaf aan dat het een bekend probleem was en deze sensor vervangen moet worden. Nu een maand bezig om dit voor elkaar te krijgen.Warmte service doet zijn best maar VASCO ligt dwars. Nu voor elkaar dat de sensor eind maart geleverd gaat worden ( na de winter dus ).
Dit betekend voor mij : NOOIT MEER VASCO !!!!

12. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

VASCO BEAMS MONO-EL: Een design radiator dat je huis kan afbranden!!!

Vorig jaar hebben we een compleet nieuwe badkamer laten installeren, inclusief een VASCO BEAMS MONO-EL radiator. Onze installateur waarschuwde ons destijds al voor de producten van VASCO, en helaas bleek die waarschuwing volledig terecht.

Tijdens onze wintersportvakantie in Oostenrijk (van 27 december tot en met 4 januari) hebben we, zoals gebruikelijk, alles in huis uitgeschakeld en de thermostaat laag gezet. Terwijl we in Oostenrijk waren, ontvingen we een melding over een uitzonderlijk hoog stroomverbruik. Omdat alles uitgeschakeld zou moeten zijn, gingen we ervan uit dat het een fout van de energieleverancier was.

Bij thuiskomst ontdekten we echter dat de VASCO BEAMS MONO-EL de hele tijd op volle kracht had staan draaien en onafgebroken warmte had gegenereerd. Naast de torenhoge energierekening die we nu verwachten, had dit ook desastreuze gevolgen kunnen hebben—ons huis had letterlijk in vlammen op kunnen gaan! De radiator werd zo heet dat aanraken onmogelijk was zonder brandwonden op te lopen. Een kortsluiting? Dat zou de ellende nog completer hebben gemaakt. Het was ronduit levensgevaarlijk.

Contact opnemen met VASCO bleek een traag en frustrerend proces zonder enig resultaat. Gelukkig heeft de gerenommeerde badkamerleverancier waar we de radiator hebben gekocht, het probleem serieus opgepakt. We hebben inmiddels om een alternatief gevraagd, aangezien ons vertrouwen in de veiligheid van VASCO volledig verdwenen is, maar, zoals verwacht, bestaat er geen alternatief. Hopelijk wordt de VASCO BEAMS MONO-EL uiteindelijk vervangen (wat ongetwijfeld weken van bureaucratisch heen-en-weer zal kosten) en kunnen we ons weer veilig voelen in ons eigen huis. Tot die tijd blijven we ons zorgen maken over het risico dat ons huis in brand vliegt terwijl we weg zijn.

De waarschuwing van onze installateur was helaas meer dan terecht. De VASCO BEAMS MONO-EL mag er dan prachtig uitzien als designstuk, maar op dit moment is het volstrekt onbruikbaar en vooral levensgevaarlijk. Deze ervaring is niet alleen schokkend, maar ook diep teleurstellend. Na het lezen van talloze klachten online is het duidelijk dat dit geen geïsoleerd probleem is. VASCO blijkt niet alleen een matig en onbetrouwbaar merk, maar klanttevredenheid lijkt hen totaal niet te interesseren. Dit is de eerste—en absoluut de laatste—keer dat wij een product van VASCO hebben gekocht. Zie dit als een waarschuwing: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Als (of beter gezegd, wanneer) deze radiator wordt vervangen, zullen we zelf een extra aan/uit-schakelaar installeren. Het uitschakelen op de radiator zelf werkt namelijk totaal niet (hij bleef warmte genereren). Weer een onnodige uitgave en extra moeite. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stijgende energiekosten of de risico’s voor de veiligheid van ons huis. Wilt u uw huis veilig houden en brand voorkomen? Blijf dan ver weg van producten van VASCO!

4. januar 2025

Zit nu al drie weken zonder verwarming

Zit nu al drie weken zonder verwarming
Wat een slechte service word beloofd dat ik word terug gebeld maar dat doen ze ook niet
Heb nog nooit zo een slecht sevice bij een bedrijf meegemaakt ik hoop dat ze het nog komen oplossen van het probleem zou er nooit meer wat kopen

18. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service

Na een probleem bij een bedrijf genoemd op hun website zo enorm goed geholpen. Dat maak je niet vaak mee. Top service en mooie producten.

9. november 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv