Varmepumpesyn ApS Anmeldelser 1 100

1. Klimaanleggleverandør
  2. Reparatør av klimaanlegg
  3. Butikk for klimaanlegg

Skrevet av virksomheten

Vi er en VE-godkendt, samt ISO certificeret virksomhed, som er din sikkerhed for alle regler og lovgivning på området bliver overholdt og din sikkerhed for kvalitet. Vi er en servicevirksomhed, som beskæftiger os med service, salg og montage af varmepumper/klimaanlæg. Vi forhandler og servicerer anlæg af udvalgte mærker og har stor ekspertise på området. Vores mål er at levere kompetent og pålidelig service til vores kunder, uanset om man har et anlæg eller om man er førstegangskøber. Vi henvender os til private og erhvervskunder, store som små. Vores personale har flere års erfaring indenfor kølebranchen og er godkendt af KMO (Kølebranchens Miljøorganisation) . Vi er kundens stabile servicepartner, holder hvad vi lover, og lover ikke mere end vi kan holde.

VE-godkendt og ISO certficiceret

Kvalitet og faglighed i højsæde

Kvalitet og faglighed i højsæde
Vi holder vores kunde i hånden fra start til slut for at sikre en tryg oplevelse med kvalitet og faglighed i højsæde. Vi holder hvad vi lover og lover ikke mere end hvad vi kan holde.

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alt som forventet

Han kom til den aftalte tid, var flink og venlig, og min varmepumpe snurrer som en drøm.

11. november 2022

Hej Simon,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at høre, at dit anlæg opfølgende på service fungerer upåklageligt.
Tusind tak for de rosende ord.
Vi håber at se dig til næste sæson.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En god og grundig service på vore…

En god og grundig service på vore varmepumper, med gode
råd.
Og prisen var også god🙂

10. oktober 2022

Hej Benny,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med vores udført arbejde.
Vi håber på et gensyn til næste sæson.

Det var fint

Det var fint. Ingen overraskelser.

4. oktober 2021

Hej Jakob,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at høre, at du have den god oplevelse med os som servicepartner.
Vi håber at se dig til næste sæson.

God behandling og råd

God behandling og råd, kan anbefales.

30. september 2019

Hej John,

Jeg beklager dybt den sene respons.

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at sætte et par ord og dele din oplevelse.

Det værdsætter vi meget.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God fleksibel og rettidig…

God fleksibel og rettidig tidsbestilling.der holder. God rapport, der viser mulige forbedringer.Mærkat, der viser at lovpligtigt eftersyn er foretaget. Kan anbefales

13. februar 2019

Hej Henrik,

Tusind tak for de meget rosende ord og de fem stjerner. Det værdsætter vi utrolig højt.

Det glæder os at høre, at du fandt vores dokumentation fyldestgørende.

Du ønskes en god dag.

Kompetent og professionel service

Kompetent og professionel service - kan anbefales..

17. oktober 2018

Hej Ole,

Tusind tak for de meget flotte ord og fordi du har delt din oplevelse.

Det værdsætter vi meget højt.

Punktlig til tiden

Punktlig til tiden, og fik fixet varmepumpen på 1 time.

2. april 2018

Hej Christian,

Tuisnd tak for du tog dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse. Dejligt vi kunne hjælpe og varmepumpen virker:)

Vh Viktoria Varmepumpesyn ApS

Vis anmeldelser på alle språk. (1 100 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv