Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är väldigt nöjd med hjälpen från Nathalie på VarjeSteg. Hon är professionell, pedagogisk och anpassar träningen efter ens egna behov och förutsättningar. Tack vare hennes stöd har jag fått bättre... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Var hos Nathalie på VarjeSteg för besvär med en hälsena och en del krämpor som jag upplevt när jag ökat träningsmängden. Tillsammans med Nathalie gjorde jag funktionstester och gick igenom ett skräd... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super bra träning med Klas ! Fick så många verktyg med mig, trevlig och professionell. För sprang jag tango nu springer jag samba. Så mitt mantra blir samba mjukt,rytmiskt,takt och mycket känsla P... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Arrangør av utendørsaktiviteter
  2. Løpeklubb
  3. Løpeutstyrsbutikk

Skrevet av virksomheten

Löpning är för alla! VarjeSteg erbjuder individuell löpcoaching, löpträning i grupp och för företag. Utöver det erbjuder vi även föreläsningar och webbaserad löpträning, PT-löpträning online. Alla är välkomna, oavsett nivå, nybörjare såväl som erfaren löpare.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Otroligt kunnig löpcoach

Vi var på löpcoachning i dag. Härligt positivt och mycket kunnigt bemötande. Nathalie tog väl hand om oss, en mycket löpvan och en nybörjare, vi fick båda råd på vår nivå och lärde oss väldigt mycket.
Kan varmt rekommenderas!

19. februar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Delar och sprider glädje i rörelse

Delar och sprider glädje i rörelse! Med proffesionellt engagemang och motivation att utmana sig själv i löpning. Oavsett hur mycket du springer passar varjesteg alla; nybörjare, erfarna och ni som har specifika mål.
Nathalie är fantastisk och delar genuint erfaren och hennes kompetens i ämnet.

22. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kombinationen mellan kunnig personal om…

Kombinationen mellan kunnig personal om kroppens anatomi och orsak till smärta och den löpteknik som lärs ut gör att det känns tryggt att ta sig an träning och övningar från dem som också ger resultat! Rekommenderas varmt!

6. februar 2024

Professionell service

Professionell service och bra kompetens kring löpteknik o löputrustning.

Har nyss börjat springa efter uppehåll på 20 år drygt. Har problem med fötter o löpteknik som jag fått mkt bra hjälp med. Kan varmt rekommenderas👍

10. november 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag är 65 år och har sprungit några år

Jag är 65 år och har sprungit några år, hade en slags ” hatkärlek ” till löpning. Började i en nybörjargrupp och tyckte det var roligt, dels med löpning dels med en grupp. Lärde mej viss teknik men tyckte att ledaren pratade för länge om de olika övningarna samt fokuserade på en person ( 8 ggr av 12). MEN pga positivt tänkande anmälde jag mej till en fortsättningsgrupp nu med annan lärare// Lotta

22. mars 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trots att jag har lång erfarenhet av…

Trots att jag har lång erfarenhet av träning har jag lärt mig massor tack vare kunniga och engagerade ledare. VarjeSteg har lärt mig hur jag springer skonsamt, efter kursen har jag inte längre ont i mitt knä. Kan varmt rekommendera VarjeSteg.

22. november 2022

Postural träning

Haft 2 besök för postural träning hittills. Det känns verkligen som jag håller på att få bukt med grundproblemet med återkommande ryggsmärtor. Men man måste räkna med att göra sin hemträning mellan besöken

27. september 2022

Lär dig springa skadefritt

Om du vill kunna springa med mindre ansträngning, längre och utan att få ont i fötter och knän kan jag verkligen rekommendera Varje Steg. Grymt bra ledare/instruktörer! Och utöver själva löpkursen en gång i veckan får man tillgång till en online träningsbank!

12. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rekommenderas abolut inte

Rekommenderas absolut inte. Konkurrenter både trevligare, billigare & betydligt mer professionella.

7. juli 2022

Svar fra Varjesteg

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi är väldigt måna om att ha nöjda kunder och tar tacksamt emot din feedback om vad som gått fel, kontakta oss gärna på: info@varjesteg.se

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vid 55 års ålder bestämde jag mig för…

Vid 55 års ålder bestämde jag mig för att jag vill lära mig mer om löpning. Av en slump hittade jag Varje Steg, som jag är så glad för att jag hittade! Duktiga, engagerade och glada ledare! Bra löptekniksträning! Och framförallt lärde jag mig av att njuta av löpningen! Möt marken mjukt👌🏃‍♀️Alla kan! Ut och jogga!

17. november 2020

Svar fra Varjesteg

Stort tack Annika för din dina recension! Sådana som du är anledningen till att vi brinner för att lära ut skonsamt, hållbart och effektiv rörelse. Löpning är ju lika naturligt som gång och människan är skapt för att kunna gå och springa. Nu är du en löpare:-)
Möt Marken Mjukt...Varje steg
/Coach Patrik

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gav mig själv en utmaning för drygt ett…

Gav mig själv en utmaning för drygt ett år sedan , jag skall genomför trippel halv vasan.
Cykling och skidåkningen inga problem , men springning. Träffade Nathalie och började min resa. Patrik tog över vi har träffats nästan varje månad för pass i ett år. Sedan många olika tränings schema i hemläxa som var anpassade till mig en lagom utmaning för att känna när det var dax var jag väl förberedd.
Japp jag gjorde det tack vare Patriks på hejande och fantastiska upplägg.
Jag har sprungit 4,5 mil
Nästa år nya utmaningar / Tina

21. oktober 2020

Svar fra Varjesteg

Tack Tina för ditt omdöme! Vilken utveckling du haft och har i din löpning och rörelse. Fortsätt möta marken mjukt:-) /Patrik, dipl. löpcoach VarjeSteg. #varjesteg

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har försökt oändligt många gånger att…

Har försökt oändligt många gånger att komma i gång med löpträning utan att lyckas.
Sökte upp Varje Steg och träffade Patrik i Maj. Och nu längtar jag ut att springa Både på egen hand och tillsammans med Patrik. Att verkligen få lära sig hur man springer både skonsamt och effektivt har gjort skillnad. Patrik är grymt bra, och jag känner verkligen att jag utvecklas varje gång vi ses.
Tveka inte! Kontakta Varje Steg!

14. oktober 2020

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv