Zamówiłam dzianinowy top, myśląc że będzie zwykły, ale stał się jednym z moich ulubionych. Jest miękki, ale nie za cienki i nie musiałam go poprawiać w ciągu dnia. jedynie mógłby być trochę dłuższy, a... Vis mer
Se hva andre synes
Zamówiłem kurtkę w rozmiarze M. Dostarczono mi kurtkę która miała napis M lecz w praktyce był to rozmiar XS. Poprosiłem o wymianę. Poniosłem koszt drugi raz i dostałem za to całkiem inną kurtkę. Sprze... Vis mer
Zamówiłam sukienkę maxi i założyłam ją jeszcze w tym samym tygodniu. Bardzo ładnie się porusza podczas chodzenia i nie jest ciężka. zamek był trochę sztywny na początku, ale już jest okej..
Jedna gwiazdka to za dużo
Jedna gwiazdka to za dużo. OSZUŚCI sukienka nie odpowiada zamówieniu, chińskie badziewie ,nie można dokonać zwrotu tylko wymiana za dopłatą 45 zł. Jawne oszustwo powinna strona zostać zamknięta, żeby nikomu już nic nie sprzedali.
Jawne oszustwo
Jawne oszustwo! Przestrzegam przed tym badziewiem…
Okropna strona
Okropna strona, sukienkę zamówiłam na bal to szła około miesiąc po czym przyszła i materiał gorszy niż z sheina. Tanie chiński materiał który nie wygląda w ogóle jak na zdjęciach i jeszcze przesyłka zwrotna droższa niż sama sukienka bo trzeba płacić z własnej kasy za przesyłkę do chin. Nie polecam w zupełności.
Sukienka scam
No niestety, wałek na całego.
Sukienka uszyta gdzies na szybko, w ogole nie odpowiada zdjeciom. Firma niby polska, ale z siedziba w Holandii, a towar z Chin. Nawet nie zwracam, bo szkoda zdrowia, 200zl w plecy, ale chociaz jakas cenna lekcja z tego wynikla. Kupujmy w znanych sklepach, z dobrymi opiniami
Chińska podróba
Chińska podróba, ja zwroty na własny koszt. Nie polecam
Zamówionego i opłaconego towaru jeszcze…
Zamówionego i opłaconego towaru jeszcze nie otrzymaliśmy, cytuję...nie ma możliwości dostawy , teren trudno dostępny.
Jest tu ktoś z Polski , i czy też miał problem z dostawą.
Jestem z Gdyni
Uwaga oszuści chińskie podróbki…
Uwaga oszuści chińskie podróbki wysyłają niby z Holandii wysyłka z Chin odesłanie nie opłacalne
Nie polecam. Dostarczony towar nie odpowiada zamówionemu.Pomylony rozmiar i kolor. Katastrofa.
Dwa razy wysłali mi za małe spodnie
Dwa razy wysłali mi za małe spodnie. Spodnie 2XL przyszły w rozmiarze max M. Przy wymianie poprosiłem ich o rozmiarówke, żeby się dostosować, zamówiłem 4XL przyszło XL XD. I to niewiele większe niż wcześniejsze XXL.
Jakosc tragiczna.
Odradzam
Odradzam, przysyłają shit z Chin. Ewentualny zwrot na koszt zamawiającego do... Chin . Rozmowę prowadzisz z AI ... .
Nie polecam za nic tego sklepu
Nie polecam za nic tego sklepu, jestem obrażony za to że wysyłka trwała tydzień dłużej, sama cena zamówienia kosztowała 50€ co w innych sklepach jest podawana za bardzo dobrą, w dodatku artykuł nie był nawet minimalnie podobny do tego który był zamówiony. Chciałem kupić Damski płaszcz futerkowy dziewczynie żeby miała na zimne dni a przyszła mi jakaś piżamo bluza cienka jak na lato. Nigdy więcej nie odważę sie nic kupić z tej strony i ostrzegam pozostałych że można sie przeliczyć z kupnem wybranych produktów
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.