Informasjon om virksomheten

1. Dagligvarelevering
  2. Kosmetikkbutikk

Skrevet av virksomheten

Vardagen.se är en medlemsklubb som garanterar medlemmarna stora rabatter på kända märken. När du är medlem i Vardagen.se får du tillgång till att köpa mer än 500 000 produkter till inköpspris. Det kostar 139, - i månaden att vara medlem i Vardagen.se och som medlem får du även fri frakt på alla dina inköp!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt ok

Helt ok, alla produkter kom med

7. mai 2023

Hej Veronika,

Tack så mycket för de 5 stora stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Trevligt att allt var ok - Vi hoppas att vi kan ge dig fler bra köpupplevelser 😊🙌

Hej Staffan,

Vi är väldigt ledsna att höra att du inte tycker att produkten luktar gott eller uppfyller dina förväntningar.

Du är självklart välkommen att skicka ett mail med en bild på streckkoden så att vi kan undersöka det närmare. Men direkt ska det lukta precis som det ska.

De bästa hälsningar,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra priser stort varierat sortiment med…

Bra priser stort varierat sortiment med mycket av det mesta. Helnöjd🙂

14. mai 2023

Hej Daniel,

Tack så mycket för de 5 fantastiska stjärnorna, vi uppskattar dem verkligen ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro att vi är glada att höra att du är nöjd med våra bra priser och vårt sortiment 🤩.

Vi ser fram emot att träffa dig igen 🙌.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Produkten var helt trasig o saknade…

Produkten var helt trasig o saknade delar.

13. april 2023

Hej Daniel.

Vi kan se att vi har varit i kontakt via e-post, där vi tillsammans har hittat den bästa lösningen.

Vi beklagar verkligen att höra att du har fått varan skadad - Detta ska naturligtvis inte vara fallet.

Vi har därför, som önskat, sett till att du får en ny så snart som möjligt.

Vi hoppas att denna lösning kan ha förbättrat din upplevelse med oss 😊

Hej Annelie,

Jag kan inte se att ni har kontaktat oss tidigare och förklarat att ni ännu inte har fått detta, så tyvärr har vi inte kunnat svara tidigare på detta.

Vi skickade ditt paket två dagar efter att beställningen gjordes och kan se att paketet har varit i Bring's ägo sedan dess. Vi har kontaktat transportföretaget och startat ett ärende hos dem och kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Da pakken er ud af vores hænder er det Bring der bær ansvaret for forsinkelsen og vil anbefale at din klage går til dem.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@vardagen.se. 🎧

Vi hoppas få höra din recension av din behandling och din upplevelse hos oss, och vi hoppas kunna välkomna dig tillbaka snart igen. 😊

Med vänlig Hälsning,
Christoffer / Vardagen.se 🌅

Skit sida 🥶🥶

26. desember 2022

Hej Henrik,

Vi är ledsna att höra att du hade en dålig upplevelse med oss.

Eftersom vi inte har fått någon feedback från dig om att du hade en dålig upplevelse har vi tyvärr inte kunnat uppfylla dina behov.

Vi kan se att paketet skickades och togs emot strax efter att din beställning gjordes och kan därför inte se vad som borde ha hänt.

Jag uppmuntrar dig att kontakta oss på info@vardagen.se så att vi kan hjälpa dig och vända din upplevelse.

Vi hoppas att vi hör av oss till dig snart.

Christoffer / Vardagen.se 🌅

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hej Magnus,

Vi är ledsna att höra att du tyckte att det tog lång tid - Vi skickade ditt paket två dagar efter beställningen.

Vi önskar dig en god jul🎄

Vardagen.se

Vis anmeldelser på alle språk. (758 anmeldelser)

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv