Har handlat både via nätet och vid besök i butiken Bra butik med bra utbud och trevlig personal och snabb leverans. Kommer fortsättningsvis handla här så länge dom uppfyller "bra butik, trevlig per... Vis mer
Se hva andre synes
Stort utbud på 10 ml e-juice och snabb leveranstid. Snabb respons i kundtjänsten. Ingen gratis frakt, något svårnavigerad webb sida och det finns en mismatch mellan poddar och vape. Dåligt utbud på s... Vis mer
Mikael Lagerberg behöver en retursedel då jag finner att inga av dessa produkter funkar med vänliga hälsningar Mikael Lagerberg Djurgårdsgatan26 41462 Gbg 0738090503
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gött mos!
Har handlat både via nätet och vid besök i butiken
"bra butik, trevlig personal och snabb leverans"
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans. Hade ett roligare utbud än vissa andra butiker, i alla fall när det gäller mods.
Tänker fortsätta handla här.
Otroligt snabb leverans och bra…
Otroligt snabb leverans och bra service. Jätte god smak 😊
Otroligt snabbt leverans
Otroligt snabbt leverans, och väldigt bra priser.
Braaa
Bra! Jag kommer att handla från detta företag förutsatt samma relativt låga priser
Mikael Lagerberg behöver en retursedel…
Snabba vid beställning och mycket…
Snabba vid beställning och mycket trevligt bemötande i butik
Nikotin fritt godis
Jag har två föräldrar som har rökt, men jag har själv aldrig velat röka cigaretter, de stinker och smakar illa, plus jag vill inte bli nikotinberoende, så jag sökte efter nikotin fria engångs vapes, egentligen bara för att prova, men jag gillar dem, älskar mango- smaken.
Går snabbt och inget krångel
Går snabbt och inget krångel
Men det bästa är att det är bra priser
Varorna håller vad dom lovar
Jag skickade en fråga ang.ett reserv…
Jag skickade en fråga ang.ett reserv glas till min vapepen, dom bad mej skicka bilder på denna för att hjälpa mej, sedan hörde dom inte av sej. Jag var dum nog att beställa ett glas som sedan inte passade ändå .Utslängda pengar för mej 😩
Vapenation erbjuder N One
En av få Vapehandlare online som erbjuder N One's utbud.
Standardpriser. Bra utbud. Snabba leveranser.
Snabba
Snabba, bra priser. Enda nackdelen är att det inte kommer till Brevlådan. Men ett mindre problem
Bra priser och snabb leverans
Mycket nöjd
Smidig hemsida, bra priser och snabb leverans. Rekommenderas varmt
Vidrig reklam och sjukt oprofessionellt…
Vidrig reklam och sjukt oprofessionellt att radera dåliga recensioner
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😤🤮😤🤮🤮
Osmakligt att förespråka brott
Osmakligt att förespråka brott. Nivån av att skämta så om sexköp och övergrepp ska vi inte ens gå in på. Fegt nog raderar ni ju alla dåliga recensioner på eran fb-sida. Oseriösaste företaget som anser att den reklamen var ”bra” att publicera. Skapade ni den efter midsommarbordet eller?
Utbilda er och skaffa er en bättre kvinnosyn!
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.