vanvelzenmode, vanulzenmode sites met als doel misleiding en verkoop chinese troep voor veel te veel geld. maak niet de fout hier iets te kopen
Se hva andre synes
Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... Vis mer
Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
😡Troep uit China
Geen enkele ster waardig😡Troep uit China. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat ik er weer in trap. Doe het niet koop hier niets.Dat die site nog mag bestaan!
Oplichters!
Oplichters!!
Niet kopen. Bedrijf bestaat niet!
E-Mail adres bestaat niet.
Oplichting!!
Oplichting!!! Artikel niet ontvangen, nep track en trace. Bestel hier niets!!
Oplichters
Wat weer een ontzettend slecht bedrijf! Doen alsof ze kwaliteit verkopen, maar het is gewoon goedkope rommel!
Mensen lees eerst de reviews als je iets op internet wilt kopen. Ik was het helaas deze keer vergeten.
Neemt niet weg dat ik er wel aangifte van ga doen, het zijn pure oplichters!!
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt! Zal me echt geen tweede keer gebeuren! Verwacht dat bestelde artikel niet geleverd wordt en heb verzocht om terugbetaling. Ik vrees het ergste!!!!
Scammer website I just realized that…
Scammer website I just realized that when I receive my fake order I paid 45 euros for cashmere t shirt I received some shit material from Japan has no Label
HIER VOORAL NIETS BESTELLEN
HIER VOORAL NIETS BESTELLEN. OPLICHTING! Chinees Rommel reageren niet op reclamatie. Er wordt aangegeven dat je niet mag retourneren omdat er korting op zit. Dit is in strijd met het herroepingsrecht. Mensen doe vooral aangifte als je gedupeerd bent!
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Artikel dat ik ontvangen heb lijkt niet op wat ik besteld heb. Wil het retourneren maar krijg geen retour adres. Beweren onterecht dat omdat het artikel “afgeprijsd” is ik geen recht op retour heb. Dit is wettelijk onjuist. Die regel geldt NIET voor webshops.
gewoon een niet bestaand bedrijf dat…
gewoon een niet bestaand bedrijf dat niet is ingeschreven bij de KvK. ik had informatie gevraagd via Email want een adres of telefoons niet te vinden dus maar even op de site van de kamer van koophandel gezocht( is kosteloos) staat dit bedrijf niet ingeschreven .
puur oplichters en geen justitie die daar iets aan doet.
Nu lees ik de reviews pas...tja
Nu lees ik de reviews pas...tja, het is wel duidelijk. Ik ga hier zeker werk van maken, dat deze oplichters maar snel gepakt mogen worden!!!
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te krijgen is aangifte doen en wellicht even langsgaan om deze oplichters de oren over hun kop te trekken.
Bestel bij vanvelzenmode waarop ene Patrick van Henk ter Horst mailt Welkom terug bij Henk ter Horst!
De connectie tussen de 2 is duidelijk aangezien tussen de bestelling en de mail van deze Patrick 2 minuten zat. Kost mij € 80,-
Morgen aangifte van oplichting!
Broek en een jas besteld
Broek en een jas besteld.
Ik kwam er te laat achter wat de reviews van het bedrijf was.
Bestelling kwam pas 3 weken later binnen
Jas en boek waren kinder maat terwijl ik volwassen maat heb gekocht.
Oplichters bende
Oplichters bende. Dat dit nog kan is onbegrijpelijk. Er staan zoveel slechte reviews over deze site dat ze allang uit de handel hadden moeten gehaald zijn.
Bekende verhaal, een Houdi net onder de 50 euro besteld maar geen respons na de order.
Geen mogelijkheid voor contact behalve Email die foutief of niet beantwoord wordt. Begin er niet aan.
Ik ben helaas ook victim van deze…
Ik ben helaas ook victim van deze bedrijf (als bedrijf kan je het noemen). Zoals allemaal hebt al gezegd, China artikelen komen binnen met echt slechte kwaliteit en kan je eindelijk niet ruilen. Ik ga aangifte doen bij politie, ik hoop allemaal doet dezelfde
Oplichters
Oplichters. Helaas te laat de recensies gelezen maar deze site stuurt vlutproducten vanuit china! Retour beleid is tegen de nederlandse wetgeving maar men geeft niet thuis! Helaas voor €49,95 opgelicht door deze toko!
Dit zijn grote oplichters
Dit zijn grote oplichters en ik ben, met velen, in de mooie website getrapt! VanVelzenmode is een internet oplichtersbende die artikelen verstuurd van bedrijven als Shein en Temu uit China!! De jas die ik graag wilde hebben in maat XL bleek een maatvoering te hebben waarin mijn kleinkind van 12 nog niet in paste! Tevens was de kwaliteit zo slecht dat de scheuren er al in kwamen toen ik de verpakking openmaakte!!
Mensen , KOOP NIET BIJ DIT SOORT BEDRIJVEN!!
VanVelzen mode is één oplichtersbende
Dit zijn grote oplichters en ik ben, met velen, in het Facebook bericht getrapt! VanVelzenmode is een internet oplichtersbende die artikelen verstuurd van bedrijven als Shein en Temu uit China!! De jas die ik graag wilde hebben in maat XXL bleek een maatvoering te hebben waarin mijn kleinkind van 3 nog niet in paste! Tevens was de kwaliteit zo slecht dat de Schueren er al in kwamen toen ik de verpakking openmaakte!!
Mensen , KOOP NIET BIJ DIT SOORT BEDRIJVEN!!
Helaas moet je een ster aanklikken……
Helaas moet je een ster aanklikken… maar het is geen ster waard!
Koop hier niets! Als je een artikel hier koopt en je besteld er gelijk 2 maten van dan gooit het bestelsysteem er automatisch korting erop met het gevolg dat jij niets meer terug kunt sturen want dan zeggen hun hier zit korting op!
Bestel niets! Waardeloze service!
Volledig nep en fake
Volledig nep en fake. Is dropshipping, slechte producten, retour 20 euro wat tegen de wet is! NOOIT WAT BESTELLEN. Heb XXL besteld, jas ziet er niet uit en veels te klein terwijl ik normaal XL heb! Ik ga aangifte doen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.