Vanveldenamsterdam Anmeldelser 29

1,5

Mensen koop hier niets. Je wordt bedonderd. Het zijn oplichters. Retourzending moet je naar China terug sturen. Ik heb een pakketje uit principe naar China retour gestuurd maar mijn geld heb ik nog st... Vis mer

Wat een oplichting mooie foto van een zaak in winkelstraat maar spullen komen direct uit China .ondanks 100% retour beleid zoals website zegt moet je hetzelf naar Azië terug sturen en kosten zijn vo... Vis mer

Ben bang dat dit inderdaad dropshipping uit China is . Verkeerde shirt in verkeerde maat met uitgeknipte labels ( restjes van origineel label nog zichtbaar). Heb retour aangevraagd, ben benieuwd. Wel... Vis mer

Hemden waren te groot, ik wou ze dus terugsturen en maatje kleiner bestellen. Dit was niet mogelijk omdat de transportkosten bijna even hoog waren dan de hemdjes zelf. Eigenlijk ging ik dubbel betalen... Vis mer

1,5

Dårlig

blijkbaar dezelfde mensen die ook…

blijkbaar dezelfde mensen die ook laluna als bedrijf hebben, gewoon shit uit China droppen en eigenlijk geen normaal retourneren.
Gewoon niks kopen hier, beter met je centen naar een gewone winkel of betrouwbare webshop.

26. mai 2025

Geen echte winkel

Ze hebben met photoshop of AI een foto van een neppe winkel gemaakt, er staat zelfs een zogenaamde vacature voor een winkelmedewerker op de website, maar deze winkel bestaat niet. Is gewoon iemand die meuk uit China dropshipt (als je al iets krijgt) en misleidende foto's op de website plaatst. Krijg constant instagram reclames van dit soort oplichters.

29. april 2025

Zending kwijt geraakt

Zending de eerste keer kwijt geraakt. Contact alleen mogelijk per email.
Nadat tweede zending ook niet bezorgd is nu aan het proberen mijn geld terug te krijgen.

25. april 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis