Van Speijk Wonen Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij hebben ruim anderhalf jaar geleden door Van Speyk Wonen een clic pvc vloer laten leggen. Egaliseren van de ondervloer werd hierbij niet nodig gevonden. In eerste instantie waren wij heel enthou... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij zijn heel goed geholpen bij van Speijk wonen, vriendelijk geholpen door een jonge man in de zaak. Pvc traprenovatie laten uitvoeren, vloer besteld zelf laten leggen, want panelen besteld. Na binne... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van begin tot eind 100 % heel vakkundig geholpen door dit bedrijf . Ruime keuze , denken mee in budget en heel fijne service. Ik kom hier zeker terug ! The best ! van al mijn ervaringen met vloerl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Laatst is er een vloer gelegd bij mijn zoon en schoondochter wat super mooi is geworden!Vriendelijk personeel in de winkel en goede stoffeerders!Zeker een aanrader voor mensen die een mooie vloer will... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gulvbeleggbutikk
  2. også i
  3. Gulvlegger

Skrevet av virksomheten

Van Speijk Wonen Van Speijk Vloeren Van Speijk Wandpanelen PVC vloeren, Laminaat, wandpanelen, tapijt, vinyl, grastapijt en traprenovatie.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Laminaat perfect gelegd

Voor de tweede keer hebben wij laminaat gekocht bij Van Speijk Wonen en door hun laten leggen. Zowel de eerste keer en nu ziet het er geweldig uit en perfect afgewerkt. Dit zijn echte vaklui die meedenken en een uitstekende service.
Wij zijn er heel erg blij mee.

13. mai 2024

Beste Riet,

Hartelijk dank voor deze mooie review.
Wij wensen u veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Team van Speijk Wonen

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte communicatie

Prima spul, slechte communicatie.

Van tevoren wordt er niet gecommuniceerd hoelaat de werknemers de trap komen zetten. Ik bellen, krijg ik een kortaf antwoord. Prima joh.
Vervolgens komen er 2 mannen van niet Nederlandse komaf die eigenlijk geen NL spreken, in een niet-bedrijfsauto. Er wordt niet gecommuniceerd wat ze gaan doen en hoe ze te werk gaan. Ze beginnen gewoon. Als ze me aanspreken, roepen ze 'bro', 'bro'.
Vervolgens is het klaar en moet ik direct afrekenen.
Begrijp me niet verkeerd, is geen probleem hoor. Maar een zakelijk Tikkie kan niet, dus ik kan niet betalen want ik heb geen random reader in ons klus huis.

Vervolgens moet ik maar even met de baas bellen. Deze geeft MET STIPT aan dat ik eigenlijk VANDAAG nog moet betalen.
Niet gedaan, want als je dat tegen mij zegt ga ik dat zeker niet dezelfde dag doen. In Nederland maken we namelijk gebruik van een wettelijke betalingstermijn, tenzij anders afgesproken. Hierover is niets afgesproken en staat ook niets over in de Factuur die ik heb ontvangen.
Paar daagjes laten wachten, tot 3 maal toe hebben ze mij gebeld.
Ik vind dit niet professioneel. Stuur een Factuur over de e-mail na met een herinnering dat u graag het bedrag binnen 14 dagen bijgeschreven ziet worden onder vermelding van een order/factuur nummer.

Ik zou persoonlijk deze toko niet aanraden als u een fijne communicatie wilt met duidelijke afspraken. Ik ga er in ieder geval geen producten meer kopen. Ik betaal liever iets meer waar ik vriendelijker behandeld wordt dan dat ik weinig betaal en zo behandeld wordt. Brrrr.

Oh, en het eindprofiel waar ze 35,- voor rekenen zitten beschadigingen op terwijl ze die net geplaatst hebben. Maar goed, ik heb uiteindelijk maar gewoon betaald, ben ik van het gezeik van ze af ook.

8. mai 2024

Beste Rick,

Dankjewel voor de review.
Fijn om te horen dat de traprenovatie naar wens is.
We vinden het jammer om te lezen dat de betaling bij montage niet helemaal duidelijk was voor u, dit staat namelijk vermeld op de door u ondertekende factuur die wij tevens hebben mee gegeven tijdens het bezoek in de winkel.

Uiteraard pakken wij uw punten over onze communicatie intern op.

Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe trap renovatie.

Team van Speijk wonen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben de trappen laten doen en…

Wij hebben de trappen laten doen en overloop netjes gewerkt ziet er mooi uit. ! Blij mee zeker 1 aanrader ! Fam van den Berg !

17. april 2024

Svar fra Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe traprenovatie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

SupSuper vriendelijk ontvangen en een fraai eindresultaat!er vriendelijk ontvangen en een…

Super vriendelijk ontvangen en een fraai eindresultaat!
De trap van ons vakantiehuisje hebben we door van Speijk wonen laten bekleden met vinyl. Een prachtig eindresultaat, netjes gewerkt en een scherpe prijs.
Een aanrader!

25. februar 2024

PCV trap renovatie

Behulpzaam, vriendelijk. 2 trappen laten renoveren met PVC.

3. november 2023

Svar fra Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe trap PVC

Super

Super, ik ben in de winkel goed geholpen, koffie stond altijd klaar. Alle afspraken zijn nagekomen. Netjes gewerkt, de vloer ziet er strak uit. Zo fijn. Ik ben heel tevreden.

2. september 2023

Svar fra Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer.

Netjes, mooi en betaalbaar

Vind dat ze netjes werken en doorgaan en ook betaalbaar is. Komen afspraken na. Gewoon zoals je hoopt dat het gaat

25. august 2023

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben net een ander huis gekocht en…

We hebben net een ander huis gekocht en dus moesten we op pad voor een nieuwe vloer maar ook voor nieuwe gordijnen en horizontale jalozieen voor alle raampartijen in het hele huis.

Uiteindelijk zijn we voor alles bij Speijk wonen geslaagd.

We vonden het wel spannend om dan alles in één winkel te kopen, aan de andere kant vond ik het ook wel fijn om met één partij te maken te hebben en niet met drie verschillende zaken.

Wat voor mij de doorslag gaf om alles bij hun te kopen was de ongedwongen houding van het personeel en de duidelijke uitleg en de eerlijke prijzen waarvoor je dus echt niet naar een Leen Bakker, Kwantum of Carpetright hoef te gaan.

Er zaten wel wat uitdagingen in alles wat ik wilde maar alles is van te voren zelf nog een keer nagemeten door het personeel van Speijk wonen om de kans op een fout tot een minimum te beperken en dat gaf mij ook wel een gerust gevoel.

Later was er even wat ruis ontstaan door een schoonloopmat op maat voor bij de voordeur maar dat bleek een miscommunicatie te zijn waarbij ik zelf ook niet helemaal duidelijk was geweest maar dit is aangehoord en ook direct opgelost.

Samengevat ben ik erg tevreden met het eindresultaat en raad ik een ieder aan eens bij deze zaak naar binnen te lopen om een vergelijk te maken.

Arie de Witte

6. august 2023

Svar fra Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Ons team is verheugd te horen dat u tevreden bent met onze diensten.

Bij Van Speijk Wonen streven we er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze gewaardeerde klanten, en uw positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons om dit streven voort te zetten.

Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv