Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een Balance fiets aangeschaft in oktober vorig jaar. Heb nog geen beperkingen maar ben 75 en wilde een veilige fiets waar ik met de voeten aan de grond kon ook met het oog op de toekomst. Het i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir- ein älteres Ehepaar, benötigen, um beweglich zu bleiben, einen Fahrradträger für das Easy Rider 3. Dieser Träger wurde pünktlich auf Termin von einem sehr kompetenten und hilfsbereiten Polen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Die Einweisung in den verschiedenen Dreiräder war sehr interessant und wurde intensiv unternommen. Der Parcour, auf dem Gelände war sehr wichtig, um das Gefühl für ein Dreirad zu bekommen. Die Firma h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Die Servicehotline hat innerhalb kürzester Zeit auf meine Anfrage geantwortet. Ein Problem, dass der in meinen Augen eigentlich zuständige Händler für mich längere Zeit nicht lösen wollte, hat der Her... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Produsent
  2. Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede
  3. Produsent av medisinsk teknologi
  4. Metallbehandling

Skrevet av virksomheten

Van Raam is a manufacturer of special needs bicycles for people with disabilities or who no longer want to or can cycle on a standard two-wheel bike. We specialise in the production of tricycles, the mobility scooter, low entry bicycles, the walking aid, duo bikes, tandems, wheelchair bikes and transport bikes. We want to contribute to the integration of people with disabilities in society. That is the reason for our existence. We are proud of what we achieve together and the sustainable impact we have on customers. Let's all cycle!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goede uitleg van Geo

Goede uitleg van Geo, gaf mijn partner vertrouwen bij het rijden op het parcours, zijn rust en energie gaf het gewenste resultaat. 1,5 uur de tijd voor ons genomen geen druk en geen verkoop praatje, echt professioneel. Nu thuis bij dealer easyrider compact besteld met goudkleurig frame straks weer genieten. Hopelijk valt de levertijd mee en kan mijn partner met een gerust hart weer lekker fietsen. Dank voor de ontvangst en goede zorg.

4. november 2025

Svar fra vanRaam

⭐Wat een prachtig bericht, dank u wel voor deze mooie review.⭐
Heel fijn om te horen dat de uitleg en het rustige tempo hebben geholpen om vertrouwen terug te brengen in het fietsen. Daar doen we het voor.

Ik voel me weer happy

Ik voel me weer happy, ik heb een driewieler van VanRaam! Ik voel me heel zeker op deze fiets, even wennen logisch maar kan weer de deur uit op deze fiets. Ik vind hem geweldig!

27. oktober 2025

Svar fra vanRaam

⭐Wat geweldig om te horen dat je weer met plezier op pad kunt! Daar doen we het voor. Veel fijne veilige kilometers gewenst met je vanRaam driewieler! ⭐

Zeer hartelijke ontvangst door Resi

Zeer hartelijke ontvangst door Resi!
Een enthousiaste en inspirerende uitleg, een uitgebreide proefrit met goede begeleiding.
En een kant en klare offerte op maat samengesteld voor de dealer.

14. oktober 2025

Svar fra vanRaam

Wat een geweldige review en we geven het door aan Resi ⭐

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zonder bestelordernummer geen info omtrent status uitlevering

Zonder bestelordernummer kan niet nagegaan worden wat de status van de bestelling is. Helaas wordt dat niet in het Stappenplan vermeld; ik had alleen een offertenummer aan de hand waarvan de dealer een bestelling heeft geplaatst. De orderbevestiging is naar de dealer gestuurd en niet aan mij. De uitlevering van de 7 weken geleden bestelde tandem zou in week 41 plaats hebben moeten vinden, echter dat is niet gebeurd ondanks dat de dealer hierover jl vrijdag (wk 41) nog navraag had gedaan. Van Raam kan aan de hand van het offertenummer, naam dealer, adres en/of postcode niet nagaan wat nu de status van de bestelling is.

13. oktober 2025

Svar fra vanRaam

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer onduidelijkheid ontstaat over de status van een bestelling. Bij vanRaam verloopt de communicatie over bestellingen en uitleveringen altijd via de dealer. De dealer ontvangt ook de orderbevestiging met het bestelordernummer, waarmee de actuele status kan worden nagegaan.
Onze collega heeft inmiddels telefonisch contact met u gehad en we zijn blij te horen dat de situatie naar tevredenheid is opgehelderd.

Eerste ervaring met driewielfiets

We werden netjes ontvangen, proefrit op twee types fietsen gemaakt en duidelijke offerte voor onze situatie gekregen.
Uiteindelijk toch ander merk gekocht met 52 km op de teller en megakorting. De ervaring hier bij van Raam was heel goed.

23. september 2025

Svar fra vanRaam

Wat een mooie review⭐wij wensen u veel fietsplezier toe.

Prachtig product

Prachtig product voor een mooie doelgroep. Zeer interessant om te zien met welke moderne technieken het product wordt geproduceerd.

Svar fra vanRaam

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de 5 sterren ⭐! We werken met veel passie aan innovatie en vooruitgang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer mooi en goed georganiseerd …

Zeer mooi en goed georganiseerd bedrijf

Svar fra vanRaam

Dank voor je mooie Review ⭐ We vonden het geweldig om zoveel geïnteresseerden te ontvangen tijdens de open avond.

Top open avond

Top open avond

Mooie fietsen, mooie fabriek

Een dingetje was jammer, geen koffie, maar waarschijnlijk ook niet te doen met zoveel belangstellenden

Svar fra vanRaam

Bedankt voor je leuke review!⭐ We zijn blij dat je er was op de open avond — en ja, we hebben het gehoord… de koffie werd gemist ☕😉. We nemen deze opmerking mee voor de volgende keer (en misschien zelfs een koekje erbij).😉

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Störungsanfällige Elektronik, lange Wartezeit

Störungsanfällige Elektronik. Das 3. Mal in 6 Jahren defekt! Das Rad jetzt seit einer Woche in der Werkstatt, Ersatzteile kommen nicht über, keine Auskunft, wie lange ich noch auf mein Rad warten muss. Für Körperbehinderte, die auf das Rad angewiesen sind, ein Unding!

2. oktober 2025

Svar fra vanRaam

Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie solche Schwierigkeiten erlebt haben. Wir würden gerne persönlich mit Ihnen in Kontakt treten.. Bitte melden Sie sich bei unserem Kundenservice. CC@vanraam.com

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lara was fantastisch voorbereid op onze…

Lara was fantastisch voorbereid op onze problematiek. Tijdens het bezoek wist ze van aanpakken, was ze zeer vlot en vriendelijk en heeft ze ruim de tijd genomen om ons fietsen te laten testen. Dus 5 sterren voor Lara.

10. september 2025

Svar fra vanRaam

Bedankt voor de prachtige 5 sterren voor onze collega Lara! 🌟 Wat fijn om te horen dat u zich gehoord voelde en dat Lara de tijd voor u heeft genomen.

uitstekend bedrijf

Ruim de tijd om proefrit te maken op parcours. Personeel v Raam zeer vriendelijk en deskundig! Je voelt je echt gehoord daar! Echt een aanrader om eerst heen te gaan voor aanschaf speciale fiets

26. september 2025

Svar fra vanRaam

Bedankt voor uw prachtige beoordeling en de 5 sterren! 🌟 Wat fijn om te horen dat u zich gehoord voelde en de tijd heeft gekregen om rustig een proefrit te maken. Ons team doet er alles aan om iedereen deskundig en persoonlijk te begeleiden bij de keuze voor een passende fiets.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fantastische fiets ervaring met de "duofiets "

Wij hebben de Van Raam duofiets een weekje op proef gehad en wat een fantastische ervaring was dat! De fiets was volledig aangepast en ondersteund naar wens. Niets was te gek, alles voor fijne en veilige fietsritten. De fiets zelf trapte heerlijk weg, en voelde goed aan op de weg.

10. september 2025

Svar fra vanRaam

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de proefweek met de Fun2Go! 🌟 Geweldig dat jullie de stabiliteit, veiligheid en het comfort zo positief hebben ervaren. Dank voor het delen van jullie enthousiaste ervaring – dit is precies waar wij het voor doen! 🚲💙

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mogelijkheden om te blijven fietsen

Tijdens een presentatie en rondleiding door dhr. Westerveld werden wij uitgebreid geïnformeerd over het bedrijf van Raam. Na een prettige ontvangst werden we rondgeleid over de verschillende productie afdelingen. Tijdens deze rondleiding werden we uitvoerig geïnformeerd over alle mogelijkheden die men in huis heeft om voor iedereen een aangepaste fiets te maken.
In de showroom is te zien welke fietsen met aanpassingen er worden gemaakt.
Al met al een leerzaam en indrukwekkend bezoek.

15. september 2025

Svar fra vanRaam

Wat fijn dat u uw bezoek aan onze fabriek met zo'n mooie beoordeling beloont. Wij waarderen dat enorm.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ich habe mir ein ebike balance van Raam…

Ich habe mir ein ebike balance van Raam gekauft, weil ich mit beiden Beinen am Boden stehen möchte, aus reinen Sicherheitsgründen. Dies ist der Fall. Das Ebike als solches ist sehr wertig und stabil. Das Fahren mit dem Frontmotor muss man in Ruhe und vor allen Dingen bei kiesigen und steileren Strassenverhältnissen erstmal ausprobieren, geht mit der Anfahrhilfe, die mit den verschiedenen Ranges gekoppelt ist, ganz hervorragend. Ich habe auch einen zweiten Akku nachbestellt, den man aber auch nur auf der entsprechenden Seite einsetzen kann und merkwürdigerweise hat er andere Angaben auf dem Typenschild, als der mitgekaufte.
Was mir allerdings an diesem E-Bike nicht gefällt, dass bei diesem hohen Preis an den Stoßdämpfer an der Gabel gespart wurde. Wenn man viele unebene Strassen fährt bekommt man jeden Schlag in den Händen, Handgelenken und in den Unterarmen zu spüren. Ab einem gewissen Alter kann dies sehr schmerzhaft werden mit der Zeit und die Freude am Radeln wird getrübt. Angeblich verzichtet man auf die Stoßdämpfer, weil das Gleichgewicht gefördert werden soll, so die Aussage von KI van Raam. Aber das ist in meinen Augen eine unsinnige Aussage, weil schon allein durch das Radfahren das Gleichgewicht gestärkt wird.
Ich würde mir aus diesem Grunde das Ebike nicht mehr kaufen. Für Flachland mag es vielleicht okay sein.
Übrigens, ein weiteres Manko ist der angebrachte Ständer. Diesen einzustellen, damit das Ebike nicht umfällt ist eine Kunst.

18. september 2025

Svar fra vanRaam

Vielen Dank für Ihre Review und Rückmeldung zu unserem Balance E-Bike. Wir freuen uns, dass Sie Sicherheit und Stabilität schätzen. Ihre Anmerkungen zur Federung und zum Ständer nehmen wir gerne mit für die Zukunft. So helfen Sie uns, unsere Produkte weiter zu verbessern.

Hbo bedrijfsbezoek

Heel interesante rondlijding, je kreeg alles te zien en alles te weten over hoe het allemaal werkt en de geschiedenis van het bedrijf. Hele aardige mensen waarvan je veel kan leren

15. september 2025

Svar fra vanRaam

Dank je wel voor je mooie Review - ik ga het doorgeven aan mijn collega's die jullie hebben begeleid en wie weet kunnen we jou of de medestudenten als collega bij ons begroeten.

Uitstekende service en…

Uitstekende service en testmogelijkheden. Goed advies. Alle tijd om verschillende toepassingen uit te proberen. Heel klantvriendelijk!

11. september 2025

Svar fra vanRaam

"Bedankt voor uw prachtige review! Fijn om te horen dat u onze service, adviezen en testmogelijkheden zo waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten de tijd krijgen om alles rustig uit te proberen, en het is mooi om terug te lezen dat dit zo goed is ervaren.

Zeer klantvriendelijk

3 x bij Van Raam geweest. Vriendelijke ontvangst.
Voorlichting en begeleiding zeer goed. Meer dan 5 sterren waard!

25. august 2025

Svar fra vanRaam

Dank u wel voor uw mooie waardering. We geven het door aan onze adviseurs.
Customer Care vanRaam

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv