Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL Heerenveen, Nederland, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Vis mer
Selskapet har svart
Super service. Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen. Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben. Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL, Heerenveen, Nederland, Nederland

Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kwam net wat te vroeg in de pauze volgens mij, 2 van de drie werknemers in de showroom zeiden liever geen goedemiddag.
Bandenwissel duurde vrij lang, 4 banden bijna 2 uur.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Winterbanden wissel ging weer fout.
Geen winterbanden op locatie.
Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevestiging van deze nieuwe afspraak aan moeten want deze niet ontvangen. De rare blokken voor de balie geven ook het gevoel van een muur waar je eerst lang moet.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebeld door Detlef of het goed ging met de auto, en of er nog vragen waren. En dat wij altijd welkom zijn in Heerenveen als er nog vragen zijn. Kortom, een aanrader!

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vriendelijk en professioneel personeel. Goeie service en Hyundai maakt top auto's

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Service gericht personeel dat adequaat inspeelt op de wensen van de klant.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Op mails werd niet gereageerd. Regelmatig personeelswisselingen en -bezuinigingen.
Sommige klachten/ gebreken aan mijn auto werden pas na 2 jaar opgelost.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de garage . Vlot opgelost. Top!

Super service.
Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen.
Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben.
Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel vervangen. Ook KOSTENLOOS.
En dan te weten dat ik de auto niet eens bij van Mossel gekocht heb.
Een service die je tegenwoordig nauwelijks nog tegenkomt.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Voor ons gevoel hebben we een eerlijke deal gesloten. De toelichting bij het ophalen had wel iets uitgebreider gekund.
Latere aanvulling:
Er is wel gezegd dat we altijd welkom waren voor meer uitleg en dat is ondertussen ook gebeurd. Heel blij mee deze extra toelichting. Misschien doen wij dat nog wel eens want het is ook belangrijk dat je de mogelijkheden die er zijn ook zoveel mogelijk benut. Dankjewel!

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Telefonich niet goed berijkbaar en auto niet hersteld na opgeven gebreken

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Duidelijke afspraken, goede informatie, service en prima afhandeling.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
In september geweest voor 1e onderhoudsbeurt.
Goed geholpen en zeer tevreden met deze van mossel 😃

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Goede service, alles duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren. En wat we kunnen doen om een reparatie aan airco en remmen te voorkomen.

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Obc van mijn elektrische hyundai kona kapot 1 dag voor einde garantie.
Alles super geregeld en snel weer een nieuwe zonder kosten. Top!!

Svar fra Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.