Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Exterene harde schijf besteld. Na 1,5 maand was het pakket verloren en na nog een half jaar, en veel mail contact, nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Elke keer word je weer gegaslight met... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakket is bij DHL verloren geraakt. De Van Mooren customer service gaf mij de taak om dit op te lossen, en toen er niets van het onderzoek terecht kwam kreeg ik geen reactie meer van ze. Ik heb 40 eur... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een misleiding! Geen Nederlands bedrijf, alles komt uit China. Chrome cast werkte niet, terugsturen bleek een onmogelijke missie, eindeloze mailwisseling, ws AI. Dezelfde ervaring als Rob. Korto... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf geeft goedkope slechte kwaliteit spullen, wanneer je ze mails zeggen ze kies maar iets anders uit wanneer je dat doet dan is het zogezegd allemaal niet leverbaar .. vervolgens 40% terug ik ben... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,1

Alle anmeldelser

93 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Oplichters!!

Oplichters!! Ik had schoenen besteld van de website, heb binnen een paar uur een mailtje gedaan om de bestelling te annuleren vanwege slechte reviews op trustpilot, had helaas te laat bekeken. Hier veel later een mailtje op terug gehad, vragend om een reden. Ik had een reden gegeven en ze reageerden pas weken later toen de schoenen allang verzonden waren… 80 euro lichter met verschrikkelijk lelijke en slechte kwaliteit schoenen. Zagen er ook heel anders uit als op de website beloofd.

28. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas op met deze organisatie

Pas op met deze organisatie! Ik had een dacht ik charmante nette korte jas gekocht (beige, bontkraagje en strik ceintuur) en bij ontvangst leek die allerminst op mijn bestelling. De jas was veel te klein, de totale vorm helemaal niet zo chique, goedkope stof, goedkope knopen (niet zoals op de afbeelding) en alsof die direct uit China kwam en niet conform de Europese maten.

Dus ik ben absoluut niet te spreken over deze firma. Terugsturen kon ook niet! Een Chinese straat met zogenaamde Amsterdamse postcode! Te bizar voor woorden. Ik vind het een schande!!!

16. januar 2025

Echt rommel

Echt rommel! Product komt totaal niet overheen met wat ik besteld heb. Ik krijg mijn geld niet terug en als ik het pakket wil terug sturen dan moet het naar China en kan ik ook nog zelf de verzendkosten betalen. Het zijn gewoon oplichters.!!

16. desember 2025

Is een drop-shipping bedrijf

Is een drop-shipping bedrijf. Spullen komen direct uit China.
Kan je dus beter zelf bestellen via bv Aliexpress.. Het zijn spullen van dezelfde slechte kwaliteit.
Ze doen zich voor alsof ze kwaliteit verkopen.

3. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wel geleverd, maar chinese meuk!

2 sterren, omdat het wel keurig is geleverd na ongeveer een week. Inderdaad dropshipping, chinese meuk, om het zomaar te zeggen. Wel goed op de hoogte gehouden qua leveringsproces.

8. desember 2025

Koop hier niks

Waarom kan ik geen nul sterren geven? Koop niet bij dit bedrijf. Dit bedrijf is misleidend bezig en verkoopt troep. Bovendien hebben ze geen fatsoenlijk retourbeleid dat wel wettelijk zo geregeld is in Nederland. De website is misleidend want ze doen zich voor als een serieus bedrijf is in Nederland met een heel sprekende naam. In werkelijkheid misleiden ze je en verkopen ze troep. Ik kocht een chrome cast daar en deze werkte niet. Het was waarschijnlijk chinese neptroep. Toen ik het product wilde retourneren kon dit niet. Ik kon het product retourneren naar China, kosten 89 euro. Waardeloze service.

3. november 2025

Wat een waardeloze winkel

Wat een waardeloze winkel. Ik bestelde een Google Chromecast en kreeg een goedkoop nep ding dat nog niet eens professioneel is ingepakt. Op de doos staat zelfs “streming” in plaats van “streaming”. Dat zegt al genoeg. Dit is pure misleiding en oplichting. Het product werkt voor geen meter en voelt alsof het twintig cent heeft gekost.

Ik ben woest dat dit überhaupt verkocht wordt als een origineel product. Bespaar jezelf de frustratie en koop hier absoluut NIET.

27. november 2025

Kan helaas geen 0 sterren geven

Kan helaas geen 0 sterren geven. NIET BIJ KOPEN!!! Ik ben er zelf ingetuind, goedkope shit uit China, geen retourbeleid, kosten om het terug te sturen naar China zijn hoger dan het retourbedrag. SCHANDALIG zooitje, een Nederlandse naam gebruiken terwijl er niets Nederlands aan is.

13. oktober 2025

Trap er niet in

Trap er niet in, nu plots weer een mail op black Friday, maar ik wacht nog steeds op mijn vorige bestelling

Ik kreeg dit als antwoord:
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. Ik begrijp volkomen waarom die Trustpilot-recensies je zorgen baren. Ik zou er net zo over denken als ik dat zonder context zou zien.
Ter verduidelijking:
Veel van de negatieve recensies komen van klanten die te maken hadden met vertragingen in de tracking of trage updates van de koerier, waardoor het soms lijkt alsof een bestelling niet is aangekomen, terwijl deze in werkelijkheid nog onderweg is.

Marie - Klantenserviceteam

En vanochtend weer een mail:

Pre-Black Friday Sale bij
Van Mooren.

Gebruik de code en ontvang 15% korting op de volledige collectie. Shop jouw favorieten voordat de actie afloopt.

GEBRUIK CODE:

829N2W46.

Trap er niet in, mijn vorige en enigste bestelling is nooit aangekomen, mijn creditkaart heeft de schade vergoed.

26. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zou hier nooit meer iets bestellen…

Ik zou hier nooit meer iets bestellen het is oplichterij. Spullen komen uit China. Ik had een jas besteld maar die was te klein en wilde dit terug sturen maar dat kon niet. Ik kon het wel op eigen kosten terug sturen maar dat was duurder dan die jas. Uiteindelijk hebben ze mij 40% van het bedrag terugbetaald. Ik zal voortaan eerst de reviews lezen. En dit is eigenlijk niet eens een ster waard.

25. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lage kwaliteit, je krijgt niet wat je bestelt

Het lijkt een NL/BE winkel, maar is het niet! Het wordt verkocht en verstuurd vanuit China. Mijn product (houtklover) voldeed niet aan de afbeelding en omschrijving, goedkoop en licht gebouwd, niet wat ik wil.
Retour sturen op eigen kosten is €20,- of houden en 10% van de prijs terug ontvangen. Gezien de prijs van veel producten, de kosten van het terugsturen niet waard.

Ik wilde dat ik al deze reviews eerder had gelezen, bestel er niet.

21. november 2025

Fraude

Fraude. Ik had begin september een google chromecast besteld, en wilde er nu eindelijk mee aan de slag. Maar de doos bevat geen google chromecast maar een goedkope, niet werkende, chinese kopie. Simpelweg fraude.

Ook ik krijg nu allemaal automatische emails met loze aanbiedingen voor 10% geld retour. Begin september leek dit een legitiem bedrijf, maar zie alle reacties. Fraude. Doe aangifte.

23. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb onlangs een harddisk besteld bij VanMooren…

Ik heb onlangs een harddisk besteld bij Van Mooren. De schijf die ik ontving bleek defect. Toen ik dit meldde, kreeg ik eerst verschillende kortingsaanbiedingen terwijl ik gewoon een oplossing wilde. Uiteindelijk werd mij verteld dat ik het product zelf naar China moest terugsturen, wat ik niet verwachtte bij een Nederlandse webshop.

Ik vond de communicatie onduidelijk en de afhandeling van de garantie teleurstellend. Mijn ervaring is dat het erg lastig is om bij problemen snel en duidelijk geholpen te worden. Op basis van mijn aankoop zou ik andere klanten aanraden goed te letten op de retour- en garantievoorwaarden voordat je bestelt.

12. november 2025

Het zijn gangsters!

Het zijn gangsters!! Ik wacht nu al 2 weken op een telefoonadapter 6 gaats Zogenaamd sturen ze je een tussenbalans dat de vervoerder het heeft ontvangen Hun mobiele telefoon gaat niet over als je belt Weer €20 kwijt Ik zou graag willen dat deze lui achter de tralies komen Jos Olthof

19. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv