Vangilsen Utrecht

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Precies wat ik nodig had

Ik bestelde vorige week iets bij Van Gilsen, vooral omdat de foto's er verzorgd uitzagen op de site. Het pakketje kwam binnen drie dagen aan, netjes verpakt zonder overbodig plastic eromheen. De afwerking voelt steviger aan dan ik via de website had ingeschat, wat een fijne verrassing was. Er zat een klein krasje op de verpakking zelf, maar het artikel erin was helemaal in orde gelukkig. Ik heb een vraag gesteld over de maatvoering via de chat en kreeg binnen een uur antwoord van iemand die duidelijk wist waar ze het over had. Zaterdagmiddag heb ik het meteen uitgeprobeerd thuis, en het voldoet precies aan wat ik ervan verwachtte vooraf.

4. august 2026

Fijne jas voor tussendoor

Ik zocht nog een makkelijk overshirt voor als het 's ochtends wat frisser is. Vorige week deze donkerblauwe variant bij Van Gilsen besteld. De stof voelt redelijk stevig aan en hij valt verrassend goed om mijn schouders. Jeroen van de klantenservice had me nog even geholpen met de maat, en een medium was inderdaad de juiste keuze. De knopen gingen de eerste paar keer wel wat stroef dicht, maar dat gaat nu al een stuk soepeler. Ik draag hem nu eigenlijk de hele week al op een simpele jeans.

1. august 2026

Mooi voor werk en diner

Ik besteble de Sylvie-blouse omdat ik iets zocht dat ik zowek op kantoor als tijdens een etange kon dragen. De lichte glans is subtiel en de geplooide hals geeft de blouse net iets extr`s zonder overdreven chic te worden. Hij valt mooi bij de schuders en zit ook na een lange dag nog comfortabel. Bij het uitpakken zat er een duidelijke vouw in een mouw, maar die verdween snel met wat stoom met een donkere broek ziet hij er meeteen verzorgd uit

26. juli 2026

Fijn jasje voor de warme dagen

Ik zocht nog een net jasje voor een bruiloft afgelopen zaterdag en besloot dit linnen zomercolbert bij Van Gilsen te proberen. Omdat ik twijfelde over de maatvoering rond de schouders, heb ik eerst even gemaild. Bram van de webshop reageerde vrij snel en raadde me aan om mijn normale maat te houden, aangezien het model van zichzelf al iets ruimer valt. Dat bleek inderdaad te kloppen. Het jasje trekt niet als ik zit en de stof ademt verrassend goed, wat echt prettig was in de middagzon. Omdat het deels linnen is, zaten er na een lange autorit wel flink wat kreukels in de rug. Dat hoort er natuurlijk een beetje bij, maar ik moest het voor de ceremonie wel even uithangen in de hotelkamer. Verder ben ik er prima over te spreken en ik draag het nu ook gewoon naar kantoor over een simpel t-shirt.

30. juli 2026

SCAM

SCAM! Items zien helemaal niet uit zoals geschreven en op de foto’s. Geleverd gesmashed in plastic zakjes, verkeerde maten en beschadigd. Zodra ik items wilde retourneren reageren ze niet meer op natuurlijk! Niet kopen!

17. september 2025