Banner for Van der Wal Vans

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De auto was top, de service heel fijn! Alles goed geregeld. Netjes afgewerkt en mee gekeken naar nog kleine puntjes en ook die allemaal opgepakt. Heel fijn.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat de bestelbus was afgeleverd bleek er olielekkage te zijn. De bus werd netjes opgehaald en gerepareerd waarna deze weer keurig opnieuw is afgeleverd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Telefonisch aangegeven wat we zochten en een afspraak gemaakt. Ter plaatse stonden een aantal wagens klaar voor bezichtigingen en proefrit. Keuze gemaakt en al het papierwerk geregeld.

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bilmegler

Skrevet av virksomheten

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor mij nooooit geen van der Wal meer!

Voor mij nooit geen van der Wal meer!

Bus gekocht, Naar 2 weken stond die al stil.
Isaak heeft mij een bus verkocht met een hoop mankementen. Is niet eerlijk geweest tijdens de verkoop. Ook meerdere bedrijven geven aan dat van de Wal anders had moeten handelen naar mij toe. Vanaf dag 1 dat de mankementen opspeelde wil van de Wal geen kant op.
Voel me zwaar opgelicht, en ben veel centjes kwijt aan deze ellende!

Van de Wal en vooral Isaak dikke vinger voor jullie!

27. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen door vander wal ook…

Goed geholpen door vander wal ook bij een klein probleempje die ze goed oploste topper

23. oktober 2025

Beste George,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. We vinden het leuk om te lezen dat je goed met geholpen en ook het kleine probleempje hebben kunnen oplossen. We wensen je veel veilige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super vriendelijke mensen zeker een…

Super vriendelijke mensen zeker een aanrader om langs te gaan bij deze garage

Genoeg keuzes aan bussen noem maar op

Kon geen betere ervaring voorstellen

Klein probleempje gehad met de bus
Maar super netjes opgepakt binnen 1 dag probleem opgelost

Top man Emile bedankt voor alles

15. oktober 2025

Beste Erdem,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. We vinden het fijn om te horen dat je vriendelijk en goed geholpen bent. Onze voorraad bestaat uit 400+ bedrijfswagens van groot tot klein. Zo kunnen wij aan alle behoeften van onze klanten voldoen en zo de perfecte bus uitzoeken. Hierbij proberen onze verkopers de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in de keuze die de klant moet maken. Fijn om te horen dat je probleem ook snel is opgelost. We willen je bedanken voor je aanbeveling en wensen je veel rijplezier toe en zien je graag in de toekomst terug.

21. oktober 2025

Beste Johan,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent over ons. Veel goede kilometers toegewenst.

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen. Problemen worden snel en goed opgelost

21. oktober 2025

Beste,

Dank voor het delen van je review. We vinden het erg fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent en je een mooie bus hebt uit kunnen zoeken. We wensen je veel prettige kilometers toe.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gewoon alles goed geregeld en lekker…

Gewoon alles goed geregeld en lekker snel.

13. oktober 2025

Beste,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat alles vlot en vlekkeloos gelopen is en we hopen dat je veel fijne reizen mag maken in je mooie nieuwe bus.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, eerlijk bedrijf.

16. oktober 2025

Hi,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service als goed en eerlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om transparant en klantgericht te werken, dus het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We wensen je nog veel prettige kilometers toe.

Net en deskundig bedrijf

Netjes en met deskundigheid van zaken geholpen en keuze uit een groot assortiment bedrijfsvoertuigen

9. oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en het deskundige advies. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van een bus, en we zijn blij dat ons ruime assortiment je is opgevallen. We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede service en duidelijke afspraken…

goede service en duidelijke afspraken en zeer vriendelijk personeel

16. oktober 2025

Beste,

Dank voor het schrijven van een review. We vinden het fijn dat onze service naar wens was en onze verkopers je goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel prettige kilometers toe.

Derde bus aangeschaft

Derde bus aangeschaft, derde keer tevreden. Top service

8. oktober 2025

Hi Yanick,

Bedankt voor de review. Wat geweldig om te horen dat dit inmiddels de derde bus is en dat je weer tevreden bent! Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. We staan uiteraard altijd klaar voor de volgende keer! We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We zijn keurig netjes geholpen en de…

We zijn keurig netjes geholpen en de auto is prima. Wel is er 1 min puntje over het afleveren van de auto. Hij was aan alle kanten niet schoon. Bij terugkomst in Ter Aar heb ik hem eerst schoon laten maken bij de wasserette. zowel de buitenkant van de auto als de cabine heb ik ook laten doen. De ramen waren aan de binnenkant met een vette doek schoongemaakt denk.

1. oktober 2025

Beste Erik,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u netjes bent geholpen en tevreden bent over de auto.
We vinden het echter jammer om te lezen dat de auto bij aflevering niet helemaal schoon was. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Desalniettemin wensen wij je veel prettige kilometers toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en afhandeling van…

Goede service en afhandeling van Robbert!

7. oktober 2025

Beste Valentino,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en afhandeling door Robbert. We geven het compliment zeker aan hem door! We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Vriendelijke medewerkers top…

Vriendelijke medewerkers top bedrijf⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. oktober 2025

Hi Muhammet,

Bedankt voor de mooie woorden en de 5 sterren! We doen ons best om iedere klant vriendelijk en goed te helpen, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Veel rijplezier en hopelijk tot ziens!

Kwam hier in 1e instantie voor mijn 1e Mercedes Sprinter

Kwam hier in 1e instantie voor mijn 1e bus. Puur om te kijken. Maar Robbert die mijn contactpersoon was / is had me overtuigd bij Van Der Wal een bus aan te schaffen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Heb inmiddels een aantal auto's bij ze aangeschaft in korte tijd.

Communicatie is top, service is top, auto's zijn top en aflevering is top. Je bent geen nummer, maar echt een klant waarnaar ze luisteren.

Ik kan je dit bedrijf alleen maar aanraden als je een goede betrouwbare bus / caddy nodig hebt.

26. september 2025

Beste Mark,

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat leuk om te horen dat Robbert jou zo goed heeft kunnen helpen bij het aanschaffen van een aantal bedrijfswagens in korte tijd. Daarnaast vinden we het tof om te horen dat de communicatie goed is verlopen en dat je de aflevering als prettig hebt ervaren. We willen je bedanken voor de aanbeveling en zien je graag terug in de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ontzettend goed geholpen

Ik ben ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en betrouwbaar aan. De verkoper nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk advies. De auto was precies zoals omschreven en in uitstekende staat. Ook de afhandeling van de papieren verliep snel en soepel.

Kortom, topservice en een fijne ervaring! Ik zou deze autohandelaar zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare occasion en eerlijke service.

26. september 2025

Beste,

Bedankt voor uw fantastische review!
Wat fijn om te horen dat je je vanaf het eerste contact professioneel en goed geholpen voelde. We vinden het belangrijk om transparant en eerlijk advies te geven, dus het is geweldig dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vanaf dag één problemen-geen structurele oplossing

--------------
26-09-2025
⭐️
Het is jammer dat Van der Wal Vans de feiten in hun reactie verdraait. Het stuurprobleem is nooit structureel opgelost; dit heb ik meerdere keren gemeld en bevestigd met bewijs.

De bus is vanaf dag één gebrekkig geleverd: storingen, schade en technische mankementen. Het verwijzen naar Autotrust verandert niets aan het feit dat de bus niet conform is afgeleverd.

Dat de schade volgens jullie “niet eerder gemeld” zou zijn, is onjuist – ik heb dit zowel mondeling als schriftelijk onder de aandacht gebracht.

Ik deel dit hier zodat toekomstige klanten weten dat er vanaf levering al problemen waren en dat er geen structurele oplossing is gekomen.

--------------
25-09-2025
⭐️
Van tevredenheid naar teleurstelling
Bij aflevering leek alles netjes geregeld en gaf ik de verkoper in eerste instantie zelfs een positieve beoordeling. Helaas bleek dit niet terecht.

Vanaf dag één vertoonde de bus ernstige mankementen en vermoedelijke schade die vooraf niet was vermeld. Ondanks meerdere herstelpogingen is het voertuig nooit in orde gekomen.

De communicatie met de verkoper verloopt stroef en een structurele oplossing blijft uit. In plaats daarvan wordt de verantwoordelijkheid doorgeschoven en word ik als klant met de problemen achtergelaten.

Ik deel dit omdat ik vind dat toekomstige klanten moeten weten waar ze mogelijk aan toe zijn. Wees daarom voorzichtig voordat u hier een voertuig aanschaft.

25. september 2025

Beste Elshan,

We vinden het vervelend dat je nog steeds niet tevreden bent over de bus. Toen je in mei meldde dat de bus naar links trok, hebben wij dit direct verholpen en is door jou bevestigd dat het probleem was opgelost.

Voor de storingen die later zijn ontstaan, verwijzen wij je naar Autotrust. Dit is de garantiepartij waar alle onze klanten terechtkunnen voor snelle en kosteloze reparatie dicht bij huis. Wij willen je dan ook nadrukkelijk adviseren dit traject te volgen.

Eventuele nieuwe punten, zoals de door jou genoemde schade, zijn niet eerder gemeld.

Wij blijven bereikbaar en staan achter de geboden garantie via Autotrust.

Team Van der Wal Vans

Snel

Snel, informatief

29. august 2025

Beste Albert,

Dank voor het achterlaten van een review. We vinden het fijn om te horen dat je onze service als snel en informatief hebt ervaren. We wensen je veel fijne kilometers toe.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

3. september 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We staan graag weer voor je klaar! We wensen je nog veel veilige kilometers.

Snelle service

25. august 2025

Hi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We wensen je nog veel prettige kilometers toe.

Top bedrijf

Top bedrijf. Hele heldere en eerlijke voorlichting over de beschikbare bussen. Prima communicatie, goede afspraken en telkens snelle reactie en updates.

21. august 2025

Beste,

Bedankt voor deze leuke review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en afspraken. Daarnaast bestaat onze voorraad uit 400+ bedrijfswagens van groot tot klein. Zo kunnen wij aan alle behoeften van onze klanten voldoen en zo de perfecte bus uitzoeken. Bedankt voor de mooie complimenten & veel prettige kilometers toegewenst!

Team Van der Wal Vans.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv