Ik geef geen 5* omdat je effectief geen bevestigingsmail ontvangt, wat raar aanvoelt. Maar je kan je bestelling wel opvolgen in je klantenaccount op hun website. Ik heb na 3 dagen mijn bestelling perf... Vis mer
Het minimalistische dameshorloge waar ik mijn oog op had laten vallen was bij VALMANO een stuk goedkoper dan bij andere webwinkels. VALMANO verkocht het exemplaar voor €63, terwijl de originele pr... Vis mer
Bestelling 503865663 van dd 4/12 nog steeds niet geleverd. Geen idee of de bestelling alsnog geleverd wordt, geen track and trace code ontvangen. Geen enkele reactie op vragen via mail of FB. Nooit no... Vis mer
Eenvoudig te bestellen, goede prijs, je krijgt goede informatie en mijn bestelling is netjes geleverd.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Great deal and professional service
I was skeptical at first, because there is considerably less information on this website compared to valmano.de (especially regarding shipping and payment), but they offer PayPal as a payment method, so that gave me some peace of mind. All in all, the service was great and the deal I got for my watch is unbeatable.
Ik snap niet dat ze een slechte review…
Ik snap niet dat ze een slechte review schrijven. Super geprijsde citizen gekocht. Goed verpakt en gewoon binnen zes dagen binnen. Dus voor mij misschien wel een tweede keer. De horloge kosten bij hun €258 normaal kosten ze €399.Dus heel wat goedkoper. Ga zo door
Horloge besteld op 13 december en tot…
Horloge besteld op 13 december en tot hier toe alleen een e-mail gekregen van mijn bestelling. Geen email gekregen als de pakket verzonden is! Ook geen reacties gekregen op mijn e-mail / bericht via messenger Facebook. Zeer slecht eerste ervaring bij deze pagina. Nooit meer! Wat jammer nu juist met de tijd om cadeaus te kopen!
Mijn BESTELLING #201213PBE2598200000963
Ze zijn heel stil en toch actief.
Ik heb mijn pakje op tijd ontvangen. Alhoewel je geen reactie krijgt. Zelf geen track en trace. Je denkt letterlijk dat je bedrogen bent....En tot je verbazing staat de pakje toch eenpaar dagen later voor je deur. Ik noem dit een spannende leverancier.