Had een forse schade aan mijn portier en voorbumper. Is niets meer van te zien. Snel behandeld, duidelijk communicatie tijdens het hele proces en uitermate vriendelijk personeel.
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Zeer tevreden over de service, het meedenken aan een oplossing en waar het natuurlijk om gaat… een prachtig eindresultaat voor een nette prijs. Een echte aanrader dus!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dé valet service bij autoschade: 1. We halen je auto op 2. Vervangend vervoer voor jou 3. Binnen 3 werkdagen hersteld 4. We brengen je auto terug 5. Tot wel 30% goedkoper schadeherstel!
Kontaktopplysninger
Nederland
- valet.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Professioneel en hulpvaardige partner bij problemen.
Prima service top hersteld goede prijs
Prima service!
een prachtig eindresultaat voor een nette prijs. Een echte aanrader dus!
Goede en snelle reparatie van de…
Goede en snelle reparatie van de schade, haal en breng service super. Zeer aan te bevelen bedrijf, top!!

Svar fra Valet Autoschade
Lakschade aan onze BMW laten…
Lakschade aan onze BMW laten herstellen. Snel, vakkundig -onzichtbaar- en tegen een scherpe prijs. Ook de haal en brengservice is erg handig.
Goede service, mooi resultaat na reparatie.
Prettige service met het ophalen en thuis brengen van de auto. Dit scheelt een hoop met heen en weer rijden. Tevens werd ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ook prettig was. Ook een mooi resultaat van de reparatie.
Goede service en netjes afgeleverd
Goede service en netjes afgeleverd. Ook prijstechnisch competitief

Snelle afhandeling
Snelle afhandeling, vriendelijke mensen, goede kwaliteit

Svar fra Valet Autoschade
De schade is perfect opgelost
De schade is perfect opgelost. De communicatie gedurende het proces was heel prettig en volledig. De prijs was veel lager dan de offerte van onze gebruikelijke garage (scheelde de helft)

Svar fra Valet Autoschade
Snel en goed geholpen en tegen een…
Snel en goed geholpen en tegen een scherpe prijs ga zo door

Super service!
Geweldig geholpen en vriendelijke mensen! De deukjes uit mijn oude waren snel hersteld zodat ik er op kon wachten. Achteraf netjes een factuur binnengekregen met een dossier erbij! Super service!

Svar fra Valet Autoschade
Super service dus zeker aan te raden!!

Svar fra Valet Autoschade
Goede service voor een goed prijsje
Goede service voor een goed prijsje.
Blij met het resultaat!

Svar fra Valet Autoschade
Fijn dat de auto opgehaald is en na…
Fijn dat de auto opgehaald is en na reparatie ook weer is terug gebracht.
Van de schade is niets meer te zien. Er was iets niet terug aangesloten, maar na een correct telefoontje was dit probleem snel opgelost. Hoop voorlopig geen schade meer te hebben, maar mocht dit gebeuren dan weet ik jullie te bereiken.
Christine

Uitstekend werk geleverd
Lakschade aan motorkap. Via fixico bij Valet terechtgekomen. Afspraak gemaakt en nog in diezelfde week kon ik terecht. Een echt pluspunt aan dit bedrijf is het haal/breng service aan huis. De auto wordt opgehaald en weer thuisgebracht door een hiker op afgesproken tijd. Daarnaast biedt het bedrijf ook aan om een leen auto te nemen wat super handig is, voor al als je afhankelijk bent van een auto betreft werk. Binnen 3 werkdagen was de auto klaar en zag de motorkap als nieuw weer uit. Uitstekend werk geleverd door dit bedrijf.

Heel tevreden over Valet in Tilburg
Heel tevreden over Valet in Tilburg. Snel een offerte ontvangen via Fixoco en een afspraak gemaakt. Binnen een week was alles geregeld en is de auto hersteld. De auto werd opgehaald en gebracht en ik kreeg een leenauto. Hoorde allemaal bij de service. Ik ben steeds goed op hoogte gehouden. Top service en kwaliteit. Hier word ik blij van. Bedankt Rob en ga zo door!

Svar fra Valet Autoschade
De schade is netjes afgehandeld en de…
De schade is netjes afgehandeld en de service is top. Mijn auto hebben zij bij mijn deur opgehaald en een vervangend voertuig voor mij achter gelaten. De schade begroting was ook scherp vergeleken met de andere schade herstelbedrijven.

Uitmuntende service!
Mijn auto thuis opgehaald en daarbij een fijne leenauto mogen gebruiken. Na reparatie van mijn auto netjes weer naar mijn werkadres gebracht. Resultaat zag er voortreffelijk uit en daarbij extra service van het wassen van mijn auto was een fijne bijkomstigheid.
Communicatie over en weer was prettig aangezien ik doof ben.
Ervaring was voor mij echt uitmuntend!

Svar fra Valet Autoschade
Lage prijs, betrouwbaar en geweldige service
Voorbumper van mijn golf 7 laten repareren via de website Fixico. Ze boden de laagste prijs om de reparatie uit te voeren. Ondanks de lage prijs, geweldige service! Haal en breng service en een leen auto, keurig op tijd gehaald en gebracht. Goede communicatie: via mail/SMS op de hoogte gebracht van het ophalen en brengen en ook de voor en na foto's van de reparatie. Tenslotte de auto van binnen en buiten schoongemaakt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Svar fra Valet Autoschade
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.