Jätte fina halsband och alla produkter är fina och passar bäst !!! Bästa presenten dominan göra till nån som älska!! Jag rekommenderar!!!

Köpte ett armband i stål, cordell 5mm 18cm och den satt nästan för tight på min handled som är 15,5-16 cm. Finns inte storleksguide för armband, tips att köpa storlek större än du mätt din handled

Jag är nöjd med servicen och den snabba leveransen! Smyckena var snygga och hade ett riktigt bra pris. Jag är en mycket nöjd kund som garanterat kommer att handla här igen.

1. Smykkeforretning

Välkommen till Valerci Sweden – din destination för exklusiva smycken av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande kollektion av armband, halsband, och ringar för både herr och dam. Med fokus på stil och kvalité strävar vi efter att erbjuda smycken som kompletterar din look. Utforska våra rostfria stålarmband samt halsband, och tungstenringar som kombinerar modern design med exceptionell hållbarhet. Vi på Valerci Sweden är dedikerade till att skapa en bra shoppingupplevelse med snabb support.

4,6

Enestående

Jättefint armband

Jättefint armband! Snabb leverans och när jag hade en fråga till kundtjänst fick jag bra hjälp. Kommer absolut beställa från Valerci igen.

8. august 2025

Fantastiskt företag

Snabb kommunikation. Snabb leverans. Mycket fint armband med bra kvalitet, utmärkt finish, riktigt vackert och genomarbetat. Hade länge letat efter just denna typ av armband och hittade exakt vad jag letat efter. Otroligt välarbetade detaljer. Riktigt riktigt bra produkt!

19. desember 2024

Svårt med storlekar

26. april 2024

Svar fra Valerci Sweden

Tack för recensionen, vi ska absolut kika på en sådan guide. Hoppas det nya armbandet passade bättre.

Nöjd med köpet, snabb och bra service.

Nöjd med köpet, snabb och bra service. Bra känsla på smyckena och snygga. Känns som riktigt bra kvalitet. Kommer garanterat att handla där igen.

1. januar 2024

Svar fra Valerci Sweden

Roligt att höra att du är nöjd med allt! Varmt välkommen åter! 😊

Snygga smycken

Jag är nöjd med servicen och den snabba leveransen!
Smyckena var snygga och hade ett riktigt bra pris.
Jag är en mycket nöjd kund som garanterat kommer att handla här igen.

2. januar 2024

Svar fra Valerci Sweden

Tusen tack för recensionen, välkommen åter! 😊

Kvalitetsring

Nöjd med köpet, riktigt härlig känsla i volframringen. Bra med Klarna.

1. januar 2024

Svar fra Valerci Sweden

Roligt att du tyckte om våra volframringar. Tack för din recension! 😊

Fina smycken och snabb leverans

Fina smycken och snabb leverans. Är jättenöjd.

2. januar 2024

Tack för din recension. Roligt att du blev nöjd! Gott nytt år! 😊