6 av 5 STJÄRNOR!! Hade beställt en Vakuummaskin från Hylte Jakt & Lantman. Ordern blev ej skickad på tre dagar, trots 4 samtal till kundtjänst. Väntade 100kg kött att putsa och packa, så var minst sa... Vis mer
Kan verkligen rekommendera VakuumKungen! Snabb leverans, bra grejor och utmärkt service av kompetent personal. Extra plus är att de är trevliga!
Bra service bra varor
Snabb leverans!
- Emballasjetilbehør
- Matforedling
- Jaktbutikk
- Emballasjemaskiner
- Partiemballasje til matvarer
- Grossist/Engroshandel
Vi är marknadens enda företag som säljer vakuum maskiner och förpackningar av hög kvalité med fokus mot privatpersoner. Vårt mål är snabba och smidiga leveranser och högsta tänkbara servis mot kunden. Ring oss - vi svarar.
Sverige
- vakuumkungen.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Bra vakuumpåsar och snabb leverans.
Bra vakuumpåsar och snabb leverans.
Jens
Bra produkt
Bra produkt, smidigt företag och att de använder ett för mig bekvämt transportföretag.
Väldigt bra påsar å snabb leverans
Väldigt bra påsar å snabb leverans
Snabb leverans av vakuumrullar och…
Snabb leverans av vakuumrullar och etiketter.
Snabb leverans och support vid problem
Jag beställde nyligen en grill från den här webbplatsen. Leveransen var den snabbaste jag någonsin upplevt och även om jag stötte på problem med min beställning var Mikael väldigt vänlig och hjälpsam och vi kom fram till en lösning tillsammans. Rekommenderar definitivt deras företag.
Utmärkt o snabb kundservice.
Bra sortiment och hyfsade priser. Utmärkt o snabb kundservice. Har handlat några gånger utan problem. Vid senaste beställning fick jag några felaktiga och defekta varor - detta fixades omedelbart. Så beter sig ett professionellt företag.