Vachtenverkoper Anmeldelser 40

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb al geregeld bij vachtenverkoop besteld, en zoals deze verkoper met zijn klanten omgaat zie je ze maar zelden! Wat een super service!! Snelle en eerlijke antwoorden (telefonisch) bij vragen en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een prachtige vachten! Het is trouwens ook heel leuk om zo’n mooie schapenvacht cadeau te geven… Uitstekende service Wij zijn blij met deze aankoop

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisch

Fantastisch! Kan het iedereen aanraden. Prachtige producten (twee wollen plaids en merino vacht), snelle verzending en attente communicatie (er komen twee grote dozen uw kant op dus hou de track and trace goed in de gaten) ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

26. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super en eerlijke verkoper, top!! Kan niet beter!

Wat een super service!! Snelle en eerlijke antwoorden (telefonisch) bij vragen en dan ook nog de snelle levering.
Super, ik beveel deze verkoper ook zeker bij anderen aan . Dit was zeker niet mijn laatste vacht bij "vachtenverkoper!!". Ik hoop dat met deze review meer klanten dit zullen bevestigen, nogmaals top.

20. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag 2 mooie vachten mogen…

Vandaag 2 mooie vachten mogen ontvangen. Mooie kwaliteit. De honden zijn er blij mee. Had eerder vachten elders gekocht en in de wasmachine gedaan maar dat is een no go. Vel erg hard en kleiner geworden. Mijn eigen fout. Had me niet ingelezen hoe de vachten schoon te krijgen. Deze vachten waren goedkoper en super kwaliteit. En een brief met aanwijzingen hoe de vachten te behandelen. En gisteren besteld en vandaag ontvangen. Ik zeg super bedrijf.

18. februar 2026

Super super

Super super.
Wat een service, wordt gebeld door de eigenaar en kreeg gewoon super advies wat te kopen. Prima afgeleverd mooie kwaliteit, kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben

10. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag een prachtige vacht binnen…

Vandaag een prachtige vacht binnen gekregen. Uit het uitverkoophoekje want voor de hond. De vacht is echt heel erg mooi, fluffy en dik. De hond is eerst een half uur bezig geweest om de vacht dood te schudden 😉 want stel je toch eens voor. Nadat het haar gelukt was is ze er heerlijk op gaan liggen slapen. Top!

10. februar 2026

Fijn boxkleed

Ik zocht een ronde wollen boxkleed voor in de box. Heel wat sites bezocht en erg prijzig. Nu kwam ik op deze site terecht en vond de prijs erg prettig. Heel snel bezorgd ook. Het boxkleed zit er mooi en lekker zacht uit. Erg blij mee.

30. desember 2025

Gewoan moai.

Prachtige IJslandse schapenvacht, precies zoals op de foto! De kwaliteit is top en hij voelt heerlijk zacht aan. Ik had ze al binnen 24 uur in huis, super snelle levering. Dus ik ben erg blij met mijn aankoop. De gingerbruine vacht is ook erg mooi en zeker een blikvanger in onze woonkamer, lekker voor op de bank of luie stoel, Ik vond de vachten ook erg betaalbaar, dus dit is zeker een aanrader!

Bedankt!

22. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voldoet aan de beschrijving, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ik heb een witte schapenvacht besteld online. Ik vond het wel spannend om een vacht te bestellen die ik niet in het echt heb gezien of op een foto, gezien er niet van elke vacht een foto is gemaakt. Maar wat een prachtige vacht heb ik gekregen! Voldoet volledig aan de omschrijving qua kleur en afmetingen. Prijs/kwaliteit verhouding is echt top!
Hier ga ik zeker nog eens bestellen om onze katten blij te maken.

28. januar 2025

Top!

Super kwaliteit! Heerlijk zachte wollies voor mijn toekomstige baby ontvangen. Levering was binnen 2/3 dagen. Goed verpakt. Weinig schapengeur, dit krijg je er makkelijk uit. Heb onlangs bij een ander bedrijf wollies geretourneerd omdat de schapengeur er niet uit te krijgen was...

De website ziet er niet uit, maar de kwaliteit (en prijs!) is veeeel beter dan die van andere websites die wollies voor babies verkopen!

7. januar 2025

Top service

Top service, nette prijzen,snel verzonden en mooie vachten!
De eerste keer een vacht voor mijn oude hond besteld en nu vandaag 2 vachten voor onszelf besteld...ik ben er nu al blij mee!
Zeker een aanrader wat mij betreft!😁

20. desember 2024

Supermooi

Superblij met mijn net ontvangen schapenvacht. Hij is echt dik en heel mooi. Tevens ook een mooie prijs voor wat je krijgt. Top!

13. november 2024

Beste koop ooit

In 1 woord: Fantastisch! Wat een vriendelijke, behulpzame verkoper en wat een adembenemende, schitterende kwaliteit vachten!
Ik voel me er ontzettend verwend mee en dat voor zo'n supernette prijs.

8. november 2024

Grote aanrader!

Fantastisch!
Ze overtroffen mijn verwachtingen!
Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs!
Dit is zonder twijfel 1 van de beste aankopen die ik ooit gedaan heb.

26. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv