I was very well informed first through email and then during my appointment. I was advised not to get any extra vaccines but I wanted to get the dengue one, and they were very helpful and responsive.... Vis mer
Selskapet har svart
Afspraak plannen kon snel, dame lichtte goed toe ten aanzien van de vaccinatie. Ter check voor de zekerheid, als antwoord op mijn extra vragen, heeft ze expertise erbij betrokken om compleet en juist... Vis mer
Selskapet har svart
Wij wilden voor onze reis, 3 mnd sri lanka, een aanvullende vaccinatie naast de benodigde vaccinaties die we al hadden. Toch rekent vaccinatiepunt 2 maal ( ik en mijn man waren samen op consult) een... Vis mer
Wij werden zeer professioneel en vriendelijk ontvangen. De prik was snel gezet en nauwelijks voelbaar. En het hele bezoek omlijst door een stukje humor. Dank. Vaccinaties zijn op deze manier niet meer... Vis mer
Selskapet har svart
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hebben het via de telefoon gedaan geen concult gehad maar wel door jullie in rekening gebracht wij zijn al jaren klant bij het Vaccinatie punt schande oplichting

Svar fra Vaccinatiepunt
Makkelijk je eigen punt kiezen, in mijn geval dicht bij mijn werk. Je bent snel aan de beurt, uitleg gekregen. Kortom echt super!

Snel
Aan de beurt. Goede uitleg.
Vriendelijke personeel

Svar fra Vaccinatiepunt
Copy -paste advies van GGD zonder alternatieven, en daar betaal je voor. Heb mijn afspraak geannuleerd, en direkt bij GGD geboekt.

Svar fra Vaccinatiepunt
Digitaal was allemaal erg burocratisch, maar de service door de medewerker op de locatie was fantastisch. Zeer adequaat en vriendelijk.

Svar fra Vaccinatiepunt
Een prettige omgeving en ik werd zeer goed geholpen en mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

Svar fra Vaccinatiepunt
Omdat ik deskundig en vlot ben geholpen en aardig dame

Svar fra Vaccinatiepunt
Is vaak een beetje ingewikkeld sinds het systeem werkt met advies op afstand geen echt consult, afspraak termijn lange wachttijd

Svar fra Vaccinatiepunt
Zeer tevreden over mijn ervaring bij Vaccinatiepunt in Apeldoorn. We werden vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen door de medewerkers. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en stelden ons direct op ons gemak.
Na ons bezoek hadden we nog een vraag over malariatabletten voor onze reis naar Indonesië. Via e-mail kregen we snel een duidelijke en vriendelijke reactie, waardoor we met een gerust gevoel op reis kunnen.
Hartelijk dank aan het hele team voor de professionele, deskundige en persoonlijke service. Absoluut een aanrader!

Svar fra Vaccinatiepunt
Snel, op voorraad, en meedenkend voor vaccinatie Marokko

Svar fra Vaccinatiepunt
Prima geregeld, afspraak gemaakt op locatie naar keuze en op de dag zonder problemen door vriendelijk personeel geholpen.
alles goed en vlot gelopen

Svar fra Vaccinatiepunt
Als je alleen voor gordelriem komt, is een afspraak maken verwarrend. Op de website wordt alleen rekening gehouden met reisvaccinaties. Onzin dat je zoveel onnodige vragen moet beantwoorden.
De administrate liep ook verwarrend, maar bij telefonisch contact sympathieke mensen en bij de vaccinatie ook! Dus uiteindelijk: prima mensen maar website en procedures mogen wel ge-update worden!

Svar fra Vaccinatiepunt
Prettig snel een afspraak maken via de website. Mijn dochter met lichte prikangst was geen match met diegene die de vaccinaties moest zetten, geen empathHet inplannen van een afspraak via de website verliep erg soepel en vlot. Helaas was de ervaring op de locatie in Nieuwegein minder prettig. Mijn dochter heeft lichte prikangst, maar de medewerker die de vaccinatie zette, toonde hier weinig begrip voor. De benadering was erg stug, afstandelijk en miste de nodige empathie om haar gerust te stellen. Dit resulteerde in een erg vervelende ervaring voor haar, wat extra jammer is omdat het vaccineren normaliter eigenlijk zonder problemen verloopt.

Svar fra Vaccinatiepunt
Ik heb deze instantie als onbetrouwbaar ervaren als het gaat om reisvaccinatieadvies. Mij werd geadviseerd om mij niet te laten vaccineren, terwijl ik bij de GGD juist het advies kreeg om wél twee vaccinaties te nemen. Daarnaast moest ik voor twee personen ook nog €44,50 betalen voor dit onjuiste advies.
Als je gezond op vakantie wilt gaan en betrouwbaar vaccinatieadvies wilt ontvangen, raad ik aan om een andere, deskundige instantie te kiezen

Svar fra Vaccinatiepunt
Het voortraject was omslachtig en niet klantvriendelijk. De afspraak zelf en de behandeling was echter zeer goed, deskundig en vriendelijk!

Svar fra Vaccinatiepunt
Vriendelijke ontvangst, geen wachttijd, in een mum van tijd een prik, alle informatie vooraf klopte ook. Ik was bijna de afspraak vergeten; mocht dit zijn gebeurd dan zou degene die de prik zet mij gebeld hebben: vind ik goede klantservice. C.V.

Svar fra Vaccinatiepunt
Snel telefonisch antwoord op mijn vragen, reisadvies passend bij de reis die ik had doorgegeven, snelle afspraak en prima info en prikken voor de vaccinaties die we nodig hadden

Svar fra Vaccinatiepunt
Goede lokatie, parkeerplaatsen genoeg, netjes op tijd en vriendelijk geholpen. Wat wil een mens nog meer.

Svar fra Vaccinatiepunt
De eerste keer vaccineren in het dorp was prettig en verliep snel. De tweede keer zat alles volgeboekt en gingen we ‘s avonds naar een Vaccinatiepunt in het ziekenhuis. Er werd vantevoren niet duidelijk aangegeven dat ik € 7,50 per persoon via de pin moest betalen als avondtoeslag. Als ik dat had geweten had ik een afspraak in de middag gemaakt! Dus dit mag beter worden aangegeven als je de afspraak maakt!
De prikker was deze keer heel langzaam, weinig spraakzaam en reageerde niet op mijn dochter met extreme prikangst, dat was niet fijn. De prikker was totaal niet empathisch. Al met al duurde deze afspraak het langst ooit en was het duurste van allemaal en dat was niet nodig geweest.

Svar fra Vaccinatiepunt
Ik kreeg een nota voor alleen het boeken van een afspraak, waarbij ik een paar standaard vragen moest invullen. Nadat ik de online boeking heb afgezegd, toch een nota ontvangen, omdat er zogezegd een arts nodig was geweest om advies te geven. Welk advies? Heb nergens om gevraagd; alleen online een afspraak maken om face to face advies te krijgen.

Svar fra Vaccinatiepunt
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.