Oplichters Ik heb een bestelling geplaatst en betaald nog steeds niet geleverd Ik stuur mail naar en mijn komt niet bij de ontvanger terecht Tot gister avond nog kon ik mijn bestelling volg... Vis mer
Uwinkel
4 weken geleden 3 luchtbedden besteld tot op heden niks ontvangen! En contact met ze krijgen is ook onmogelijk! Ze reageren helemaal nergens op! Vuile oplichterij!!! Hoe is dit te stoppen? En dan hier... Vis mer
BIG SCAM WEBSITE, niets bij kopen!!! 4 maand geleden een item voor mijn fiets besteld. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Al 6 mails gestuurd om navraag te doen, nog nooit antwoord op ontvangen... Vis mer
OPLICHTERS
Ik heb een bestelling geplaatst bij U Winkel en direct betaald, maar daarna is er helemaal niets meer gebeurd. Er werd wel een automatische bevestiging verstuurd, maar de beloofde levertijd is allang verstreken. Mijn bestelling is nooit geleverd.
Pogingen om contact op te nemen zijn zinloos: e-mails worden niet beantwoord en er is geen telefoonnummer bereikbaar. Je wordt gewoon genegeerd zodra ze je geld hebben.
Als je de reviews leest, blijkt dat niemand ooit zijn bestelling ontvangt. Het is duidelijk dat dit bedrijf enkel bestaat om mensen op te lichten.
Advies aan anderen: bestel hier absoluut niets! Je verliest je geld en krijgt nooit een product.
Opgelicht
Ook ik ben opgelicht .. 3 luchtmatrassen NoOIT geleverd!!!
VUILE SMERIGE OPLICHTERS MET HUN…
VUILE SMERIGE OPLICHTERS MET HUN IJSMACHIEN
MENSEN DOE GEEN BESTELINGEN MEER VIA FACEBOOK WANT JE ZAL JE ARTIKEL NOOIT ONTVANGEN HETZELFDE ALS DE AANBIEDING VAN SCETCHERS SCHOENEN NOOIT ONTVANGEN
heb me laten vangen door het warme weer…
heb me laten vangen door het warme weer en wou een ijsblokjesmachine, idd niks gekregen, link is niet meer te volgen al kan ik op mypaket.pro wel kijken met de nummer die je krijgt, maarja daar staat geleverd en zeker niet hier.
Zijn oplichters!!
Zijn oplichters!!
Schoenenkast besteld; levering kwam niet; heb gemaild naar het emailadres op hun website die hetzelfde is als van de orderbevestiging; helaas alle mails komen onbesteld terug, dus gebounced. Geen telefoonnummer niks.
Uwinkel is een oplichters winkel!!!!
ijsblokjesmachine besteld
Ik heb een ijsblokjesmachine besteld, maar ik heb hem NOOIT ontvangen en er is geen contact met de bedrijf. 😡😡😡😡
Oplichters nooit iets geleverd !!!
3 maanden geleden een ijsblokjes machine besteld nog steeds niks ontvangen het zijn oplichters alleen maar geld innen van mensen en niks leveren dus geld kwijt 😡😡😡😡ze zijn niet bereikbaar ook niet via de mail
Stelletjes op lichters !!!
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Ze sturen een verzendlink, alsof iets onderweg is. Na weken wachten lijkt het alsof het pakketje onderweg is en daarna is de link verlopen. Email gestuurd, geen antwoord en helaas na maanden ook nog steeds niets ontvangen
OPGEPAST...Oplichters
OPGEPAST...Oplichters
Schrobmachine besteld geen mails kunnen sturen . Trackingcode niet gekend kortom oplichters
Niks ontvangen de website bestaat nog…
Niks ontvangen de website bestaat nog steeds als je terug naar de website gaat staat er gewoon UWINKEL2 😑 inplaats UWINKEL
Ik heb ook een ijsblokjesmachine…
Ik heb ook een ijsblokjesmachine gekocht bij UWINKEL en tot op heden niks ontvangen. Vorige week kon ik ook mijn email niet meer openen met zogezegd de track en tracecode. Zou ik mijn geld terugzien of wat kan je doen om die scamwebsite weg te halen van het internet. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Kijk uit, dit zijn oplichters. Trackingcode kan je pakket volgen maar dat lijkt nep te zijn. Het is een manier om je 6-7 weken aan het lijntje te houden. Paar dagen na aankomst product op luchthaven Nederland werkt link niet meer. Ze reageren niet op mails. Kortom, nepsite, oplichters
Ik heb schoennen kasten gekoopt sinds 7…
Ik heb schoennen kasten gekoopt sinds 7 julli 2025 nu zijn wij in Augustus heb ik niks gekregen. Ik stuur meerdere keer email ze antwoord niet .Geen telefun number om ze te kunnen bellen. Ik weet het niet wat moet ik doen mijn geld terug te krijgen
BIGSCAM!!
BIGSCAM!!
I ordered a shoe cabinet last week. It said shipping would take 2-3 days. I sent emails asking for update or a refund but no response. now from last 2 days, the website suddenly went offline. I lost my money and didn't receive any product! BIGSCAM!!
Product niet gehad links werken niet…
Product niet gehad links werken niet meer lijkt meer op oplichting
Luchtbed maanden geleden besteld ,
Luchtbed maanden geleden besteld ,
Betaald maar nooit ontvangen reageren niet op mail ik ga dan ook
Morgen aangiften doen voor oplichting!
Ik heb in mei een schoenen kast besteld…
Ik heb in mei een schoenen kast besteld en betaald na veel mailen nog steeds niks
Nu zag ik dat het bedrijf met een ander product op Facebook is LET OP DIT BEDRIJF BESTAAT NIET...
Idd is een neppe bedrijf en oplichterij…
Idd is een neppe bedrijf en oplichterij gedoe.
Ik heb ook een schoenenkast besteld en betaald natuurlijk. Komt niks binnen dan in eens de bestelling op de e-mail bestond niet meer . Puur oplichters . Ik raad mensen om niks te kopen van deze site
OPLICHTING!
OPLICHTING!! Ik heb 1,5 maand geleden een schoenenkast besteld. 2-3 dagen verzending stond er bij. Na een maand mailtjes gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Uiteraard werd er niet op gereageerd. Na 1,5 maand wéér wat mailtjes gestuurd..géén reactie. De site is ineens offline. Ben m'n geld kwijt en geen product ontvangen! OPLICHTING!!
Zeker oplichters
Zeker oplichters. Reageren niet op mail en je krijgt niets binnen!!! Ook besteld en na een maand nog niets binnen.