coregateway to absolutne dno
coregateway to absolutne dno, i kolejna platforma która żeruje na oszczędnościach ludzi szukających szansy na lepszy byt bo gdy tylko wpłacasz pierwsze środki to doradcy z tym swoim dziwnym wschodnim akcentem są niezwykle mili i przekonujący ale jak tylko pojawia się temat wypłaty to zaczynają się schody podatki jakieś wymyślone kaucje za sejfy i oskarżenia o pranie brudnych pieniędzy które mają zmusić człowieka do dopłat za każdym razem gdy coś nie gra wmawiają mi że to moja wina przez źle wpisaną cyferkę co jest po prostu bezczelnym kłamstwem sprawa zgłoszona na policję zakończyła się szybkim umorzeniem bo serwery są za granicą a oni czują się bezkarni jednak udało mi się odnaleźć forum gdzie osoby w podobnej sytuacji pomogły mi wyjść z tej matni kontakt który uratował mnie oraz wielu innych to 7/8/3/ robię odstęp 2/9/9/ bo zgłaszają 7/6/2/ opinie ale się nie poddaje bo jak ja możecie odzyskać co wasze więc nie dajcie się nabrać na ich fałszywe wykresy i certyfikaty bo to zwykli naciągacze których trzeba omijać szerokim łukiem żeby nie zostać z pustym kontem.