z daleka od nich
clientbridgehub to po prostu kolejna finansowa pułapka i przestrzegam przed nimi każdego bo to profesjonalnie przygotowani naciągacze którzy doskonale wiedzą jak wykorzystać ludzką nadzieję na zarobek. kiedy tam trafiłem doradcy z tym specyficznym wschodnim akcentem byli niesamowicie uprzejmi i przekonujący aż do momentu kiedy wpłaciłem pierwszą kwotę. gdy tylko chciałem wypłacić zyski zaczęły się te same absurdalne wymogi co zawsze czyli podatki kaucje za sejfy czy oskarżenia o pranie brudnych pieniędzy które w praktyce miały wyciągnąć ze mnie jeszcze więcej gotówki. przy każdej próbie weryfikacji wmawiano mi że to moja wina przez źle wpisaną cyferkę a kiedy sprawa trafiła na policję to szybko ją umorzono bo serwery są za granicą. byłem w totalnej rozsypce dopóki nie trafiłem na forum zrzeszające osoby z takimi samymi doświadczeniami gdzie uzyskałem wsparcie. kontakt który uratował mnie oraz wielu innych to 7/8/3/ robię odstęp 2/9/9/ bo zgłaszają 7/6/2/ opinie ale się nie poddaje bo jak ja możecie odzyskać co wasze więc nie dajcie się zwieść ich fałszywym wykresom i certyfikatom bo to zwykły scam i trzeba omijać ich szerokim łukiem póki nie jest za późno