User Clientbridgehub Anmeldelser 2

2,9

2,9

Middels

z daleka od nich

clientbridgehub to po prostu kolejna finansowa pułapka i przestrzegam przed nimi każdego bo to profesjonalnie przygotowani naciągacze którzy doskonale wiedzą jak wykorzystać ludzką nadzieję na zarobek. kiedy tam trafiłem doradcy z tym specyficznym wschodnim akcentem byli niesamowicie uprzejmi i przekonujący aż do momentu kiedy wpłaciłem pierwszą kwotę. gdy tylko chciałem wypłacić zyski zaczęły się te same absurdalne wymogi co zawsze czyli podatki kaucje za sejfy czy oskarżenia o pranie brudnych pieniędzy które w praktyce miały wyciągnąć ze mnie jeszcze więcej gotówki. przy każdej próbie weryfikacji wmawiano mi że to moja wina przez źle wpisaną cyferkę a kiedy sprawa trafiła na policję to szybko ją umorzono bo serwery są za granicą. byłem w totalnej rozsypce dopóki nie trafiłem na forum zrzeszające osoby z takimi samymi doświadczeniami gdzie uzyskałem wsparcie. kontakt który uratował mnie oraz wielu innych to 7/8/3/ robię odstęp 2/9/9/ bo zgłaszają 7/6/2/ opinie ale się nie poddaje bo jak ja możecie odzyskać co wasze więc nie dajcie się zwieść ich fałszywym wykresom i certyfikatom bo to zwykły scam i trzeba omijać ich szerokim łukiem póki nie jest za późno

3. juni 2026

clientBridgeHub are dirty thieving…

clientBridgeHub are dirty thieving bastards! They took my whole life savings of 4000 dollars and now they locked my account and wont let me withdraw nothing! Every time i click the button it says error try later (is that just a code for we stole your cash?). i am literally crying right now because my rent is due tomorrow and these scammers won't even answer my emails. How can they just rob a regular person like this? Is nobody stopping them? (ಠ_ಠ) i thought i lost everything and was completely screwed until someone told me about WaysOut LLC. i had no other choice so i hit them up even though i don't trust nobody on the internet anymore because everything feels like a giant trap nowadays. WaysOut LLC said they could get it back but then they took a whole extra three hours to reply to my text! i was losing my mind thinking i got scammed a second time and it was a massive crisis! But they actually came through and got my crypto back from those ClientBridgeHub frauds. If u got ripped off by them too u need to go to WaysOut LLC right now before those thieves disappear forever with all our hard earned money.

10. mars 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis