Usedkicks Anmeldelser

4,9

Goed service, snel, commucatie is super! Zeker een aanrader en om in de gaten te houden :-) ik blijf het in ieder geval wel doen :-) keep up the good work!

Ik zal het even kort samenvatten... Mooi pakketje, persoonlijk stickertje erop/ Netjes verpakt/ Kaartje d'r in/ Snelle verzending/ Goede communicatie/ Foto's zijn, zoals het product ècht is/ Ook de... Vis mer

Hier een kleine opsomming - snelle service - nette service - een persoonlijk kaartje - een duidelijke uitleg van haar bedrijf - eerlijkheid staat boven aan! - prijs kwaliteit verhouding 10... Vis mer

Vriendelijke en snelle services, Eerlijk over de kwaliteit van de schoenen. Inmiddels mijn 2e bestelling binnen. Dat is prima verpakt. Super snelle en vriendelijke reactie van Lindsay! Zeker 5 s... Vis mer

1. Skobutikk

In- en verkoop van gebruikte en nieuwe sneakers. Gespecialiseerd in Nike Air Max 1 & Nike Air Max 90

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Usedkicks heb ik hele mooie Nike Air…

Usedkicks heb ik hele mooie Nike Air Max 90 phyton zijn nieuw ongedragen zijn snel verzonden een fijne samenwerking en erg makkelijk om in contact te komen ze krijgt van mij 5 sterren omdat ze het verdiend bedankt Lindsey voor het snelle verzenden en de hele mooie schoenen used kicks is alleen de naam verkoopt meer en deel nieuwe kicks

5. desember 2025

Top bedrijf

Top bedrijf schoenen zijn zoals ze beschreven waren. Super vriendelijk en snel geholpen. Zeker een aanrader voor je sneakers!

24. november 2025

Fantastisch

Fantastisch! Ik was eerst wat sceptisch, maar dat is geheel onterecht. Snelle service, prachtige paar airmax voor een hele mooie prijs, omdat de doos geen klep had. Ik beveel zeker aan!

15. september 2025

Gewoon top

Supersnelle en nette levering.
Schoenen zoals op fotos, perfecte staat.
Goede communicatie, via Vinted.
Heel tevreden mee.
Een aanrader dus 👍🏼

30. august 2025

Geen zin in in

Schoenen supersnel geleverd hartelijk dank ervoor ik ben egt blij ermee , kan niet wachten op volg.aanschaf🫠🤪👍

17. juli 2025

TOPPPPPPPPPPPPPP!!!!

Vandaag mijn schoenen binnengekregen, in 1 woord TOPPPPPPPP!!!!
Ze zien er super goed uit, bijna als nieuw!!! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!
Je weet hier iig ook zeker dat je echte Nikes krijgt. UsedKicks super bedankt!!!

8. juli 2025

Super

Super, dit is een bedrijf waar je zaken mee kan doen! Nette, snelle service en ze doen wat ze zeggen. Zeker een aanrader!

20. juni 2025

Supergoede ervaring met Usedkicks.

Supergoede ervaring met Usedkicks!
Onlangs 2 paar schoenen besteld. Erg goede en vlotte communicatie en snel geleverd. Schoenen zien er goed uit, erg blij mee. En ook goed verpakt.

17. juni 2025