Use4Free Anmeldelser

1 810

4,3

Låneopplegg veldig bra. Men det må kreves at hengerne etterses regelmessig. Festebrakett til støttehjulet var skeiv og løs. Venstre bli klyster og ryggelys virket ikke. Bremsehåndtaket krevde en sterk... Vis mer

Det sto to like tilhengere der. Jeg koblet til den ene, men det viste seg å være 'feil' tilhenger. Måtte bytte til den andre - som var helt lik. Regner med en av dem var reservert. Begge ville tilfr... Vis mer

Lett å leie henger. Enkelt og greit, at man kan reservere. Eneste minuset er at det burde vært opplyst før henting at det kreves app og bluetooth for å hente ut hengeren. Når man bruker av leietiden... Vis mer

Fikk litt dårlig informasjon om opplåsing av henger. Siden det var første gang jeg brukte denne appen var jeg litt usikker. Neste gang blir det sikkert 5 stjerner. Alt fungerte fint når jeg hadde fått... Vis mer

USE4FREE tilbyr en rullende handlepose i form av tilhengere som gjør det enklere å gjøre store innkjøp til hjemmeprosjektet. Siden dette er en selvbetjeningsløsning, reserverer og låser du opp tilhengeren med smarttelefonen din. Transporter varene dine trygt hjem i en av våre praktisk utformede tilhengere. Appen er nøkkelen! Med appen vår kan du reservere, hente og returnere USE4FREE-tilhengeren din i noen få enkle trinn - alt i én app! Bak USE4FREE står Brenderup, markedslederen innen tilhengere i Sverige og med mer enn 30 års erfaring innen tilhengerutleie.

Enestående

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 810)

480 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Betalt for leie uten å få tjenesten

Jeg hadde en fryktelig dårlig opplevelse. Dere belastet meg for leien uten å levere tjenesten. Dere skylder meg pengene tilbake.

24. juni 2026

Hei,

Vennligst ta kontakt med oss ​​med bestillingsnummeret ditt til info@use4free.no, slik at vi kan sjekke hvorfor du ble belastet!

Tok veldig lang tid med app, for å låne henger.

Vanskelig app. Ikke lett å vite hva man skal trykke hele tiden. Jysk, hvor vi handlet kom også opp med avd på Ottestad som også skapte forvirring . Flere år siden den butikken ble flyttet til Ringsaker . Fikk heller ikke tatt bilde innvendig av traileren/hengeren. Appen hopper videre til neste trinn. Nesehjulet datt av da vi skulle ta hengeren av bilen ved levering. Fikk ikke rapportert det noe sted. Vi satte det på plass, men ble tilsølet av olje. Veldig tungvin prosees for å låne henger , tok lang tid. Det sto på henger at det var gratis, det var det heller ikke.

24. juni 2026

Hei,

Takk for anmeldelsen din og for at du rapporterte problemene. Kan du sende oss bestillingsnummeret ditt til info@use4free.no, slik at vi kan se på refusjon hvis du ble belastet feil!

Gratis utlån av henger

De reklamerer med gratis utlån av henger, men de tar gebyr for å bestille...

20. juni 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding! Vi tilbyr 3 timer gratis utleie, men det finnes selvfølgelig krav for at det skal være gratis. Les mer om disse kravene på nettsiden vår www.use4free.no

Takk.

Fungerte veldig bra

Fungerte veldig bra, når vi først skjønte hvordan. Leier gjerne igjen.

23. juni 2026

Velkommen tilbake!

Prisen for noen timer er dyr..leverer…

Prisen for noen timer er dyr..leverer du over tiden uten og ha gjort noe,så er deg like mye som en må betale for henger. Så alt i alt over 7 hundre kr for fra kl 3 til 10. Da er det bedre og døgn leie en annen plass,og komme billigere ut. Så use4free..det navnet må slettes.

22. juni 2026

Hei,

Jeg ser på bestillingen din og ser at du betalte 363 kr for leie og forsikring mellom 14:30-22, og så betaler du bare for tiden mellom 17:30-22 fordi de første 3 timene er gratis. Så leverte du én time for sent, noe som er et forsinkelsesgebyr på 200 kr og 49 kr for en ekstra time med leie. Konseptet vårt betyr tre timer med gratis leie, og deretter betaler du for leien din. Du kan leie tilhengerne våre i 24 timer for 395 kr. All informasjon finner du på nettsiden vår!

Det rett og slett kjempe greit å få…

Det rett og slett kjempe greit å få denne muligheten. Greit lett å få til til og med for en som meg, som ikke er mye flink med online system.
Takk og stor pris til dere.

19. juni 2026

Helt ok

Helt ok. Sist ble jeg forhindre fra å komme tilbake innen tre timer fordi Oslofjordtunnelen ble stengt i mange timer. Jeg forklarte hendelsen og slapp å betale mer. Det var generøst gjort.

18. juni 2026

Velkommen tilbake!

Hengeren var tatt av en annen kunde når…

Hengeren var tatt av en annen kunde når vi kom for å hente den. Vi fikk overtatt etter hjelp fra betjeningen på Byggmax, men når vi skulle låse hengeren etter bruk manglet vinkeljernet til beslaget. Ellers godt fornøyd

15. juni 2026

Hei,

Takk for anmeldelsen din, og beklager at tilhengeren ble tatt av en annen kunde. Hyggelig å høre at det ble løst!

Utrolig enkelt

Utrolig enkelt, og veldig veldig billig.

16. juni 2026

Velkommen tilbake!

Står ikke i app/nettside ut- og…

Står ikke i app/nettside ut- og innvendige mål til hengeren, kommer først opp etter leien er betalt, dette er for dårlig…
Ellers intet og bemerke.

12. juni 2026

Hallo,

På nettsiden vår finner du de innvendige målene til alle våre forskjellige tilhengermodeller, samt last og totalvekt (www.use4free.no/tilhengere)!