uScore Anmeldelser 283

4,3

Hvis alt fungerte slik det skal, så kunne dere fått flere stjerner hos meg. Inntekten har vært feil i flere år ! Salgverdi på kjøretøy mangler ! Det er rart ettersom dere henter opplysninger fra... Vis mer

Opplever at Uscore ikke oppdaterer seg daglig og ligger etter når det kommer til gjeld og nedbetalte kredittkort når min Experian er mer up to date. Skulle ønske Uscore var mer i sync med de andre sys... Vis mer

Uscore kan man stole på, og det er skjelden vare i følge dagens standard!! Tillit og trygghet er viktig, men også svært viktig i dette samfunnet vi alle eksisterer i!! Uscore leverer tilfredsstillende... Vis mer

Veldig nyttig og til god hjelp med regelmesig oppdateringer. Har hjulpet meg med å spare masse i renter og få bedre økonomi. Anbefaler denne service.

1. Nr. 9 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Finanstjenester utenom bank
  2. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Kredittrådgivning

Innsikt som lønner seg. uScore er Nordens største plattform for privatøkonomi, med over 1,2 millioner medlemmer. Vi gir deg oversikt over økonomien din – helt gratis. Som medlem ser du kredittscoren din og får tips til hvordan den kan forbedres. Du får også en gratis gjeldsoversikt direkte fra Gjeldsregisteret, så du har full kontroll på lån og kreditter på ett sted. Bolig og bil er for mange det største man eier – derfor får du gratis verdivurdering på begge, med løpende oppdateringer så du kan følge verdiutviklingen over tid. Du kan også sammenligne renter med andre som har lik kredittscore, og enklere forhandle deg til bedre vilkår. Vi hjelper deg også å spare penger i hele hverdagsøkonomien – boliglån, refinansiering, strømavtaler, forsikringer og mer. Alt samlet på ett sted, så du kan ta smartere beslutninger. Det er innsikt som lønner seg.

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Feil grunnlag/info.

8. april 2026

Svar fra uScore

Hei Runar, takk for tilbakemeldingen — og beklager at du har opplevd feil informasjon. Det skal vi ikke ha.

Dataene våre kommer fra eksterne kilder, og av og til kan det oppstå avvik. Vi vil gjerne se på ditt tilfelle spesifikt — send oss gjerne en e-post på support@uscore.no med detaljer, så undersøker vi.

uScore funker

Jeg er sikker på at uScore funker slik det er ment å gjøre. Jeg har ingenting å klage på, og jeg er en veldig negativ mann.

2. april 2026

Dette firma sender dritt og reklame til…

Dette firma sender dritt og reklame til deg. De stopper aldri. Kan en stole på et slikt firma????
Jeg ville ikke gjort det.

3. januar 2026

Svar fra uScore

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at du opplever kommunikasjonen vår som masete – det er ikke slik vi ønsker at det skal være. Vi sender kun informasjon til personer som har registrert seg eller samtykket til å motta oppdateringer fra oss, men det kan selvfølgelig ha skjedd en feil.

Send oss gjerne en e-post på support@uscore.no med e-postadressen du mottar meldinger på, så sørger vi for å stoppe dette umiddelbart og undersøker årsaken.

Enkel og fin oversikt

Enkel og fin oversikt. Lett å forstå hvordan man ser tall mm.

5. juni 2025

Svar fra uScore

Takk for den gode anmeldelsen Christer. Så flott å se at du syntes tjenesten vår er enkel og brukervennlig. Ønsker deg en fin dag.

Vh uScore teamet.

Tommel opp 👍

Når jeg sammenligner eiendomsverdien fra Uscore med banken min og enkelte meglerhus, er Uscore mer presis.
Det kan virke høyt i utgangspunktet, mens banker er mye mer konservativ. Uscore er nærmest salgspris.
Oversiktlig og bra grensesnitt i tillegg gjør dette til en veldig bra tjeneste.

4. september 2025

Svar fra uScore

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse av tjenesten vår!

Det gleder oss å høre at du opplever verdivurderingen på dinb olig som presis og at du setter pris på oversikten og grensesnittet vi har på platformen vår.

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre uScore så pålitelig og brukervennlig som mulig, og tilbakemeldinger som din betyr mye for oss.

Takk igjen for tilliten – vi håper du ser nytteverdien av å ha en brukerkonto hos oss :-)